CHRZANEK - Pon 02 Kwi, 2007 Jak tak czytam wypowiedzi innych to chyba sie nie będe szczypał. Na Magnexa mnie póki co nie stać, więc zapodam za kolektorem rure, podtem długo długo nic a na koniec najlepiej seryjny tłumik żeby końcówka nie straszyła
Swoją drogą wydech pucharowego 206 jest jedyny w swoim rodzaju i mnie sie bardzo podoba ten "dyskretny" sound. Szczególnie jak sie przyspiesza w parkingu podziemnym w supermarkecie Loko - Pon 02 Kwi, 2007 No to bedziesz mial tak jak jest u mnie. Bedzie na prawde cicho, powyzej 3000 rpm to juz silnik zaglusza wydech.
Ale na parkingu w supermarkecie z otwartymi szybami jest milo CHRZANEK - Pon 02 Kwi, 2007 Czy taki zestaw strzela przy ujęciu ? (zakładam że kata oczywiscie nie ma)Loko - Pon 02 Kwi, 2007 Hmm ciezko powiedziec jezdze tak od 2 dni i jak na razie zadnych strzalow przy ujeciu nie bylo , moze takie male prykniecia czasami, ale strzalami tego nazwac nie mozna CHRZANEK - Wto 03 Kwi, 2007 Czyli marchewek nie ma...Loko - Wto 03 Kwi, 2007 Nie nie marchewek zdecydowanie nie ma, nie znam się na tym, ale z tego co słyszałem to marchewy lecą jak auto jest przelewane paliwem, w turbowozach podtrzymanie turbiny skutecznei pracuje nad powstawaniem marchew, a w NA to chyba auto musi miec taka mape wgraną żeby było przelewane paliwem, ale raczej to zdrowe dla niego nie jest.CHRZANEK - Wto 03 Kwi, 2007 Hmm może i słusznie.
Tak czy inaczej na pewno jest ciekawiej niż na serii.mi - Wto 03 Kwi, 2007 w seju mam taki układ - seryjny tłumik, a przed nim długo długo nic (a był kat i pierwszy tłumik). Wrażenia - rewelcia, uwielbiam ten brzęczący dźwięk Nie jest głośny, a jak się przybutuje to tak milutko chodzi U mnie też nie ma strzałów Peter - Wto 03 Kwi, 2007 a ja mam pytanko do Lukasza, Michala i Darka.Czy Wy w swoich Magnexowych wydechach macie tlumik srodkowy?Bo zastanawiam sie nad likwidacja tego ustrojstwa z mojego ukladu.Jezeli sluzy on tylko temu by bylo ciszej to do wafla z nim. Po wspawaniu rurki zrobie test a jak dzwiek bedzie ladny to zakupie takie cos
tak by brzmial jak to saxo
http://www.youtube.com/wa...related&search=Dariano - Wto 03 Kwi, 2007 Tak srodkowy jestPeter - Wto 03 Kwi, 2007 oryginal?czy magnexowy?Michał - Wto 03 Kwi, 2007 magnexowy - jak tam papier peter, odpisz na pwDeeS - Wto 03 Kwi, 2007 peter ile takie cos kosztuje ? i skad bys bral ?Loko - Wto 03 Kwi, 2007 Z tego co pamietam koło 400 zł i jak dla mnie jest to cena tylko i wyłącznie za nalepke supersprint, a w gruncie rzeczy to ejst zwykła stalowa rurka. Każdy tłumikarz takie cos zrobi.DeeS - Wto 03 Kwi, 2007 w przypadku seryjnego wydechu daje cos taka rurka ?