No sory to nie moja wina że jestem bardzo często na forum i mam cos do powiedzenia.
Na pewno zdazają sie posty bez sensu, ale uważam że większość jest w temacie, albo wynika z mojej ciekawości. Nie bardzo zresztą rozumiem w czym przeszkadza Ci to że jest dużo postów moich czy stricka. Jak Ci się nie podoba, to masz władze, dawaj mi ostrzeżenia za debilne posty.
stary wyluzuj, ja sobie zartuje a ty to tak do siebie bierzesz, oszczedzaj zdrowie. Nawet tutaj musze powiedziec cos dobrego na stricka bo on wie ze zartuje... spoko nie denerwuj sie. Jak chcesz to zrzekne sie wladzy. Dla Ciebie! Tylko milosc. Dam wam spokoj juz w trosce o wasze zdrowie Grzesiek VTS - Czw 23 Lis, 2006 To miał być temat o naklejkach jak sie nie mylę.Loko - Czw 23 Lis, 2006 Każdy zart jest śmieszny do pewnego momentu, ale ostatnio słysze to dwa razy dziennie i mnie to już nudzi rozumiesz?
Kwałka o włądzy wogóle nie rozumiem bo mnie nie interesuje czy ją masz czy nie.Anonymous - Czw 23 Lis, 2006 grzesiek ma racje. poczucie humoru - rzecz wzgledna... jedni lapia drudzy nie. a o 'wladzy' sam caly czas piszesz. samo to slowo smiesznie brzmi. tak jak
Loko napisał/a:
Jak Ci się nie podoba, to masz władze, dawaj mi ostrzeżenia za debilne posty.
. koniec ot. jak masz straszna ochote to moze na pw albo otworzymy nowy temat. chcialem to zakonczyc smiechem ale widze ze dzisiaj sie nie uda.DeeS - Pią 24 Lis, 2006 Co do toru Lublin bardzo chetnie posmigam z wami
Tak szczerze mowiac to za czasow kiedy jezdzilem na gokartach mocno katowalem ten tor, potem samochodem tez . W sumie juz go znam
Wiec czekam na was na torze a o naklejki napisze do Czerwonych .szymlorek - Pią 24 Lis, 2006 Może jakaś idea zimowego spotu w takim miejscu żeby było gdzie pojeżdzić po jakimś torze? DeeS - Pią 24 Lis, 2006 Tor Lublin Zaprasza !
Moge zalatwic klucze z tego wzgledu ze naleze do A.Lubelskiego wiec nie trzeba nic placic.
[ Dodano: Pią 24 Lis, 2006 ]
ale to moze nowy temat bo to jest o naklejkach Anonymous - Pią 24 Lis, 2006
Loko napisał/a:
z 5 kłótni i przeprosin i takie inne sprawy
Dostaniesz nakleje a potem saxo z naklejkami hothatch.org będzie paliło gume na majówce bmw
Grzesiek VTS napisał/a:
To miał być temat o naklejkach jak sie nie mylę.
Jest o naklejkach Chłopaki właśnie pokazują Dees'owi jak się kłóci i przeprasza. Według mnie JIMEK i LOKO zapracowali na to aby dostać bo ekstra naklejce :556:Anonymous - Pią 24 Lis, 2006 he?