Loko - Pią 05 Sty, 2007 Gęstsza będzie ok, ale raczej na lato, na zime zostań przy czymś z 5 z przodu.k-mart - Czw 12 Kwi, 2007 jaki olej stosujecie do 106 / saxo 1.6 8v?? I ile litrow wchodzi? Ktory zaleca fabryka?Loko - Czw 12 Kwi, 2007 Wchodzi 3,2 litra plus 0,3 do filtra, producent jak w przypadku wszystkich pugów/citroenów zaleca totala jeśli pełny syntetyk to total 9000.Dariano - Czw 12 Kwi, 2007 Na stronie castrola masz opcje "dobierz olej do swojego samochodu" wejdz w auto jakie cie interesuje i wszystko bedziesz mial ladnie rozpisane
http://www.castrol.com/ca...ntentId=7028042k-mart - Czw 12 Kwi, 2007 a dziekuje bardzo! OSKAR - Czw 12 Kwi, 2007 ja do saxo leje Shell Helix Ultra Racing 10W 60Anonymous - Czw 12 Kwi, 2007 ja dzisiaj zalałem 10W-60 Castrola EDGE Sport
podobno Castrol sie poprawił z tego co wyczytałemnox - Czw 12 Kwi, 2007 a edge gdzie jest rozlewany ?? Castrol od zawsze był dobrym olejem ale nie ten rozlewany z PLM - Czw 12 Kwi, 2007
Majkel napisał/a:
ja dzisiaj zalałem 10W-60 Castrola EDGE Sport
podobno Castrol sie poprawił z tego co wyczytałem
Szczegolnie po reklamie z Kuzajem
No nie moglem sie powstrzymac.Anonymous - Czw 12 Kwi, 2007 Castro wg mnie to badziewie zostawia takie nagary ze dziekuje .....
osobiscie do silników wysokoobrotowych lałem Valvoline i byłem bardzo zdowolony! no i oczywiscie Motul'a
potem idzie MobilM - Czw 12 Kwi, 2007 Valvoline racing dobry jest... 3k km ostrego upalania i olej ledwo brunatny Anonymous - Czw 12 Kwi, 2007 stosowałem ten olej do b16a1 i potem do b16a1 turbo i jest wg mnie SUPER .... obecnie leje go tez do klekota i jezdze od wymiany do wymiany i jest bezproblemowo Anonymous - Czw 12 Kwi, 2007
eM napisał/a:
Majkel napisał/a:
No nie moglem sie powstrzymac.
no proszę Cię...
zalałem to bo tylko takie w moim kochanym mieście maja od reki.
a poza tym, jak to mówią, najlepszy olej to ten - co jest często wymieniany M - Czw 12 Kwi, 2007
Majkel napisał/a:
eM napisał/a:
Majkel napisał/a:
No nie moglem sie powstrzymac.
no proszę Cię...
zalałem to bo tylko takie w moim kochanym mieście maja od reki...
Napisałem przecie że zarcik Anonymous - Czw 12 Kwi, 2007 ja napier.dalam KUJAWSKI...z pierwszego tłoczenia...i nie ma c.huja we wsi