qbus - Pon 30 Kwi, 2007 No i mam nadzieje ze nikt do nikogo nie ma zalu. Swoja droga dosyc ciekawie przedstawia sie punktacja w RSMP po 2 rajdach:
1.Kuchar 18
2.Frycz 12
3.Kajetanowicz 10
4.Dytko 8
5.Sołowow 7
Kuzaj 7
7.Bębenek 5
8.Karnabal 4
9.Staniszewski 3
10.Czopik 2
Gabryś 2CHRZANEK - Pon 30 Kwi, 2007 Za wczesnie zeby cokolwiek przepowiadac.
Mimo ze Lubie Jazde Lecha K. to uwazam ze przez taka sytuacje jaka mamy kolejne rajdy beda naprawde bardzo ciekawe, i dobrze.
Kuchar (i Lagadula ) nie moga sie czuc zbyt bezpiecznie bo procz Kuziego licze na odwet S2000.
Fryta reprezentuje bardzo rozwazny styl jazdy i podejrzewam ze też bedzie zawsze na mecie (przynajmniej tego mu zycze).
A no i jeszcze Pawel Dytko - wiec róznica nawet 10punktów nie przesadza niczego.
Przed nami az 3 rajdy SZUTROWE !!! (Polski, Kaszub, Warszawski) - bedzie sie dzialo.Anonymous - Pon 30 Kwi, 2007
qbus napisał/a:
No i mam nadzieje ze nikt do nikogo nie ma zalu.
Mam nadzieje ze moje pytanie o te 5 sekund nie zostalo odebrane jako zal. Ja sie abrdzo ciesze ze Tomek w koncu po tym cos ie rok emu dzialo zaczal sie liczyc
I to jest rozsądne podejście do tematu Marek23 - Nie 06 Maj, 2007 Ja się zastanawiam jak to możliwe, że Kajto jako mega rookie wszstkich naklepał? Czy to mega talent, inni mieli pecha czy też ogólnie poziom w RSMP mamy słaby i chłopcy nic nie jadą?
Super, że Frycz jedzie równo, Kuchar zaskakuje, szkoda chłopaka Jimka(Kuzaja) i Czopika.CHRZANEK - Pon 07 Maj, 2007 To byl rajd kapci.
Kto mial ich mniej byl do przodu.
Z drugiej strony karnabal nie mial ani jednego i byl 5ty.
Mysle ze Kajto jest szybki i w tej chwili ulozony - jeszcze gdyby zmienil sposob bycia to moze nawet bym go polubil...106 - Pon 07 Maj, 2007 bylem w drugim dniu - tak agresywnie jak jechal kuzaj nie jechal nikt.
drugiego dnia wygral chyba 6 pierwszych odcinkow.... a na spadaniu
po walimiu to juz kosmos jak przeszedl.
z fajniejszych przejazdow to np. solek na patelniach - od gory do dolu
wszystko bokiem. gabrys poganial. rpp jakos tak bez jaj.