Anonymous - Czw 26 Kwi, 2007 konrad patrz -> 1szy post -> 1szy linkKonradMK - Czw 26 Kwi, 2007 ooo damn! ale przypał... whatever, bardzo lubiłem tą głupotę oglądać po szkole Anonymous - Czw 26 Kwi, 2007 jeszcze 2 wzruszajace piesni
i'm a lonely jew on christmas z south parku, niestety, nie ogladajce tego co tam ktos wymodzil ale podklad jest oryginalny, nie znalazlem tego obrazem kyle'a spierwjacego
Nie krzycz g:( nie zauważyłamPeter - Czw 26 Kwi, 2007 space ghost to byl niezly ziom ja mam jeszcze asa w rekawie tylko musze znalezc czolowke to wrzuce
ktos pamieta taki serial chyba gliniarz i prokurator? nie wiem jak to sie nazywalo po angielsku... jeszzcze taki inny kiedys byl o pieknych i mlodych i glowny aktor umarl w trakcie... nie pamietam tego juz kompletnie...Niemy - Czw 26 Kwi, 2007
JIMEK napisał/a:
ktos pamieta taki serial chyba gliniarz i prokurator? nie wiem jak to sie nazywalo po angielsku...
"Jake and the fatt man" bodajzestrick - Czw 26 Kwi, 2007 Dokłanie Niemy, dalej na tvp 2 leci
http://www.youtube.com/watch?v=qy4qi7GQhD0Anonymous - Czw 26 Kwi, 2007 hahaha Ta i ten Fatt man miał takiego małego psa spasionego, buldoga chyba strick - Czw 26 Kwi, 2007 Pies nazywał sie MaxAnonymous - Czw 26 Kwi, 2007 PRL'owska rzeczywistość (starego polskiego kina nic nie pobije)