Anonymous - Nie 03 Gru, 2006 dokladnie, ale nawet moim zdaniem krocej... bo nawet jesli nie zmonopolizuje tego to bedzie moze go trudno dogonic... mnie osobiscie rozczarowywuje postawa zawodnika Szymlorinho... Kurde, wydobylismy go z jakies malej zapyzialej dziury w brazylii jak latal po jakies plazy na boso, zainwestowalismy w niego kupe zielonych (zielony czyt. przyjaciel) a on kurde nie strzela nic... eh... trzeba bedzie go gdzies opchnac do nizszej ligi jak sie nie sprawdzi
[ Dodano: Nie 03 Gru, 2006 ]
anjas napisał/a:
Co jest motyla noga?
A dlaczego mój punkt nie został zaliczony?
Z tego co pamietam Maciek strzelił falstart, michool walnął literówkę (a można strzelać tylko raz) a kolejny, dobry strzał "pierwszy" był mój. Co prawda dopiero rano, ale po północy się nie rostrzygnęło, więc jeśli mój punkt nie zostanie uznany to napiszę oficjalny protest do HHSLA (HotHatch Sport League Association).
A tak wogóle to sędzia kalosz!
dopiero cie zobaczylem anju
wiec musisz czytac regulamin - str.1
MOZNA NAPISAC JEDNEGO POSTA MIEDZY 23.59. A 00.01! Jak minie pierwsza minuta polnocy a o 0.00 nie zostanie to roztrzegniete to jest druga szansa. I zarowno michool jak i maciek mial szanse sie poprawic. Kazdy mial. I michool skorzystal. Przykro mi stary, tez bym cie chetnie wpisal bylo by ciekawie w tabeli ale nie moge wal dzisiaj!anjas - Pon 04 Gru, 2006 Sędzia kalosz i regulamin kalosz !
Pomiędzy 00.00 a 00.01 to ja śpię, bo jestem mleczarzem i muszę wstawać o piątej.strick - Pon 04 Gru, 2006 Ja jestem kierowcą smieciarki i wstaje o 4 szymlorek - Czw 07 Gru, 2006
JIMEK napisał/a:
mnie osobiscie rozczarowywuje postawa zawodnika Szymlorinho... Kurde, wydobylismy go z jakies malej zapyzialej dziury w brazylii jak latal po jakies plazy na boso, zainwestowalismy w niego kupe zielonych (zielony czyt. przyjaciel) a on kurde nie strzela
Zawodnik przeprowadził się na nowy kozacki kwadrat i walczył ponad tydzien z pedrixami z pewnej firmy dostarczającej internet zeby podlaczyli mu net jak trzeba, pozatym ma tu niezły bajzel i musi się z tym ogarnąć a wtedy puchar ligi, nagie piszczące fanki rzucające swoje odzienie na murawe, wszystlko to juz na mnie czeka DeeS - Czw 07 Gru, 2006 ja pozyskalem nowego sponsora . szymlorek - Czw 07 Gru, 2006
DeeS napisał/a:
ja pozyskalem nowego sponsora .
Kopiko?
żeby nie zasnąc w nocy przed kompem Anonymous - Pią 08 Gru, 2006 nie wiem co ty bredzisz Dees ale widze ze dziala!saxorulez - Czw 14 Gru, 2006 1. - michool_vt - 5 pkt
1. - DeeS - 5 pkt
Widze ze ostra walka...
Zaczynam przyjmować zakłady - moze uzberamy na piwko dla zwycięzcy Anonymous - Czw 14 Gru, 2006 stary i dzisiaj byla dogrywka. normalnie emocje zenitowe D a browarka to sam postawie championowi jak zajdzie potrzeba to sie wysle poczta... michool_vt - Sob 16 Gru, 2006 dzis sie tak podjaralem, ze strzelilem za wczesnie fuckBaRtO_206GT - Sob 16 Gru, 2006 Tylko zebys w kazdej sytuacji nie byl tak podjarany i nie strzelal za wczesnie :564:michool_vt - Sob 16 Gru, 2006 niech sie nie martwi o to Twoja rozczochrana
wszystko jest good (no chyba ze zapije to wtedy nie jest good )DeeS - Nie 17 Gru, 2006 a ja dzisiaj ekspoluduje Nowy towar doszedl ...