Maciek - Wto 05 Cze, 2007 Niebieski katastrofa, Łukasza się pytałem bo ma naklejke adamanta.
A biały to mi się zdaje, że to jest własnie byłła furka p106rallye. Bynajmniej po prawej stronie ma identyczne wgniecenie jak tamten nad naklejką Rallye Gotti - Wto 05 Cze, 2007 Mi nic ciekawego się w oczy nie rzuciło... ale wracam do CH za tydzień, więc we'll be in touch. Ew. K-mart może pomoże? Michał - Wto 05 Cze, 2007 ten biały stoi koło mnie, codziennie go widuje. Jutro sie dokladnie zobacze ,ale jakos mi nie podchodzi, cały poobijany jest k-mart - Śro 06 Cze, 2007 jakigos pug'a 106 8v widzialem, pukniety w przod, identyczny jak moj, gdzies mam zdjecia ale nie chce mi sie szukac o tej porze
I piekny vts 01' 80000km pukniety lekko w dupe, 4600.- frAnonymous - Śro 06 Cze, 2007 K-mart a jakieś np. Clio phI w dziwnych wersjach (GrandPrix, Baccara) one mają około 100PS a i wygłądają całkiem w pałkę. Chopcy gdybyście coś znaleźli to wklejajcie tutaj Maciek - Śro 06 Cze, 2007 Michaś chodzi ci o tego na francuskiej? Tamten ze dwa lata się sprzedaje już chyba.Anonymous - Śro 06 Cze, 2007
Maciek napisał/a:
A biały to mi się zdaje, że to jest własnie byłła furka p106rallye. Bynajmniej po prawej stronie ma identyczne wgniecenie jak tamten nad naklejką Rallye
Nie no Maciek, p106rallye sprzedał go tydzień temu, wątpię by to był ten.
Zresztą sam nam powie jak tu zajrzy Anonymous - Śro 06 Cze, 2007 To jest były mój i nie jest poobijany cały :551: .Nie kumam dlaczego go sprzedaje,ale różne są sytuacje w życiu .Nie wnikam.Maciek - Śro 06 Cze, 2007 Na saskiej stoi biały na 14' cromodorach i tamten jest poobijany Michał - Śro 06 Cze, 2007 p106rallye, dokladnie obadam go dzisiaj. Twój miał jakieś znaki szczególne ??Anonymous - Śro 06 Cze, 2007 kurw... co za koleś, kupił go tydzień temu i już spyla
ech po co się wjeb... a tak to ja mogłem nim śmigać
Pewnie chciał interes zrobić kupił za 7k i sprzedaje za 10k. A samochód mógł być w takich dobrych rękach Anonymous - Śro 06 Cze, 2007
Michał napisał/a:
p106rallye, dokladnie obadam go dzisiaj. Twój miał jakieś znaki szczególne ??
Koleś mówił,że jest Gocławia czy Grochowa dokładnie nie pamiętam.Poznać go można pewnie po rejestracji SK ,bo nie sądzę,że przerejstrował,no i ma to wgniecenie na prawym tylnym błotniku.Jakarti - Śro 06 Cze, 2007
p106rallye napisał/a:
Gocławia czy Grochowa
Goclaw Maciek
Grochow Jakarti
Michal daaaaaaalekie obrzeza Goclawia, Saska Kiempa
wiec mysle, ze to o tym aucie mowa.Maciek - Śro 06 Cze, 2007 Kubuś na saskiej stoi białe rallye poobijanie i sprzedaje sie juz chyba drugi rok
Z przodu ma cromodory z tyłu stalówki, prawe drzwi wniecione i ma halogeny w zderzaku.Jaco707 - Śro 06 Cze, 2007
Maciek napisał/a:
Kubuś na saskiej stoi białe rallye poobijanie i sprzedaje sie juz chyba drugi rok
Z przodu ma cromodory z tyłu stalówki, prawe drzwi wniecione i ma halogeny w zderzaku.
Kiedyś stał chyba ten pug u Adamanta. Jeśli to ten sam, to straszny "parch" z niego