GOKART - Sob 12 Maj, 2007 Mikson - no to pewnie teraz Cię czeka osłuchanie wszystkich swoich płyt od nowa. Ja tak u siebie robiłem jak zmienilem jakiś element w zestawie
Tylko co do kolumn B&W mam mieszane odczucia.. kiedys byłem na odsłuchu tychże , model 603. S3 chyba 2 i pół drożny. kopułka, głośnik średnio-niskotonowy oraz pasywna membrana basowa jakoś tak. Podłączyli mi to do jakiegoś odtawrzacza CD (wyglądał jakby w garażu jakiś majster go zmontował z takim mega tanim wyświetlaczem jaki stosuje się w budzikach ) znaczy się High -End + kable o wartości produktu krajowego brutto Dubaju i .. jak dla mnie grają bez zarzutu ale nie zachwyciły mnie swoim brzmieniem. Detaliczność dzwieku,ilość szczegółów,odseparowanie poszczególnych instrumentów powalała, pomimo dużego natężenia dzwięku nic się nie zlewało... ale bas był tak niski, surowy i nieprzyjemny że zupełnie mi nie podeszły. Wlasnie o to chodzi w sprzecie audio że należy go dobierać w/g indywidualnych preferencji odsłuchowych i nie ma co się ślepo sugerować wszystkimi gwiazdkami i punktami w testach. A co sadzisz o duńczykach DALI, JAMO ? Mają super stosunek jakości do ceny i niebanalne brzmienie.Anonymous - Sob 12 Maj, 2007 rotel i b&w to jedna firma wiec ich brzmienie jest dobrze dopasowane, ktore przypadlo mi do mojego ucha jest dynamiczne , przestrzenne o dobrej rozdzielczosci , bardzo przyjemne wokale w srednicy, fajnie sie slucha muzy i oglada kinko ,, ale wiadomo sa lepsze sprzeciki generalnie bowersy sa wymagajacymi kolumnami, musza miec dobrze dobrana elektronike mocowo i brzmieniowo, z jedna zagraja sucho i ostro np cambridge a z inna bardzo milo jak w przypadku rotela
co do jamo mialem serie e800 calkiem fajne monitory z niezlym basem ale podlaczone do yamahy graly ciemno, bez dynamiki, wychodzacy bas na pierwszy plan bez wyraznej przestrzeni, moze z inna elektronika lepiej by zagraly
dali sluchal ale dawno nie pamietam jaki model ale calkiem okey, dili ma sporo dobrych opiniii na necie
ale to tez zalezy bo tonsil moze zrobic dobre kolumny a dobra marka wypusci czasem mniej udanego gniota ,,Maciek - Nie 13 Maj, 2007 Co do Denona to niesty przy oglądaniu divix'ów nie ma polskich znaków a napisy muszą być w formacie .sub bo .txt niestety nie czyta. Napisy mozna przerobić w sekunde na .sub przy pomocy SubEdit-Player'aAnonymous - Nie 13 Maj, 2007 dla mnie ogladanie divixow na taj klasy sprzecie to jak jedzenie cukierka przez papierek
nie po to sie kupuje sprzecik lepszej jakosci zeby ogladac filmy slabej jakosci ,, ogladam tylko dvd gaugan - Nie 13 Maj, 2007 jedyne co ogladalem w zyciu na Divx to Pris Brk, ale faktycznie, bezsens
pzdrM - Nie 13 Maj, 2007 A ja ogladam tylko filmy na tasmach z platyny i zlota,
dvd jest dla plebsu z Polski....
so uncool....Anonymous - Pon 14 Maj, 2007 jak bedziesz mial lepsza lub porwnywalna jakosc z dvd to czemu nie wszystko zalezy kto jaka jakosc obrazu i dzwieku akceptuje, dla mnie do tej pory ogladanie divixa na wiekszym ekranie to porazka, na kompie na malym monitorku jakos ujdzie bez wczuwania gaugan - Pią 18 Maj, 2007 tak sobie to urzadzilem
Nie no bardzo ladnie i stylowo. Teraz mozesz sciagac dziwki tylko takie za dwa tysie za noc GOKART - Pią 18 Maj, 2007 nie, no lans pełną gebą . eM dobrze prawi - koniec z tanim dziwexami gaugan - Sob 19 Maj, 2007 przez ta budowe na razie nie mam na dziwexy nawet takie za 50PLN z imperium w mikolajkach, hehehe
pozdroNiemy - Sob 19 Maj, 2007 pieknie ziom, naprawde bardzo ladnie, ze smakiem
moje gratulacje :564:Anonymous - Sob 19 Maj, 2007 ladnie urzadzone
ale kolumny powinny byc z pol metra od scian i nie powinny byc w takich miejscach,
nie czepiam sie ale podpowiadam bo mozesz miec buczace dolne pasmo , zle bedzie sie dzwiek rozchodzil , zrob test i posluchaj odsunietych od scian z pol metra i tak jak masz, jak nie uslyszysz roznicy to oki u mnie np w pokoju nie mam wnek ale samo odsuniecie kolumn a najbardziej woofa daje spora roznice w dzieku, albo np lekkie skrecenie inaczej tworzy sie przestrzen
pozdrgaugan - Sob 19 Maj, 2007 uuu, dzieki stary, poprobuje. na pewno masz racje