M - Pią 09 Lip, 2010 dalej nie rozumiemPiTT - Pią 09 Lip, 2010 jest to oficjalnie używane określenie planu koncertów
http://opener.pl/pl/info/lineup_2010_pl
można oczywiście zamienić na "program" ale idąc dalej tym tropem powinniśmy pomyśleć nad zmianą "track day" bo "utwór dzień" nie jest dla wszystkich zrozumiałe M - Pią 09 Lip, 2010 A rozumiem np plan,rozklad,harmonogramGaydek - Pią 09 Lip, 2010
można oczywiście zamienić na "program" ale idąc dalej tym tropem powinniśmy pomyśleć nad zmianą "track day" bo "utwór dzień" nie jest dla wszystkich zrozumiałe
można oczywiście zamienić na "program" ale idąc dalej tym tropem powinniśmy pomyśleć nad zmianą "track day" bo "utwór dzień" nie jest dla wszystkich zrozumiałe
Proponuję zrobić coś z lunchem .
prawda
bo to przecież nie jest obiad
drugie śniadanie też nie
przed obiad, lekki obiad...
gaugan - Pią 09 Lip, 2010
eM napisał/a:
A rozumiem np plan,rozklad,harmonogram
aaaaaaaa, czyli sie po prostu dopier.dalasz!! nie skumalem, nie mam czasu
naraM - Pią 09 Lip, 2010 Nie gaugan,po prostu nie wiedzialem.a teraz wiem.Anonymous - Pon 26 Lip, 2010 Byl ktoś z Was może na Męskim Graniu?
http://www.meskiegranie.pl/Bart - Pon 26 Lip, 2010 nie, ale mam dwupłytowe wydawnictwo o tej nazwie. Jeszcze nie słuchałem Anonymous - Pon 26 Lip, 2010 A, to o tym mówiłeś. Ja też chcę Jacek - Pon 26 Lip, 2010 nie wkładaj chleba do twarzy jak do niego rozmawiasz!!!
totalny brak kultury
M - Pon 26 Lip, 2010
Jacek napisał/a:
nie wkładaj chleba do twarzy jak do niego rozmawiasz!!!
totalny brak kultury
OMFG Jack zabiłeś mnie Anonymous - Pon 26 Lip, 2010 Eee.... że co? gaugan - Wto 27 Lip, 2010 ja sie jaram teraz Limp Bizkit w pazdzierniku w 100dole
a propos meskiego grania, widzialem w tiviku Malenczuka na Pikniku Country w tym roku, spiewal Boney M. ŻALJanusz - Wto 27 Lip, 2010
gaugan napisał/a:
ja sie jaram teraz Limp Bizkit w pazdzierniku w 100dole
jeah stale limp bizkit było mistrz.. ciekawe czy ich nowa płyta po tylu latach przerwy będzie równie dobra