To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - SYLWESTER - jak? z kim? gdzie?

Bad-i - Sob 30 Gru, 2006

powiem wam tak, ide na dziwki i do villa rosy - smialo bo rachunek otwarty
Marek23 - Nie 31 Gru, 2006

Villa Rosa? Czy to jakiś miły burdelik w stolicy? Podobno rząd chce karać za korzystanie z usług prostytutek, więc trzeba się pośpieszyć...
anjas - Pon 01 Sty, 2007

Mój sylwester:

:580: :581: :580: :580: :675: :597: :597: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :563: :555: :555:

Niemy - Pon 01 Sty, 2007

a to moj sylwester

rezultat imprezy klubie Ministerstwo w krakowie
juz wychodzilismy, gdy moja kolezanke zaczepil jakis wiesniak macajac ja po tylku
moj kolega zwrucil mu uwage,by tego nie robil, za co dostal latare w morde bez ot tak odrazu, zlapalem kolesia i wyplacilem mu dwie latary w odpowiedzi po czum posypaly sie na mnie strzaly z nikad, a raczej zewszad! lezalem na ziemi, bylem bity i kopany przez okolo 6-7 kolesi, sam nie wiem dokladnie
pozbieralem sie i poszedlem po ochrone ktora nie kwapila sie z interwencja i jak sie okazalo byl to ich znajomi, zostali wypuszczeni przed przyjazdem policji :570: :570: :570:

michool_vt - Pon 01 Sty, 2007

Niemy wspolczucia stary :( takie akcje sa najgorsze :(

osobiscie nie spotkalo mnie nic takiego (na szczescie), ale ja chodze do knajp gdzie ochroniarze po prostu nie sa potrzebni, wiec moze to dlatego...

edit.krwawy sylwester pod tatrami

Peter - Pon 01 Sty, 2007

respect Niemy. dobrze ze sprzedales im strzala w ryja. takich chamow to powinno sie w klatkach w zoo zamykac.

PS a od Vlodarskiego foteczke jak z Dzikiem bouncuja w jakims klubie :D

saxorulez - Wto 02 Sty, 2007

przykra sytuacja...
dobrze ze nie skończyło sie jak w Zakopcu.

strick - Wto 02 Sty, 2007

Łandnie Niemy, dobrze zę byłeś w stanie wypłcić mu jeszcze!
Ja spędziłem sylwka na Kucobach koło Olesna!

Niemy - Wto 02 Sty, 2007

normalnie takie bydlo w tym krakowie ze szkoda gadac! wybierasz sie do w miare porzadnego klubu(tak myslalem przynajniej) a tu taka wies! zupelnie jak na wiejskiej imprezie w remizie strazackiej
KonradMK - Wto 02 Sty, 2007

znowu mnie ominęła impreza, gratsy Niemy że żyjesz a wieśniak dostał w papugę
Anonymous - Wto 02 Sty, 2007

Niemy ładna śliwka :/ wielkie współczucia, niestety takie chamy kręcą sie po świecie...Vlodarsky nie może podejść do komputera bo robi obiad :) ale Cię pozdrawia i całuje :D
saxorulez - Wto 02 Sty, 2007

kateisgreat napisał/a:
Vlodarsky nie może podejść do komputera bo robi obiad

wow.. Vlodarski normalnie jest grzecznym chłopcem. A zupełnie inaczej na spotach to przedstawia ;)

Anonymous - Wto 02 Sty, 2007

on jest zawsze grzeczny!! :562: :570: ups chyba musze zmienić obrazek...
a co do Sylwestra to mój Vlodarsky i dziki dzik bardzo sie zaprzyjaźnili...nie miałam z kim tańczyć i nie tylko ;)

Niemy - Wto 02 Sty, 2007

dzieki wszystkim za mile slowa, no coz tak bywa czasem dobrze ze tylko tak sie to skonczylo

ps: sliwka ewoluuje w inne kolory ;p

Jakarti - Wto 02 Sty, 2007

moze modyfikowana genetycznie? :)