saxorulez - Czw 16 Lis, 2006 no tak.. ale tutaj są soczewkowe światło.. to co z tym?Loko - Czw 16 Lis, 2006 Te soczewkowe angel ajsy na przykład z allegro to podobno gorzej świecą od seryjnych lamp, dopiero produkty firm jak hella, albo inne znacznie droższe niż te alegrowe dają lepsze światło. Ja bym chyb anie zrezygnował z dobrej widoczności dla poprawy wygladu.Dariano - Czw 16 Lis, 2006 Ziom nie rozmawiamy o jakis allegrowych lampach tylko konretnie o lampach ktorych temat dotyczy i nie wiem dlaczego te akurat maja gorzej swiecic od serii :566: Rozumie ze ten akurat model lamp do saxo 2giej fazy jest pierwszy na rynku i mysle zeby zaistniec nie wyprodukowali jakiegos bubla co swieci niewiadomo jak, poprostu nie oplaciloby im sie takie cos bo nikt by tego nie kupil. Co innego jak jakis producent kopiuje lampy ktore juz sa na rynku np helli to ma w dupie ze bedzie to swiecilo jak swieczka interesuje go zeby wygladala tak samo jak helli i byla 2-3 x tansza .Loko - Czw 16 Lis, 2006 Ja nie mówie ze konkretnie te lampy gorzej świecą od serii ich jeszcze nikt nie ma w polsce i dopóki nie będzie miał to się nie dowiemy, stwierdzam po prostu że większość takich lamp obojętne czy do saxo czy do każdego innego samochodu świeci gorzej albo paruje.
A lampy przy kórych będziesz miał 100% pewność że są okej kosztyją pewnie koło dwóch tysiaków.saxorulez - Czw 16 Lis, 2006 zgadzam sie.. te DENSO co są na rynku gorzej swiecą..Michał - Czw 16 Lis, 2006 Ok, to ja wyraże swoje zdanie.
Z tym świeceniem lamp jest jak ze średnim spalaniem. Mnie, osobiscie, nie interesuje średnie spalanie. Jak wiemy śr. spalanie to jest miasto i trasa. Ja w trase jak juz mam jechać ( co sie zdarza baaaaardzo zadko ) to biore od starego paska w dizlu . Ale jak mówie , generalnie nie jedze w trasach. Zawsze patrze na spalanie w miescie bo jedynie to mnie interesi. Tak samo jest z lampami. Niech one gorzej swieca o 10% , nawet o 20% ( chodz to juz jest niemozlwie ) to gdzie ja to zauważe ? na oświetlonych ulicach pięknego , stołecznego miasta Warszawy ? ehmmm ?? do tego dochodzi ze jedzą inne samochody i oswietlaja sobie trase , lampy, neony od sklepów itd. Wiec, generalnie , nie mieszkam w polu pod raciborzem i mam to w dupie czy swiecą gorzej, czy lepiej. Tak samo jak z tym spalaniem.
Halla bojs, jade na spota sie z wami spotkać.Loko - Czw 16 Lis, 2006 A ja mieszkam w pięknym oświetlonym mieście Krakowie i robi mi dużą różnice jak świecą lampy, bo często zwalniam, bo po prostu nic nie widze najchętniej zamontował bym więc xenony żeby widzieć jak najwięcej, albo i elektrownia na maske przydała by się na zimowe zabawy na ośnieżonych podmiejskich drogach.strick - Czw 16 Lis, 2006 Ja dziś przejechałem ok 7 km (przez starganiec) i tam jest bardzo ważne jakie masz lampy! Nic nie było widac, a mgła robiła swoje Anonymous - Czw 16 Lis, 2006
strick napisał/a:
Ja dziś przejechałem ok 7 km (przez starganiec) i tam jest bardzo ważne jakie masz lampy! Nic nie było widac, a mgła robiła swoje
Stary! Na straganie to wiadomo ze trzeba lamp jeszcze potracisz kogo Lolstrick - Czw 16 Lis, 2006 Najbardziel denerwujący byli ludzie którzy nie włyanczali długich jadąć naprzeciw, odrazu za jajca bym takich wieszał!Anonymous - Czw 16 Lis, 2006
strick napisał/a:
Najbardziel denerwujący byli ludzie którzy nie włyanczali długich
to prawda albo jeszcze ci co dodaja elementy suahili do jezyka polskiego i mowia wyłanczali zamiast wyłączali strick - Czw 16 Lis, 2006 Miało być tak jak napisałeś Anonymous - Czw 16 Lis, 2006 kolejnosc liter - zdarza sie. ale litera N? byla obok jakies innej ktora chciales uzyc w slowie wyłączali? na przyklad v? m? h? strick - Czw 16 Lis, 2006 Przez przypadek spacje nacisnałem a N jest troszke powyżej i jakoś tak sie tam znalazło Loko - Czw 16 Lis, 2006 Kurwa językoznawcy się znaleźli