Bad-i - Sob 30 Gru, 2006 powiem wam tak, ide na dziwki i do villa rosy - smialo bo rachunek otwartyMarek23 - Nie 31 Gru, 2006 Villa Rosa? Czy to jakiś miły burdelik w stolicy? Podobno rząd chce karać za korzystanie z usług prostytutek, więc trzeba się pośpieszyć...anjas - Pon 01 Sty, 2007 Mój sylwester:
rezultat imprezy klubie Ministerstwo w krakowie
juz wychodzilismy, gdy moja kolezanke zaczepil jakis wiesniak macajac ja po tylku
moj kolega zwrucil mu uwage,by tego nie robil, za co dostal latare w morde bez ot tak odrazu, zlapalem kolesia i wyplacilem mu dwie latary w odpowiedzi po czum posypaly sie na mnie strzaly z nikad, a raczej zewszad! lezalem na ziemi, bylem bity i kopany przez okolo 6-7 kolesi, sam nie wiem dokladnie
pozbieralem sie i poszedlem po ochrone ktora nie kwapila sie z interwencja i jak sie okazalo byl to ich znajomi, zostali wypuszczeni przed przyjazdem policji :570: :570: :570:michool_vt - Pon 01 Sty, 2007 Niemy wspolczucia stary takie akcje sa najgorsze
osobiscie nie spotkalo mnie nic takiego (na szczescie), ale ja chodze do knajp gdzie ochroniarze po prostu nie sa potrzebni, wiec moze to dlatego...
edit.krwawy sylwester pod tatramiPeter - Pon 01 Sty, 2007 respect Niemy. dobrze ze sprzedales im strzala w ryja. takich chamow to powinno sie w klatkach w zoo zamykac.
PS a od Vlodarskiego foteczke jak z Dzikiem bouncuja w jakims klubie saxorulez - Wto 02 Sty, 2007 przykra sytuacja...
dobrze ze nie skończyło sie jak w Zakopcu.strick - Wto 02 Sty, 2007 Łandnie Niemy, dobrze zę byłeś w stanie wypłcić mu jeszcze!
Ja spędziłem sylwka na Kucobach koło Olesna!Niemy - Wto 02 Sty, 2007 normalnie takie bydlo w tym krakowie ze szkoda gadac! wybierasz sie do w miare porzadnego klubu(tak myslalem przynajniej) a tu taka wies! zupelnie jak na wiejskiej imprezie w remizie strazackiejKonradMK - Wto 02 Sty, 2007 znowu mnie ominęła impreza, gratsy Niemy że żyjesz a wieśniak dostał w papugęAnonymous - Wto 02 Sty, 2007 Niemy ładna śliwka wielkie współczucia, niestety takie chamy kręcą sie po świecie...Vlodarsky nie może podejść do komputera bo robi obiad ale Cię pozdrawia i całuje saxorulez - Wto 02 Sty, 2007
kateisgreat napisał/a:
Vlodarsky nie może podejść do komputera bo robi obiad
wow.. Vlodarski normalnie jest grzecznym chłopcem. A zupełnie inaczej na spotach to przedstawia Anonymous - Wto 02 Sty, 2007 on jest zawsze grzeczny!! :562: :570: ups chyba musze zmienić obrazek...
a co do Sylwestra to mój Vlodarsky i dziki dzik bardzo sie zaprzyjaźnili...nie miałam z kim tańczyć i nie tylko Niemy - Wto 02 Sty, 2007 dzieki wszystkim za mile slowa, no coz tak bywa czasem dobrze ze tylko tak sie to skonczylo
ps: sliwka ewoluuje w inne kolory Jakarti - Wto 02 Sty, 2007 moze modyfikowana genetycznie?