saxorulez - Pon 11 Gru, 2006 zgadzam sie i sam jestem impressed ze aż tak ładnie zagadał.. musze jeszcze gdzies nagrać jak kruzuję.. bo wtedy brzmi tak bardziej chrapiąco...
no i przejazd w tunelu jakimś Michał - Pon 11 Gru, 2006 Ja musze nagrać jak mi marchewy ida z magnexa !! bo sam jeszcze nie widziałem jak to wyglada !! tylko inni mi mówili !Loko - Pon 11 Gru, 2006 Marchewy Ci idą ? To chyba coś nie tak Vlodarsky - Pon 11 Gru, 2006 Mi też szły jak odpuszczałem przy końcu obrotów na trójce... ale ja miałem fabryczny a właściwie mam fabryczny wydechsaxorulez - Pon 11 Gru, 2006
Vlodarsky napisał/a:
Mi też szły jak odpuszczałem przy końcu obrotów na trójce... ale ja miałem fabryczny a właściwie mam fabryczny wydech
chyba z malara...Loko - Pon 11 Gru, 2006 Halo ale raczej marchewy nie zależą od rodzaju wydechu, to nie jest czasem tak że jak auto jest przelewane paliwem to puszcza marchewy?
Pomiajmy oczywisci kwestie turbo bo tam marchewy są od ALS'aVlodarsky - Pon 11 Gru, 2006
saxorulez napisał/a:
chyba z malara...
chciałbym, żebyś trzymał twarz przy moim wydechu podczas tego "wydarzenia"
[ Dodano: Pon 11 Gru, 2006 ]
no dobra - przemyślałem
może mi gdzie bokiem wychodzi ale strzał jest , a przynajmniej był jak auto jeszcze jeździło !!saxorulez - Pon 11 Gru, 2006 teraz lepiej napisałeś..
strzelała Ci instalacja LPG w kolektor.
A tak serio to uważam ze nie powinno być żadnych strzałów w wydech w seryjnym sprawnym aucie.Vlodarsky - Pon 11 Gru, 2006 miałem uszkodzoną sonde i palił mi 13 litrów... i nie mam kataLoko - Pon 11 Gru, 2006 JAk maiłęś uszkodzoną sonde i silnik był przelewany paliwem to mogły być strzaly w innym wypadku nie powinno być marchew.Vlodarsky - Pon 11 Gru, 2006 dobra przyznaje - nie widziałem tego bo nie biegłem za samochodem ale strzały były Michał - Pon 11 Gru, 2006 ale ja mam . Tak ma zostać Loko - Pon 11 Gru, 2006 No zobaczysz jak ci si rozleci saxak że tak nie miało być saxorulez - Pon 11 Gru, 2006
Michał napisał/a:
ale ja mam .
skad wiesz?Michał - Wto 12 Gru, 2006 bo słysze i prezesuni widział na własne , piekne , niebieskei oczy !!
Prezesuniciu !! musimy sie spoktać zebyś mnie naklepał !!