To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Wasze doświadczenia z kobietami...

GOKART - Śro 06 Cze, 2007

jakiś rok temu kiedy zacząłem sobie już regularnie wpadać na pojeżdzawki na torze kartingowym wielokrotnie dostawałem od pewnej dziewczyny i zamiast cierpieć moje ego to raczej dopingowało mnie to poprawy swojej techniki jazdy. Bolało jedynie to że ona objeżdzała mnie starym parchem, golfem I .... Teraz jak nie wylecę z trasy i nie wytnę jakiś taryf to raczej nie ma podejścia bo to kolosalna różnica w sprzęcie ale jak wpadają jakieś świeżaki w swoich GTI to klepie ich aż miło :)
A ganianie po miescie z "szybkimi" kobietami jest bardzo fajne i mimo że nie spotkalem jeszcze szybszej od siebie to przeważnie kończy się bardzo sympatycznie w przeciwieństwie do kolesi którzy objechani wykręcają takie numery na drodze że bania mała...
Odnośnie wiedzy motoryzacyjnej jak i techniki jazdy to lubię kobiety które znając niedostatki swojej wiedzy chcą ją poszerzać i chętnie na ten temat dyskutują w przeciwieństwie do tych które naczytaly się w "Pani domu" ze kobiety popełniają mniej wykroczeń i powodują mniej wypadków - to już sa przypadki klinicznie nie do odratowania...

Vlodarsky - Pią 08 Cze, 2007

W moim przypadku na treningach dziewczyny które ćwiczą dużo dłużej od niektórych chłopców i które mają dużo wyższe stopnie mogą się bić między sobą bo nawet z tymi "chłopcami" sobie nie dają rady (oczywiście technicznie bo fizycznie zawsze chłopcy są silniejsi)
Są jednak zawsze wyjątki jak moja ciocia z którą boję się jeździć bo ona zna dwie pozycje pedału gazu albo puścić albo do podłogi...
Zresztą co to za różnica... jak byście na codzień w pewien sposób rywalizowali/trenowali z dziewczynami to nie byłby to dla was jakiś tam problem.
Mi to wszystko jedno. Trzeba tylko pamiętać, że o kobiety trzeba dbać. I znowu tu mnie boli co innego... że kobiety tak bardzo chcą udowodnić, że są takie twarde itd itp... jeszcze z 10 lat i to mężczyźni będą kwiatuszkami o które trzeba dbać...

Anonymous - Pią 08 Cze, 2007

Dark Lady podpisuję się ręcami i nogami pod tym co napisałaś ;)
niektórym gul rośnie a i tak się nie przyznają ;)
ja jestem beznadziejna za kierownicą i sie do tego przyznaje
karate trenuje ponad rok i jeszcze klepie słabszych facetów ode mnie, tych co ćwiczą tyle ile ja i paru tych co ćwiczą dłużej...
wiekszość facetów zachowuje się jak kwiatuszki i nie jest to winą kobiet

fajnie że przynajmniej część z was podchodzi do kobiet na luzie. epoka kamienia i ciągnięcia starej za włosy już minęła...
pozdro :) :564:

Sweety zazdroszczę skromności ;)

KonradMK - Pią 08 Cze, 2007

łoooo panowie (i panie!) jaki długi wątek (W tak krótkim czasie) nie czytałem jak zwykle ale wielkie łał hehehe
Anonymous - Pią 08 Cze, 2007

Kasia ma ładny avatar :D
Michał - Pią 08 Cze, 2007

Kasia wogóle jest ładna :DDDD
Anonymous - Sob 09 Cze, 2007

Michał napisał/a:

potwierdzam potwierdzam :D :D :D :D :D

Vlodarsky - Sob 09 Cze, 2007

shorti napisał/a:
Michał napisał/a:
Kasia wogóle jest ładna

potwierdzam potwierdzam

ja co 15 minut wchodze na jej konto... jak znajde tam jakiegoś priva od któregoś z was to ręka noga mózg na ścianie !!!!!!

Vlodarsky napisał/a:
ja co 15 minut wchodze na jej konto...

to już się nazywa ubezwłasnowolnienie :P ;)

Kasia nie daj się :D

Vlodarsky - Sob 09 Cze, 2007

nie wchodze :) tylko chłopaków strasze :)

Michał napisał/a:

Podpisuje sie pod tym :)

Co do tematu. Myslę, że wiele zależy również od tego w jaki sposób zachowuje sie właśnie kobieta po swojej "wygranej".No cóż...nikt nie lubi być poniżany. Jeśli kobieta zachowa sie ok, to nie widze przyczyn, dla których mężczyzna móglłby zareagować w sposób niewłaściwy i jest to niezależne od sytuacji. A jeśli chodzi o jego kobietę, to powinien być raczej dumny. np. wiele rzeczy z motoryzacją związanych kobiecie jest trudniej przyswoić ;)

grzech - Sob 09 Cze, 2007

Dark Lady, uogólniasz .... ja mam siorke o rok młodszą z którą sie wychowywałem i już od najmłodszego jestem przyzwyczajony do tego że moge dostać baty w różnych kwestiach od drugiej płci ... myśle że nie jestem odosobniony... oczywiście sa też przypadki, które Ty opisałaś, ale jestem pewien że jak bym dostał baty od kobiety to fakt ze to byla kobieta nie miałby dla mnie najmniejszego znaczenia - nie wazne w jakiej dyscyplinie.

sweety, taka prowokacja to nie na gejforum ;)

ps. a ja bym nawet chciał żeby Adamant był ładną szatynką. Adamant to taki mechanik dla niewtajemniczonych.

nawet kobiety wiedzą kto to jest Adamant ;)
Michał Ty też jesteś ładny :D
Vlodzio ma dostęp do wszystkich moich haseł, ufa...swoim kolegom ;)

Vlodarsky - Nie 10 Cze, 2007

Chcesz przeżyć - nie ufaj nikomu :)
M - Nie 10 Cze, 2007

Hmm zrobiło sie babowo na forum :D :D :D