jesli chodzi o cene mysle ze to jest dobra oferta. Ja za eibachy pro kit do puga na przod placilem 380zl po rabacie wiec tyle za komplet moim zdaniem jest ok.kubas - Nie 30 Gru, 2007 no ale przeciez komplet to dwie sprezyny bo z tylu nie ma.k-mart - Nie 30 Gru, 2007
saxorulez napisał/a:
DeeS napisał/a:
http://rallyshop.pl/index...saxo-vts-010506 ?
to sie Pan popisał producentem nie jest SANDTLER tylko OMP, SANDTLER jest tylko dostawcą..
Nie koniecznie, na swojej stronie maja rowniez rozporki swojej lub niczyjej produkcji, ale fakt wyglada jak O.M.P.CHRZANEK - Nie 30 Gru, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
esli chodzi o cene mysle ze to jest dobra oferta. Ja za eibachy pro kit do puga na przod placilem 380zl po rabacie wiec tyle za komplet moim zdaniem jest ok.
Barto: weź mnie nie roz.pier.da.laj
Przecież komplet do takich samochodów jak twój, mój czy Dees'a to właśnie SAM przód.
Springi z tyłu pojawiły sie dopiero w C2 ...BaRtO_206GT - Nie 30 Gru, 2007 walcie sie ja dopiero wstalem LOL
P.S. O fu.ck ale wtopa heheheh LOLAnonymous - Pon 31 Gru, 2007 Mam żółty kit koni i jedyne co w nim jest ok to stosunkowo niska cena. Obecnie bym brał Tein'a, tylko pytanie czy warto na te nasze sklepiska takie zawieszenie pakować.Niemy - Wto 01 Sty, 2008
DeeS napisał/a:
Staram sie wybrac jakis kompromis tor - rajdy ?
Bardziej sklaniam sie ku torowi ale oczekuje tez dobrego komfortu(rajdowego) na szutrze itp.
Jesli chodzi o sprezyny czy to jest dobra oferta ?
tez jestem zainteresowany tematem
nie da sie zalatwic tych sprezynek taniej? moge miec za 110 funtow
i dlaczego cena sprezyn do saxo (2szt) jest tylko niewiele nizsza od np C2 (4szt) ?
radzicie B6 czy B8 billiego do saxo? uzytek przewaznie droga, czasami torCHRZANEK - Śro 02 Sty, 2008 B6 będzie lepszy do seryjnej sprężyny i nieobniżanej belki.
B8 to chyba jest przygotowany do obnizonego zawieszenia (-30mm albo jakoś tak)
Jak chcesz obniżać autko to bierz B8. Jak nie to B6 styka.Niemy - Śro 02 Sty, 2008 chce kupic Eibach Pro kit czyli -30
jescze jedna sprawa: w katalogu MTS nie ma B8 do saxo, ale jest B8 do 106tki, rozumie ze to jest to samo i tylko blad w katalogu tak??Loko - Śro 02 Sty, 2008 Pewnie tak, Grzesiek kupił w mtsie b8 do saxofona.
Z róznic, to b8 zwykle jest na cienkiej ladze, a b6 na grubej, nie wiem jak w saxo.Niemy - Śro 02 Sty, 2008
Loko napisał/a:
Pewnie tak, Grzesiek kupił w mtsie b8 do saxofona.
Z róznic, to b8 zwykle jest na cienkiej ladze, a b6 na grubej, nie wiem jak w saxo.
a dlaczego tak jest??
Grzes wypowiadaj sie czy B6 czy B8!saxorulez - Śro 02 Sty, 2008 B8 jest na cienkeij.. e to lipa.
ja będę przerabiał B6 pod spręzynę - koszt 150PLN sztuka.. obniżenie/utwardzenieNiemy - Śro 02 Sty, 2008 a B6 bedzie dobrze dzialac przy -30 z przodu i jeden zabek mniej z tylu? czy obowiazkowo trzeba przerabiac?Loko - Śro 02 Sty, 2008 Nie mam pojęcia, ale z tego co pamietam to kiedyś chyba Ref wklejał zdjecie b8 i seryjnego amora do puga, i b8 było na grubej ladze wiec jeśli nic nie pomylił to . Zreszta najlepiej będzie wiedział Grzesiek jak to jest z b8
Ale generalnie to i tak zostaje Ci do wyboru tylko przód, bo od tyłu nie ma b6.Bad-i - Śro 02 Sty, 2008 nie wiem jak jest w Saxo ale w Clio kupuje sie uzywane B6 i przerabia na B14 w Zerkopolu