To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - uwaga na czarne clio sport

anjas - Śro 23 Maj, 2007

eM napisał/a:
Zwykła sodomia.

ale sodomia to przecież jak się kocha zwierzątka... tacy Gucwińscy na przykład...

przez ostatnie 200 lat zmieniło się znaczenie tego słowa :)

Anonymous - Śro 23 Maj, 2007

sodoma - sodomia http://pl.wikipedia.org/wiki/Sodomia
gomora -gomoria? ???

http://pl.wikipedia.org/wiki/Sodoma_i_Gomora

anjas - Śro 23 Maj, 2007

mikson napisał/a:
sodoma - sodomia http://pl.wikipedia.org/wiki/Sodomia

no właśnie o tym pisałem. Teraz ten termin oznacza zupełnie co innego niż 200 lat temu!

KonradMK - Śro 23 Maj, 2007

"Grzech sodomski to nieczystość przeciw przyrodzeniu"
o k...wa nie wiedziałem, dziś przeproszę mojego pindola że grzeszyłem przeciw niemu hehehe

CHRZANEK - Śro 23 Maj, 2007

KonradMK napisał/a:
"Grzech sodomski to nieczystość przeciw przyrodzeniu"
o k...wa nie wiedziałem, dziś przeproszę mojego pindola że grzeszyłem przeciw niemu hehehe

Podaj mu ręke ;) ;) ;)

mi - Śro 23 Maj, 2007

ja mojego próbowałem pocałować, w ramach przeprosin, ale ni cholery, no, ni cholery :567:
M - Śro 23 Maj, 2007

Hehehe jakby w wikipedii bylo napisane ze musicie zabic swoja matke ?
...

anjas - Śro 23 Maj, 2007

eM napisał/a:
Hehehe jakby w wikipedii bylo napisane ze musicie zabic swoja matke ?

dobra, dobra, dałeś plamę a teraz starasz się odwrócić uwagę od tematu i zdeprecjonować źródło, które dowodzi Twojej wpadki... Stary numer manipulacyjny... ;) :D

...Ale inne źródła mówią to samo co wiki :)

M - Śro 23 Maj, 2007

Nie dalem zadnej plamy...
po prostu wali mnie tlumaczenie tego ze ta definicja nie znaczy juz to samo...
jakby to mialo zmienic fakt ze wsadzanie fiuta nie tam gdzie sie powinno - dupa kolegi,dupa azora jest po prostu chore.
A terminy homofobia i przesladowanie pedalow sa dla mnie rownie abstrakcyjne i nieprawdziwe jak lot w kosmos obywatela nigerii.

Po prostu to jest zboczenie a nie mniejszosc seksualna....
do tego tylko maly procent <10 to osoby tak potraktowane przez matke nature a reszta to zwykle zbokole...

anjas - Śro 23 Maj, 2007

eM napisał/a:
wsadzanie fiuta nie tam gdzie sie powinno - dupa kolegi,dupa azora jest po prostu chore.

co racja to racja :) ...

miałem kiedyś pół semestru o dewiacjach, więc zna się trochę tych terminów fachowych :)

Michał - Śro 23 Maj, 2007

ja do gejów nic nie mam, ba , znam jednego zajebiscie spedalonego geja. Zajebisty ziom, fakt jest "specyficzny" ale nie chodzi tutaj o poglądy tylko o rodzaj bycia itd. Bez nich zycie byłoby nudne i smutne. Jest to jedyny kolo z którym mozna normalnie pogadać, który ma fajną opinie na temat spraw damsko męskich.
Ja tu nie chce burzy rozpętać ale
Kod:
wsadzanie fiuta nie tam gdzie sie powinno - dupa kolegi,dupa azora jest po prostu chore.

nie jest tobie dane ani mi a nikomu innemu ocenianie tego. Generalnie, jak facet ładujący w dupe siedzi koło mnie i miło mi sie z nim gada to naprawde mnie to nie obchodzi.
Troche szkoda ze pod tym względem jesteśmy zaściankiem europy, tak samo jak idzie murzyn to kazdy sie z nim ogląda .

Anonymous - Śro 23 Maj, 2007

tez znam geya i koles jest okey, kiedys mocniej chodzilo sie po kajpkach i zdarzaly sie sytuacje kiesy lekko czulem sie podrywany ale w zaden sposob nie agresywnie wiec nie bylo problemu bo mozna bylo pewne sprawy od razu wyjasnic typu jestem z moja dziewczyna etc :)
i zabawa toczyla sie dalej,
jedna z najfajniejszych imprez byla jak pojechalismy kilku osobowa ekipa z 7 czy 8lat temu do budapesztu i poszlismy do smiechowego klubu, gdzie transwestytow i geyow byla z polowa i powiem wam ze wybawilismy sie na maksa!

i dlatego dla mnie osobiscie, ktos kto jest geyem albo lesba nie ma znaczenia,

ktos kto klasyfikuje mniejszosc seksualna i np pederstwo do jednego wora jako zboczenie
to moim zdaniem zyje w ciemnogrodzie swiadomosci intelektualnej

ale "szanujemy ich"

pozdr

The Mc - Śro 23 Maj, 2007

Po pierwszym poście Anjasa nie załapałem o co chodzi w tym temacie ale za to na 3 stronie juz widać kto jakie opinie na temat homoseksualistów.

Może i powinniśmy dyskutować o takich rzeczach ale niestety już poruszano tu na forum takie tematy jak eutanazja, aborcja i zawsze jakies negatywne emocje sie rodziły. Niby wszyscy na luzie pisza, uśmiechnięte buźki a wyczuwa sie jakaś agresje w powietrzu..

Ja osobiście nigdy nie miałem i nie mam nic przeciwko homoseksualistom. Przeważnie są to osoby bardziej wrażliwe i do tego twórcze, a ja akurat bardzo cenie takie cechy. Nie przyjaźnie się z żadnym gejem i wydaje mi sie ze tez niewielu znam, ale tych których poznałem nigdy nie oceniałem tylko na podstawie orienatcji. Kiedś jakaś koleżanaka mi mówiła ze się podobam jej koledze ktory jest gejem.. moja reakcja niebyła chęć bicia sie na pięści tylko potraktowalem to jak jakiś tam komplement czy cos i na tym sie skonczylo.
Życzyłbym aby niektóre osoby staraly sie kiedyś złagodzilć swoje LPRowskie poglądy na ten temat.
Trzeba się pogodzić bo zjawisko homoseksualizmy nie zniknie, zawsze beda takie osoby wiec im predzej ktoś upora się z negatywnymi emocjami (niemowie tu o wielkiej aprobacie tylko o zwyklym szacunku do drugiej osoby) tym lepiej dla na wszystkich.

k-mart - Śro 23 Maj, 2007

ja tam nic przeciwko gejom nie mam, znam paru, jakos nigdy nie zawiodlem sie na ich ludzkosci :566:
to co robia intymnie to juz nie moja sprawa i mnie nie interesuje.
dziwi mnie tylko to ze wiele osob traktuje homoseksualizm drugiej plci jako estetyczny.
trzeba byc sprawiedliwym.

Marek23 - Śro 23 Maj, 2007

Ja też jestem bardzo tolerancyjny, ale juz adopcji prze związek homo nie popieram...
Poza tym zastanawiam się po co te wszytskie manifestacje. Nie że, mają ich zakazać, ale ja np nie wychodzę na ulicę i nie manifestuję mojej heteroseksualności.