To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] HOThatch'a

Maciek - Wto 05 Cze, 2007

Niebieski katastrofa, Łukasza się pytałem bo ma naklejke adamanta.
A biały to mi się zdaje, że to jest własnie byłła furka p106rallye. Bynajmniej po prawej stronie ma identyczne wgniecenie jak tamten nad naklejką Rallye :)

Gotti - Wto 05 Cze, 2007

Mi nic ciekawego się w oczy nie rzuciło... ale wracam do CH za tydzień, więc we'll be in touch. Ew. K-mart może pomoże? ;)
Michał - Wto 05 Cze, 2007

ten biały stoi koło mnie, codziennie go widuje. Jutro sie dokladnie zobacze ,ale jakos mi nie podchodzi, cały poobijany jest :/
k-mart - Śro 06 Cze, 2007

jakigos pug'a 106 8v widzialem, pukniety w przod, identyczny jak moj, gdzies mam zdjecia ale nie chce mi sie szukac o tej porze :/
I piekny vts 01' 80000km pukniety lekko w dupe, 4600.- fr

Anonymous - Śro 06 Cze, 2007

K-mart a jakieś np. Clio phI w dziwnych wersjach (GrandPrix, Baccara) one mają około 100PS a i wygłądają całkiem w pałkę. Chopcy gdybyście coś znaleźli to wklejajcie tutaj :)
Maciek - Śro 06 Cze, 2007

Michaś chodzi ci o tego na francuskiej? Tamten ze dwa lata się sprzedaje już chyba.

Maciek napisał/a:
A biały to mi się zdaje, że to jest własnie byłła furka p106rallye. Bynajmniej po prawej stronie ma identyczne wgniecenie jak tamten nad naklejką Rallye :)

Nie no Maciek, p106rallye sprzedał go tydzień temu, wątpię by to był ten.
Zresztą sam nam powie jak tu zajrzy :)

To jest były mój i nie jest poobijany cały :551: .Nie kumam dlaczego go sprzedaje,ale różne są sytuacje w życiu .Nie wnikam.

Na saskiej stoi biały na 14' cromodorach i tamten jest poobijany :D
Michał - Śro 06 Cze, 2007

p106rallye, dokladnie obadam go dzisiaj. Twój miał jakieś znaki szczególne ??

kurw... co za koleś, kupił go tydzień temu i już spyla :/

ech po co się wjeb... a tak to ja mogłem nim śmigać :(

Pewnie chciał interes zrobić kupił za 7k i sprzedaje za 10k. A samochód mógł być w takich dobrych rękach :P

Michał napisał/a:
p106rallye, dokladnie obadam go dzisiaj. Twój miał jakieś znaki szczególne ??
Koleś mówił,że jest Gocławia czy Grochowa dokładnie nie pamiętam.Poznać go można pewnie po rejestracji SK ,bo nie sądzę,że przerejstrował,no i ma to wgniecenie na prawym tylnym błotniku.
Jakarti - Śro 06 Cze, 2007

p106rallye napisał/a:
Gocławia czy Grochowa

Goclaw Maciek
Grochow Jakarti
Michal daaaaaaalekie obrzeza Goclawia, Saska Kiempa :)

wiec mysle, ze to o tym aucie mowa.

Kubuś na saskiej stoi białe rallye poobijanie i sprzedaje sie juz chyba drugi rok :)
Z przodu ma cromodory z tyłu stalówki, prawe drzwi wniecione i ma halogeny w zderzaku.

Jaco707 - Śro 06 Cze, 2007

Maciek napisał/a:
Kubuś na saskiej stoi białe rallye poobijanie i sprzedaje sie juz chyba drugi rok :)
Z przodu ma cromodory z tyłu stalówki, prawe drzwi wniecione i ma halogeny w zderzaku.

Kiedyś stał chyba ten pug u Adamanta. Jeśli to ten sam, to straszny "parch" z niego