To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - NIekończące sie pomysły aporpos auta na zime

nox - Wto 15 Maj, 2007

sierrka fajna i mega tania jak silnik padnie to kupisz kolejny za 500 itp no i silniki OHC pinto są fajnie rozpracowane pod względem tuningu
pcs - Wto 15 Maj, 2007

Niemy napisał/a:
115ps i 8,7 do paki w takim wanie i to na 4 lapy :566:

ja w to nie uwierze :554:

wez pod uwage ze ta wanna wazy tyle co saxo, mocy ma tyle samo a 4 lapy na wiskozie tylko pomagaja ruszyc a potem raczej nie zabieraja. Lakt ze v-max tej fury to 175km/h ale to ze wzgledu na oplywowosc kredensu.

Tak na prawde to jednak nie wiadomo ile, ktore wersja wyciaga, bo moce zaleznie od rynku, kata etc sa podawane od 105-115 km, napedy tez rozne byly, a osiagi od 8.5 do 11s

Anonymous - Wto 15 Maj, 2007

pcs - shuttle jest super autem - naped daje rade i proste to jak budowa cepa - moze chcesz to audi co ja mialem wziac quattro?! cena ok 8k - a co najwaznejsze pelen ocynk buda !!

dzis ogladałem ta 205GTi - w sumie ok

ale jakos nie idzie to auto jak na 128PS .... lakier słaby, buda OK - lekko tył robiony, ale podłoga cała i cos z przodu było robione .... zawieszenie przód ok, tył amory do wymiany... do wymiany jeszcze marzety kpl i cos podcieka z tyłu silnika ... zawory do regulacji i ten papier na 1.4 ;)

w week bede jeszcze ogladał inna 205 i soe zdecyduje... i na tor na TOR :D

Anonymous - Wto 15 Maj, 2007

qurwa mac i teraz jeszcze mysle o AX GT :/ - wlasnie zostalem przwieziony przez kolege i to lekkie gówno jest i szybkie przy 75PS :562:
saxorulez - Śro 16 Maj, 2007

AX GT to dobry deal...
Tam chyba wiecej niz 75ps jest ww serii

Z dobrym hamulcem o zawiasem mozna pozamiatać trochę..

niska masa, relatywnie niski srodek ciezkosci.

kubas - Śro 16 Maj, 2007

a moze ax gti ? to ma cos kolo 100 km :) to jest dopiero szybkie gowno :)
CHRZANEK - Śro 16 Maj, 2007

AX - very light hatch ;)
Ja rozkminiam ten temat uwaznie, ale początek topicu sugerowal ze ma byc 4lapny naped, a zaczynamy gadać o osce (???)
To zeby bylo na temat byl robiony AX 4x4 tyle ze nie byl to ani GT ani GTI a zwykle 1,4 ;-)

k-mart - Śro 16 Maj, 2007

¨jak na dzialke to bym w cos takiego wszedl:
http://allegro.pl/item193...onker_2_3l.html

pcs - Śro 16 Maj, 2007

ale ja nie mam dzialki w tatrach :) tylko w warszawie, 300 metrow mam po gruncie przez las, dlatego ten shuttle mi jakos podchodzi, tam jest po prostu jeden terenowy bieg z reduktorem i to mi styka .. Jakby Cie sie jakis ladny shuttle nawinal w Twojej okolicy to daj mi prosze znac!

a takie cos? :D http://my.ricardo.ch/accd...p?IDI=507743506
Wyglada jak prawdziwy hothatch, wiec smialo na spot mozesz pojechac ;)

na bogato, w elektryce: http://my.ricardo.ch/accd...p?IDI=507694358

doszedlem do wniosku ze na dzialke, do ktorej musisz przejechac niebezpieczna droga, potrzebny jest Ci bezpieczny, niezawodny samochod, ktorego mozna wyciagnac z luku gdy stanie Ci bokiem. Dlatego wydaje mi sie ze to jedyne rozwiazanie ktore wchodzi w gre:
http://my.ricardo.ch/accd...p?IDI=507879280

CHRZANEK - Śro 16 Maj, 2007

k-mart, ile to kosztuje po polsku ??
Michał - Śro 16 Maj, 2007

waluty.onet.pl bumelancie :D
anjas - Śro 16 Maj, 2007

Michał napisał/a:
waluty.onet.pl bumelancie :D

lepiej www.nbp.pl ;)

trzeba sprawdzać u źródła... (a ja dostanę premię za poprawę statystyk) :D

Anonymous - Śro 16 Maj, 2007

CHRZANEK napisał/a:
AX - very light hatch ;)
Ja rozkminiam ten temat uwaznie, ale początek topicu sugerowal ze ma byc 4lapny naped, a zaczynamy gadać o osce (???)
To zeby bylo na temat byl robiony AX 4x4 tyle ze nie byl to ani GT ani GTI a zwykle 1,4 ;-)

owszem paln wyjsciowy byl inny, ale chyba bedzie AX GT 66kw 1.4 na gaźniku :] masa ok 690kg - i da sie zejsc nizeej - it's nice ....

GTI ciezko znalezc, ale 1.3 i ponda 100km to jest juz kozak ... ale rozmawailem z kumplem ktory ma AX GTi i powiedzial,ze spokojnie podlubiemy i bedzie w tym 1.4 100PS ...

poza tym AX 1.4GT spokojnie walczy z Swiftem GTi wiec moze to byc ciekawe i cholernie tanie auto ;) i o to chodzi na poczatku, a jak sie naucze to pomyslimy o czyms lepszym ...

jutro rano jade :D