To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - apple iphone

Anonymous - Pią 22 Cze, 2007

wczoraj/dzisiaj bylem w apple storze i powiedzieli ze beda w piatek. pytalem gostka jednego o dzialalnosc z np europejskimi sieciami. generalnie w stanach wylacznac ma at&t i siec cingular. podobno jak sie kupi w apple storze to sie idzie do cingulara i sie dopiero zalatwia. tylko jednego nie byl w stanie mi powiedziec. Czy jest tam SIMLOCK. bo tak na zdrowy rozum to to jest ta jedyna rzecz ktora decyduje o sprawie.
co teraz robic? :/

ps. mowil ze na ogolno dostepnym rynku w europie beda pod koniec roku

saxorulez - Pią 22 Cze, 2007

jak kupisz w apple storze to nie ma simlocka bo musi hulać zarówno pod AT&T jak i Cingula'rze

no wlasnie nie wiem czy nie ma... jakby nie mial to wylacznosc cingulara nie ma sensu

teraz pytanie - czy da sie zdjac?
Anonymous - Sob 23 Cze, 2007

wlasnie pisze z najwiekszego apple stora... na bank nie bedzie dzialac z inna siecia niz cingular, w europie tez nie, czyli chyba -> simlock... teraz tylko trzeba zmobilizowac polskich naukowcow ktorzy pierwsi w swiecie go zdejma :D

no i pytanie czy ryzykowac i kupic?

DeeS - Pon 25 Cze, 2007

hmm to mnie troche zmartwiles :> Czyli jednym slowem kupujac iphona np www.pricegrabber.com lub w apple store i wkladajac polska karte , nie bedzie mi dzialac ? czy to jest potwierdzone ?
Anonymous - Pon 25 Cze, 2007

no raczej tak... w piatek jak wejdzie pojde go zmacac i jeszcze popytam ale skoro tylko jedna firma ma miec wylacznosc to na bank musi miec. wazniejsze pytanie moim zdaniem to czy mozna go zdjac
DeeS - Pon 25 Cze, 2007

JIMEK,

Jimek sprawdz to prosze. bo w srode lece do juesej i bede chcial to kupic. Dzieki !

Anonymous - Śro 04 Lip, 2007

poisE z iPhone klawiatura mmala de him wsystko ok ale klawiatura sir wsysto kurwwx toni I cAses wolnu he's
saxorulez - Śro 04 Lip, 2007

chyba klawiatura za mała :)
Michał - Czw 05 Lip, 2007

hahahahahahah
no tak !! heheheh, kurwa, a ja czytałem to z 50 razy , myslałem ze jimmi nasrany jest łiskej , albo birem jakims. A tu prosze :D
CZYLI KUPIŁ !! :D

Anonymous - Czw 05 Lip, 2007

nie kupilem.

zabawka rzeczywiscie jest zajebista, rewolucyjna nawet. Internet, google map, najzajebistrzy iPod, maile, bajery kalendarze pierdoly, wszystko dziala.

ALE

klawiatura przy pisaniu adresu/czegos w necie/ maila/smsa to ABSURD! Sorry nie jestem ani robolem, ani wojowniczym zolwiem ninja. NIE MAM PALCOW O SZEROKOSCI 4cm!!! a jak widac napisalem jakies bzdury na gorze, wcale nie pisac na oslep, i to z poprawkami. ADRES HOTHATCH.ORG pisalem jakies 50sekund! BO TU NIE MOZESZ SIE POMYLIC!!!!!

smieja sie z urzadzen w stylu komunikator, blackberry itd ze maja zylion przyciskow a ze oni maja jeden ale sorry... przycisk taki normalny 3d moze byc maly bo go wyczujesz! i ≠ sie plaski maly znaczek na ekranie! A NIE MA GEJOWEGO RYSIKA ! AKURAT GEJOWY I PROBLEMATYCZNY RYSIK MOZE I BY ROZWIAZAL PROBLEM ALE CO? BEDE GO NOSIL W KIESZENI? CZY ZA UCHEM MOZE? Co jest kurwa?

poza tym jak piszesz np. "TWOJA STARA MA JAJA" to bedac przy M on dopiero jest przy W! NAWET JESLI MASZ MALEGO (PALCA) I TRAFIASZ (W PUNKT[G])

-
Obracanie bez przyciskowe - przecudny pomysl! ale niestety nie dziala za czesto! musisz nim MAHAC!

-
no i niestety, tak jak sie balem - miejscami nie nadarza za tym co sie dzieje. Za duzo chce umiec robic i sie dlawi...

a szkoda... mysle ze moze niedlugo cos z nim zrobia...

:554: :554: :554: :554:

JIMEK napisał/a:
poisE z iPhone klawiatura mmala de him wsystko ok ale klawiatura sir wsysto motyla noga toni I cAses wolnu he's
tłum.: pisze z iPhone, klawiatura mala ze huj, wszystko ok, ale klawiatura sie wszystko pier.doli xx?xx i czasem wolny jest
k-mart - Czw 10 Lip, 2008

w CH obecnie sa zajebiste promocje w sieciach na iphone'a.
Zastanwia mnie tylko, czy pierwsze ewolucje zostale ulepszone a bledy / mankamenty ktore opisal Jim wyeliminowane.
Jaram sie tym gadzetem.