To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Buty

Anonymous - Nie 22 Kwi, 2007

Peter napisał/a:
Obrazek

czarno czerwone i brazowo czarne :D Polecam :)

heh...mam takie buciki i nie powiem wygodne są bardzo tylko że mają już nieco ponad 2 lata i ta czerwona częśc na boku troche mi się zaczyna oderywac i jak naciskam hamulec to zachaczam o gaz :)

Peter - Nie 22 Kwi, 2007

sosna to dobrze! dodaj jeszcze lewa sprzeglo i bedzie piekny miedzygaz na dohamowaniu :D
Anonymous - Nie 22 Kwi, 2007

jest tu chyba kilku murzynoskejtersow wiec pewnie spodoba im sie fakt ze firma DC shoes wypuszcza buta dla rajdersów

saxorulez - Nie 22 Kwi, 2007

Ja jeżdze w DC..
ale nie wiem jaki mam model..
ja lubie but szeroki bo ułatwia wciskanie gazu na redukcji - przynajmneij mi w saxo

Peter - Nie 22 Kwi, 2007

zajebiste te DC od Jimka! trzeba bedzie pomyslec
Anonymous - Wto 24 Kwi, 2007

polll napisał/a:
http://www.allegro.pl/item187836879_super_skorzane_buty_sparco_nie_nike_puma_adidas_.html

a ja te polecam :D mam je 2 dni :D ale sa naprawde wygodne :D

tyz mam takowe :P

i czerwone szybsze takowe :P
http://jolhen.pl/images/obraz024.jpg

Marek23 - Wto 24 Kwi, 2007

JIMEK napisał/a:
jest tu chyba kilku murzynoskejtersow wiec pewnie spodoba im sie fakt ze firma DC shoes wypuszcza buta dla rajdersów
Obrazek

O kurna, wchodzę w nie bez zastanowienia... Od zawsze się bujam na deskorolce, jakby jeszcze na skateparku były fajne dziwki to chyba bym był pro skaterem.

Anonymous - Śro 25 Kwi, 2007

DC'ki ciekawe,ale maja homolke Fia więc pewnie będa w stanach kosztować 200$,czyli w polandi 1000 zyli :(
Anonymous - Śro 25 Kwi, 2007

Peter napisał/a:
sosna to dobrze! dodaj jeszcze lewa sprzeglo i bedzie piekny miedzygaz na dohamowaniu :D

:D

heh...piekne musimy to opatentowac
zagadam do lagaduli czy Tomek Kuchar nie chciałby tego produktu firmowac swoim nazwiskiem :P

KonradMK - Śro 25 Kwi, 2007

czytając 2 pierwsze strony pochichrałem się że prawie spadłem z krzesła hehehe dobre panowie, dobre... :D :D :D

ps zjadłem 2 kitkaty, bounty, ryż s kurczakiem i mam chyba głupawkę (czekam na lunch hehe)

Marek23 - Śro 25 Kwi, 2007

KonradMK napisał/a:
ps zjadłem 2 kitkaty, bounty, ryż s kurczakiem i mam chyba głupawkę (czekam na lunch hehe)

Ogarnij się człowieku. Juz koniec kwietnia a Ty dalej na masę jedziesz??? Trzeba zacząć rzeźbić ziom...

e to nie dlatego, po prostu miałem niedobór cukru we krwi :D masy nie robię już bo nie mam siły (dętka zupełna po 5 miechach połykania szuwaksów). teraz piwko i odpoczynek a od maja zaczynamy od nowa - rzeźba poczeka :D :D
Niemy - Śro 25 Kwi, 2007

no ale batoniki nie sa wskazane w zadnej diecie :)

to fakt, teraz ziom na rzezbe jedziesz, coby sie na plazy pokazac, a nie zeby kark zaslanial Ci uszy :D

rzeźba jest dla gejów hehe
lenny - Czw 26 Kwi, 2007

Michał napisał/a:
najlepszy temat jak narazie

hehehe... popieram!!!