heh...mam takie buciki i nie powiem wygodne są bardzo tylko że mają już nieco ponad 2 lata i ta czerwona częśc na boku troche mi się zaczyna oderywac i jak naciskam hamulec to zachaczam o gaz Peter - Nie 22 Kwi, 2007 sosna to dobrze! dodaj jeszcze lewa sprzeglo i bedzie piekny miedzygaz na dohamowaniu Anonymous - Nie 22 Kwi, 2007 jest tu chyba kilku murzynoskejtersow wiec pewnie spodoba im sie fakt ze firma DC shoes wypuszcza buta dla rajdersów
saxorulez - Nie 22 Kwi, 2007 Ja jeżdze w DC..
ale nie wiem jaki mam model..
ja lubie but szeroki bo ułatwia wciskanie gazu na redukcji - przynajmneij mi w saxoPeter - Nie 22 Kwi, 2007 zajebiste te DC od Jimka! trzeba bedzie pomyslecAnonymous - Wto 24 Kwi, 2007
jest tu chyba kilku murzynoskejtersow wiec pewnie spodoba im sie fakt ze firma DC shoes wypuszcza buta dla rajdersów
Obrazek
O kurna, wchodzę w nie bez zastanowienia... Od zawsze się bujam na deskorolce, jakby jeszcze na skateparku były fajne dziwki to chyba bym był pro skaterem.Anonymous - Śro 25 Kwi, 2007 DC'ki ciekawe,ale maja homolke Fia więc pewnie będa w stanach kosztować 200$,czyli w polandi 1000 zyli Anonymous - Śro 25 Kwi, 2007
Peter napisał/a:
sosna to dobrze! dodaj jeszcze lewa sprzeglo i bedzie piekny miedzygaz na dohamowaniu
heh...piekne musimy to opatentowac
zagadam do lagaduli czy Tomek Kuchar nie chciałby tego produktu firmowac swoim nazwiskiem KonradMK - Śro 25 Kwi, 2007 czytając 2 pierwsze strony pochichrałem się że prawie spadłem z krzesła hehehe dobre panowie, dobre...
ps zjadłem 2 kitkaty, bounty, ryż s kurczakiem i mam chyba głupawkę (czekam na lunch hehe)Marek23 - Śro 25 Kwi, 2007
KonradMK napisał/a:
ps zjadłem 2 kitkaty, bounty, ryż s kurczakiem i mam chyba głupawkę (czekam na lunch hehe)
Ogarnij się człowieku. Juz koniec kwietnia a Ty dalej na masę jedziesz??? Trzeba zacząć rzeźbić ziom...KonradMK - Śro 25 Kwi, 2007 e to nie dlatego, po prostu miałem niedobór cukru we krwi masy nie robię już bo nie mam siły (dętka zupełna po 5 miechach połykania szuwaksów). teraz piwko i odpoczynek a od maja zaczynamy od nowa - rzeźba poczeka Niemy - Śro 25 Kwi, 2007 no ale batoniki nie sa wskazane w zadnej diecie
to fakt, teraz ziom na rzezbe jedziesz, coby sie na plazy pokazac, a nie zeby kark zaslanial Ci uszy KonradMK - Śro 25 Kwi, 2007 rzeźba jest dla gejów hehelenny - Czw 26 Kwi, 2007