Janusz - Śro 20 Cze, 2007 Nie no z wami sie nie da.... wielki szacun..:P :564: :564: dal wszystkich.... BaRtO_206GT - Śro 20 Cze, 2007
Bad-i napisał/a:
w takim razie niech Lukasz pokaze tylek a wtedy zobaczycie kogo podpis widnieje na jego dupsku
RUBIKONA Bad-i - Czw 21 Cze, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
Bad-i napisał/a:
w takim razie niech Lukasz pokaze tylek a wtedy zobaczycie kogo podpis widnieje na jego dupsku
RUBIKONA
a na Rubikonie na bank widnieje signature JIMKA - takze kolo sie zamyka i jest sandwich Anonymous - Czw 21 Cze, 2007
Marek23 napisał/a:
Ojciec dyrektor niech nie zmienia nicka. Janusz, posłuchaj chłopcze...
Saxorulez:
- jest bardziej twórczy i kreatywny niż Jimek
- skręca furą lepiej niż ja i podobno to samo jest ze skakaniem na desce
- rucha więcej niż Bad-i, na odlotach ma tzw. Platinium FcuK Card. Rucha na całym świecie bez potrzeb rezerwacji, jedynie za perskie oko go czargują.
- jest większym murzynem niż Michał, wiem ciężko uwierzyć, ale nawet dublował Nellyego w teledysku P.Diddy
- kobiety bardziej go zaczepiają niż Jakartiego, w Wawie jak masz korek, tzn że Borak z buta na stolicę wyszedł
- jego saxo jest szybsze niż saxo Zowy, a wierz mi, że to jest k.u.r.e.w.s.k.o szybko
- Szwajcarię zna lepiej niż K-mart, lubi tam wypoczywać
- ma więcej dziwek w przyjaciołach na gronie niż BaRTO_206GT, tylko je ukrywa, bo nie lubi ja mu się jego grządki plewi...
- ma więcej przyjaciół wśród wszechpolaków niż eM, pomimo, że lubi się obudzić z kondomem w tyłku na Love Parade.... Boraka trzeba szanować.
- tak naprawdę to on za Kuchara jeździ wszystkie niebezpieczne oesy... Na Polskim Borak musiał być z dziewczyną. Za To Magurski i Elmot to dublerka Kuchara pod nazwą LUKASZ BORAK. TWÓJ i MÓJ PAN Januszku. To Ci tylko chciałem napisać.
No nie mistrzostwo Że ja się tego wcześniej nie doszukałem
Toś Mark pojechał Anonymous - Czw 21 Cze, 2007 i luv HOThatch.org
pozdro z naszego konsulatu na obczyznie Anonymous - Sob 23 Cze, 2007
Cytat:
saxorulez
aka petrolhead
:okulary2:
:577:
hehe panowie jestesmy swiadkami (jehovy) takiej malusi-erupcyjki zapedó ojca nonoooo... ktos tu sie zapatruje na bycie szybkim i stylowym :629:
czyżby petrolhead mialo wyprzec saxorulez?
:694:
ps. wszystkiego dobrego z okazji dnia ojca (dyrektora)!Misiek_lbn - Sob 23 Cze, 2007
JIMEK napisał/a:
swiadkami (jehovy)
że słucham Jakarti - Sob 23 Cze, 2007
Cytat:
że słucham
widzisz sharx? tak Cie omotalismy, ze nawet nie wiesz, ze w sekcie jestes Misiek_lbn - Sob 23 Cze, 2007
Jakarti napisał/a:
Cytat:
że słucham
widzisz sharx? tak Cie omotalismy, ze nawet nie wiesz, ze w sekcie jestes
nie bardzo zrozumiałem ocb... ale tak się składa, że jestem właśnie Świadkiem Jehowy...Jakarti - Nie 24 Cze, 2007
sharxhunter napisał/a:
Świadkiem Jehowy...
o jeju.. to juz Cie nie lubimy..
sharx, to co, ze jestes? nikomu to nie przeszkadza.Rudello - Nie 24 Cze, 2007 sharx naprawde?
....i po co nim jestes?Misiek_lbn - Nie 24 Cze, 2007
Jakarti napisał/a:
sharx, to co, ze jestes? nikomu to nie przeszkadza.
no i fajnie :564:M - Nie 24 Cze, 2007
sharxhunter napisał/a:
Jakarti napisał/a:
sharx, to co, ze jestes? nikomu to nie przeszkadza.
no i fajnie :564:
Dokladnie A przynajmniej nie w klubie.Rudello - Nie 24 Cze, 2007 żeby bylo jasne, mi tez to nie przeszkadza.. :564:Anonymous - Wto 26 Cze, 2007 ŁUKASZ STARY NAPISZ SOBIE POD NICKIEM "PRYNCYPAŁ" :509:
stary kazdy by sobie tak napisal jakby mogl - technicznie i gdyby mial ku temu podstawy, bedzie czaaaaad! :551: :690: :690: :690: :690:
to skrzyzowanie prince'a i przypał'u + mialbys skamuflowany damski narzad pluciowy pod nickiem czyz nie fajnie? :690:
poza tym Szef to szef dyrektor, ojciec, zarzadca wladca