ale z braku lachonów które by na was poleciały bawiliście się sami ? nieźle hehe
hahahaa - Kondziu - co tam sie dzialo.. sam jestem w szoku.. powiem Ci, ze zadzialala magia HH.org!! bylo zajebiscie ja caly czas na parkiecie
i juz nie jest goraco w Underze!!! tak !!! nie jest goraco!!! Michal.. nie pijmy juz... prosze KonradMK - Pon 22 Sty, 2007 ok ale na zdjęciach tego nie widzę raczej magia gay.com heheNiemy - Pon 22 Sty, 2007 no wlasnie, gdzie te laski na zdjeciach gaugan - Pon 22 Sty, 2007 Miski,
czy w ta srode under jest grany?
moze bym sie odswiezyl w temacie kiedys stamtad nie wylazilem, ale juz nie pamietam kiedy to bylo...
dawajta znac, wiece gdzie mnie szukac
pzdrMichał - Pon 22 Sty, 2007 niestety, ja nie gram .... praca w czwartek od 7 rano.Jakarti - Pon 22 Sty, 2007
KonradMK napisał/a:
ok ale na zdjęciach tego nie widzę raczej magia gay.com hehe
Konrad - Michal uczestniczyl w zabawie w jego nowym stylu - cos ala look at me bitch, a ja na danceflorze prawie caly czas. co podchodzilem to cykana byla fotka bo zdjecia z mojego tel nie nadaja sie do niczego..
zamkniecie imprezki tez bylo niczego sobie kolacja we dwoje lol
ps ja teraz mam sesje niestety i to bylo ostatnie wyjscie do mniej wiecej konca lutego - z jednym malym wyjatkiem gdy odwiedzi mnie gosc z UKstrick - Pon 22 Sty, 2007
Jakarti napisał/a:
zamkniecie imprezki tez bylo niczego sobie kolacja we dwoje lol
Poszedłeś z Michałem na kolacje? Jakarti - Pon 22 Sty, 2007 zaprosil mnie wiec nie moglem odmowic.. KonradMK - Pon 22 Sty, 2007 a gała była grana?Loko - Pon 22 Sty, 2007
Ten wzrok mówi wszystko anjas - Pon 22 Sty, 2007 hehe, pożądanie w oczach KonradMK - Pon 22 Sty, 2007 no no, fakt, coś wisi w powietrzu! Wiosna, ach to TY! Love is in the air! to przepiękne uczucie hehe cieszę się waszym szczęściem Jakarti - Pon 22 Sty, 2007 fajnie, fajnie strick - Pon 22 Sty, 2007 Jeszcze Michał sie nie wypowiedział, moze jednak mu Jaka nie podszedł Michał - Pon 22 Sty, 2007 Ekhm
Kolacja była, fakt, o 5 rano. A co najlepsze, zgadnijcie co było na kolacje ....
PARÓWKI