MotorSport - Wypad Hothatch.org na Tor w Biłgoraju 1-3 Czerwiec 2007
saxorulez - Pon 26 Lut, 2007 ja nie pisze sie na tor rallycrosowy (czy jak tam to sie psize) bo moje auto jest strikte aasfaltowe ale popatrzeć mogę.DeeS - Pon 26 Lut, 2007
saxorulez napisał/a:
biugoraju - (dobrze odmieniłem?)
Bilgoraj saxorulez - Pon 26 Lut, 2007 whatever.. kto chce tam pojechać:
1.saxorulezDeeS - Pon 26 Lut, 2007 1.saxorulez
2.DeeS206 Gti - Pon 26 Lut, 2007 Lista osób chętnych na zlot na torze w Biłgoraju :
1.saxorulez
2.DeeS
3.206 GTisaxorulez - Pon 26 Lut, 2007 a gdzie to jest?? ile km od wawy??Misiek_lbn - Pon 26 Lut, 2007 od lublina ok 80 km.. wiec od wawy 220
1. Schronisko na torze ... Pan Ewidentnie chce sie dogadać unika podawania ceny i ilości miejsc albo podaje sprzeczne informacje.
Cena- Ultra Tanio
Jakośc - Adekwatna do Ceny
Miejsce - Bezpośrednio przy Torze
Rezerwacja pod numerem Telefonu:
505-103-351 - Pan Bury Szef tego całego interesu !
Treśc Rozmowy:
K- klubowicz
PB- Pan Bury
K: Dzieńdobry ja dzwonie w sprawie zlotu 206club.net . chciałbym nocowac w Państkim schroniku ... Jaki jest koszt i jaki standart
PB: O Witam Wiatm ... Koszt taki i taki a pokoje takie i takie
K: To Super poprosze pokój taki i taki i na tyle i tyle osób
PB: ok to juz Pana wpisuje do Magicznego Notesiku
K: Dziekuje dowidzenia
K: Klubowicz sie loguje na forum i inforumuje uprzejnie ze zarezerwował to i owamto w schroniku na torze ..
2. Hotel Dodo
http://www.hoteldodo.com.pl/
Wszelkie informacje na stronie. W rozmowie telefonicznej dowiedzialem się:
1. Będzie Rabat przy dużej ilosci osób
2. Hotel ma Parking strzezony na autka w cenie pokoju
3. Hotel ma Zielone tereny do Imprezowania
4. Hotel ma sale bankietowa do imprezowana na wypadek deszczu
Hotel jest przyjaznie do DUŻEJ grupy ..
Tylko teraz tak : KIEDY ??
1. Czy razem z 206club.net 1-3 Czerwca ....
2. Czy inny Termin CHRZANEK - Pon 26 Lut, 2007 Jeżeli sie okaże ze z połowa HH sie zdecyduje to chyba oddzielnie strick - Pon 26 Lut, 2007 Może być fajnie! Pisze sie na imprezke Marek23 - Pon 26 Lut, 2007 Jeśli chodzi o upalanie to ja zawsz pierwszy... Ale w tym przypadku będzie raczej tak, że koło 28 maja się okaże, że mogę wpaść i przyjadę. Jeśli to oczywiście na upalanie. Po upalaniu jadę do Wawy na wiecie wszyscy co. Więc jakby co to trzymajnie miejsce dla biednej cliówki.saxorulez - Pon 26 Lut, 2007 ja z terminem sie dostosuje..
a gdzie to jest.. ile km od Warszawy i którą stronę?Misiek_lbn - Pon 26 Lut, 2007 dałem linka do mapy wcześniej... http://mapa.szukacz.pl
wpisz tam w miejscowość "biłgoraj"