To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Gierki

Michał - Pon 13 Lut, 2006

anjas napisał/a:
A ja się ostatnio przysiadłem do Civilization IV i Age of Empires III. Fajne gierki...
Ala jak dla mnie mistrzem ostatnich lat jest C&C Generals w którą gram po sieci od prawie dwóch lat :D

Sam jestem w szoku, że jeszcze mi się nie znudziła...

trzeba myśleć, nie podoba mi sie

Wyszedł dzisiaj na torrencie nowy rainbow six jak kogos to interesuje.

Anonymous - Śro 15 Lut, 2006

niezla zajawka

http://www.apple.com/game...tubbsthezombie/

anjas - Śro 15 Lut, 2006

Michał napisał/a:
anjas napisał/a:
A ja się ostatnio przysiadłem do Civilization IV i Age of Empires III. Fajne gierki...
Ala jak dla mnie mistrzem ostatnich lat jest C&C Generals w którą gram po sieci od prawie dwóch lat :D

Eeee tam, ja po prostu napierniczam w klawiature i jakos wychodzi :D

Michał - Śro 15 Lut, 2006

anjas napisał/a:
Michał napisał/a:
anjas napisał/a:

Eeee tam, ja po prostu napierniczam w klawiature i jakos wychodzi :D

hehehehehehe,FART.

saxorulez - Pon 20 Lut, 2006

Project Gotham Racing 3

anyone? gral ktoś to?? na jakiejś konsoli?

Michał - Pon 20 Lut, 2006

Ja grałem i nie podoba mi sie
jest na klocu 360 , arcadówa. Grafa wymiata !!!!!!!!! nic pozatym

saxorulez - Pon 20 Lut, 2006

a ile XBOX kosztuje.. albo PS3??
Michał - Pon 20 Lut, 2006

klocek ok 1500 zeta
a ps3 jeszcze nie ma. Natomiast jak wyjdzie to ma kosztowac cos ok 500 baksów, czyli w polsce 2 tysie. Do tego gra 300 zeta

Anonymous - Pon 20 Lut, 2006

z nowymi konsolkami trzeba poczekac
raz ze spadna z ceny a dwa ze musza sie pokazac wersje pirackie gierek i metody ich wgrywania,

ja mam ps2 i gt4 i wymiatam :)

Anonymous - Wto 21 Lut, 2006

Ja polecam Life For Speed
Najlepiej zrobiona gra w jaką kiedykolwiek grałem. No może ni pod względem graficznym, ale co do prowadzenia jest wypasiona. Na klawiaurze da rade jeździć aczkolwiek na kierownicy było by zdecydowanie lepiej. I podstawowa zaleta for free z neta :D

Loko - Wto 21 Lut, 2006

Dla mnie jak wyżej.
Live for speed to najlepszy symulator jazdy z jakim się spotkałem. Zadna gra nie zapewnia takiego realizmu jazdy i nie ma tylu bajerów.
Co do kontrolera to z przykroscia musze stwierdzić że nie jezdzi się na klawiaturze. Jezdzi sie tylko na kierownicy lub myszce.
Na klawiaturze nie uda Ci sie uzyskać dobrych czasów.
Największąą zaletą gry jest bardzo rozbudowana społeczność online. To jest taki Counter Strike wśród samochodówek.
Jedynym minusem jest to ze za darmo dostajemy możliwość jazdy 3 samochodami na 2 konfiguracjach trasy.
Gra jest warta kupienia bo inne wózki naprawde dają dużą radość z jazdy i ta rywalizacja pomiędzy ludźmi z całego świata.

Moge powiedzieć że KOCHAM TĄ GRE :D :D

Anonymous - Wto 21 Lut, 2006

tak za darmo i masz 3 trasy i 5 aut
a ja mam gt4 z allegro za 11zeta i 20tras i 50 aut :)
i uwazam ze symulator jest porownywalny z lfs :)

Loko - Wto 21 Lut, 2006

Jak dla mnie to realizm jest nie porównywalny, no ale i tak największą i gigantyczną zaletą lfs pomijając realizm jest gra online. Jest to okropnie wciagające. Po prostu całe zaplecze tej gry jest perfekcyjnie przygotowane. Każdy użytkownik ma swoja własną strone z czasami, przejechanymi kilometrami w danym dniu lub ogólnie ilością spalonego paliwa, z ilością zrobionych okrążeń na każdej trasie.
Genialnie jest też zrobiony wpływ ustawień na zachowanie samochodu, wpływ temperatury opony na to jak auto sie prowadzi, no po prostyu wszyystko jest na najwyzszym poziomie. Samo za siebie mówi chyba to ze lfs dostaje mnówsto nagród na różnych portalach zajmujacych się sim racingiem.

Marek23 - Wto 21 Lut, 2006

mikson napisał/a:
z nowymi konsolkami trzeba poczekac
raz ze spadna z ceny a dwa ze musza sie pokazac wersje pirackie gierek i metody ich wgrywania,

ja mam ps2 i gt4 i wymiatam :)

To szacunek, u mnie Gt4 to podstawa... no i jeszcze RBR.

Anonymous - Nie 26 Lut, 2006

Loko napisał/a:

Co do kontrolera to z przykroscia musze stwierdzić że nie jezdzi się na klawiaturze. Jezdzi sie tylko na kierownicy lub myszce.
Na klawiaturze nie uda Ci sie uzyskać dobrych czasów.

Może kiedyś sobie kupie kierownice ale teraz mam inne wydatek :D :D I mam nadzieje że to wydatek który się opłaci :P