Loko - Śro 28 Mar, 2007 On się wtedy skłąda tak jak składały się siedzenai w maluchu
Odsuniecie hmm pewnei zależy od auta i szczupłości delikwenta prubującego się dostać na tył, ale do tego trzeba mieć szyny przesówne.Bad-i - Śro 28 Mar, 2007 i co z tymi fotelami bo przyznam ze dopiero teraz zobaczylem tematGrzesiek VTS - Śro 28 Mar, 2007 Loko ma juz fotelki teraz tylko musi zamontowac :564: :564:
[ Dodano: Sro 28 Mar, 2007 ]
LOKO Michał ma ten paten na mocowanie odemnie, wiec to co widziłes u mnie to samo Michał - Śro 28 Mar, 2007 tak tak !!
bardzo zbliozone mocowanie co ma grzechu.Loko - Śro 28 Mar, 2007
Bad-i napisał/a:
i co z tymi fotelami bo przyznam ze dopiero teraz zobaczylem temat
fotele już są w domach
[ Dodano: Sro 28 Mar, 2007 ]
A mocowanie tez robie takie samo, bo nie chce wiercić dziur w podłodze grzech - Śro 28 Mar, 2007
Michał napisał/a:
tak tak !!
bardzo zbliozone mocowanie co ma grzechu.
ja mam seryjne fotele Grzesiek VTS - Śro 28 Mar, 2007 to nie ten grzechu Niemy - Nie 01 Kwi, 2007 moze ktos z was panowie bedzie zainteresowany
http://moto.allegro.pl/it...arco.html#photoAnonymous - Nie 01 Kwi, 2007 Też się wczoraj natknąłem na te mocowanie kubła, tylko coś mi nie pasuje.Jak to jest zamontowane do progu?Nie powinno być jeszcze jednego kątownika?Michał - Nie 01 Kwi, 2007 powinienLoko - Nie 01 Kwi, 2007 To mocowanie zakłąda zapewne wiercenie dziur w podłodze i tyle.kubas - Nie 21 Paź, 2007 Odswiezam topic bo chce kupic speeda 2 lub rc. Moze jest wiecej chetnych to bysmy jakies znizki wynegocjowali ? Fotel zamierzam kupic do gwiazdki ale info juz teraz to moze wiecej ludzi sie zbierze !!mi - Nie 21 Paź, 2007 uderz do dżona - też się nosił z zamiaremLoko - Nie 21 Paź, 2007 Przy zakupie 2 sztuk z tego co pamietam to juz przesyłka była gratis.saxorulez - Nie 21 Paź, 2007 to może i ja bym wszedł...
tylko musze w tym usiąść najpierw.