To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Zima w mieście

Loko - Czw 25 Sty, 2007

Zamień ja teraz na alu, albo nawet cieńką blache i będzie elegancko.
Grzesiek VTS - Czw 25 Sty, 2007

To tylko POLSKA :564: racja Loko dur aluminium i jest lux :)
nox - Czw 25 Sty, 2007

heh taka plastikowa pewnie z 50-70zł a z alu czy tym bardziej dur to tak minim 10 razy więcej pewnie około 1000-1300zł :)
Loko - Czw 25 Sty, 2007

Daltego też wspomnaiłem o cienkiej blasze, nie będzie to miało mocno ochronnych włąściwosci, ale na pewno będzie wytrzymalsze niż plastik. A koszty nie powinny być za wielkie, kumpel tak zrobił w polówce gti.
k-mart - Pią 26 Sty, 2007

Szymlorek, co sie tam przejmowac, ja juz dwie fury rozje.... kompletnie w zimie poniewaz tak sie cieszylem ze w koncu snieg spadl :) ! Jedna byl prelude ktorym jechalem przez 18km na wstecznym, poniewaz lewe przednie kolo oraz zawias nie reagowly na sterowanie kierownica :D
Jest jak pisali inni, kawalek plastiku ktory na szczescie nie kosztuje setki zyli :)

Michał - Pią 26 Sty, 2007

no no, blache mu wciągnie w koła i wtedy bedzie rozpierdócha
Jakarti - Pią 26 Sty, 2007

ide dzisiaj odsniezyc auto :) pierwszy raz od czasu jak spadl snieg. musze dzisiaj zaczac bo jutro rano do szkoly :)
szymlorek - Sob 27 Sty, 2007

sieah makafaka jaki świat jest mały :D okazało się że nawet poniekąd znam takich co maczają paluchy w produkcji płyt, więc poniżej wklejam link może ktoś z Was bęzie zainteresowany :)

http://www.mrov.pl/indexx.html

płyta u mnie ma raczej zadanie odgradzać przenianie syfu do komory silnika niż ochrone miski bo to dupowozik nie rajdówka, więc nie jest narażony na takieekstremalne sytuacje w związku z tym ja pewnie wybiorekolejny plastik ;)