wazne pocalunki, piekne chwile, rajd na mazury do dziewczyny bo jakis chlopaczek ja podrywal..
moje punto znało to samo + dwa miesiące nocowania w nim carlose - Śro 30 Maj, 2007 czyli jednak saxofon poszedł.. ale za to mam nadzieje że zaczniesz ujeżdżać jakąś japonkę ! :564:polll - Śro 30 Maj, 2007 michal na poczatku bedzie Ci szkoda sxofona potem kupisz cos innego i nawet nie bedziesz pamietal ile razy saxofon cie wkurzył M - Śro 30 Maj, 2007 Michal ja z toba pojade na koniec swiata ziom...
tylko nie w sobote bo do zakopanego jade.DeeS - Śro 30 Maj, 2007 to gdzie poszedl wkoncu ?Michał - Czw 31 Maj, 2007 Do jeruzalemMichał - Czw 31 Maj, 2007 poważnie to tutaj
lenny - Czw 31 Maj, 2007
Michał napisał/a:
Do jeruzalem
hehehe...
Michał, dont worry... będzie tylko lepiej...
i nie płacz bo nie lubie płaczących dziewczyn zioooom!
heh!Anonymous - Czw 31 Maj, 2007 Kup se teraz jakis rodzinn wóz. Audi RS4 albo i z RS6, moze jakiegos Passata W12.... albo Evo IX 340 lub STI SPRT edition.
Od biedy może byc S40 T5, albo Mondeś ST.
Jak chcesz to ja ci doradze
A tak na powaznie - widzę cie w Focusie RS CHRZANEK - Czw 31 Maj, 2007 Michal - a jakiego wozu szukasz???
Kondziu dlugo szukal aż w końcu znalazl i jego zycie nabralo sensu.
Czy to ma być HH czy jednak szukasz czegoś większego ???Misiek_lbn - Czw 31 Maj, 2007 Astra Kombi, 1.8 16v, żeby Kondzio wąchał spaliny(ew. gaz) Michała szybkościowego woza
E tam, pewnie kupi Clio Sporta i będzie szalał Michał - Czw 31 Maj, 2007 ciągle szukam czegos ale tak szczerze, nic zabardzo w oczy mi nie wpadaBaRtO_206GT - Czw 31 Maj, 2007 Ziom ale jakiej klasy fury szukasz?? ma byc fast czy slow and bling bling?? czego oczekujesz po tej furze??
w jakiej cenie? mysle ze kazdy Ci cos doradzi!!Misiek_lbn - Czw 31 Maj, 2007 ja mogę poświęcić 8 godzin z życia, 5 dni w tygodniu na szukanie jak chcesz
podaj jakieś cechy, np
kolor różowy
LPG
fajne szpojlery
po tjuningu
napisz wskazówki dla poszukiwaczy M - Czw 31 Maj, 2007 Ma byc powyzej 100koni z litra seryjnie NA z potencjałem na wiecej.
Proszę o kandydatów