Michał - Wto 19 Cze, 2007 aha, mam na nią mega ceneM - Wto 19 Cze, 2007 No na moje krzywe oko to podloga jest dziabnieta w bagarku Michał - Wto 19 Cze, 2007 http://www.fotosik.pl/pok...e0b2ccdcdf.html http://www.fotosik.pl/pok...f71388f7b6.htmlLoko - Wto 19 Cze, 2007 Dziwnie sie te hondy skladaja, widze juz koras z kolei idealnie tak samo pognieciona z tylu w tej ktora widzialem w bagazniku podloga byla pomieta tam jak jest dziura na kolo, i pourywana blacha.
ale wg mnie to nie ma sie co pzejmowac podloga w bagazniku byle do zawiasu nie doszlo, ale tutaj ne wyglada zeby zawias byl ruszony.Anonymous - Śro 20 Cze, 2007 najboleśniejsze jest to że nigdy nie wiadomo jak tam siły zadziałały i czy geometrii nie popsuło...a mogło - nawet takie nieduże dziabnięcie
według mnie nieroztropne byłoby nie pojechanie na sprawdzenie geometrii...zrób to - dobrze radze!!!dzik - Śro 20 Cze, 2007 krakac nie chce, ale male dziabniecia to sie naprawia i nie oddaje sie komus kasy do kieszeniThe Mc - Śro 20 Cze, 2007 Ty i tak chcesz przemalowac, wiec jezeli w tej uderzonej okaze sie ze niejest zle to chyba dobre rozwiazanie. Ale ta co dal Gaugan wyglada superMichał - Śro 20 Cze, 2007 dobra , olałem.
kolor , to trykniecie w dupe i błotnik od kierowcy jest zjebany.Michał - Śro 20 Cze, 2007 dees napisz mi na pw numer do tego goscia z looblynaBaRtO_206GT - Śro 20 Cze, 2007 Ziooom znajdz jakas co dostala z tylu z prawej strony ja mam prawa cwiartke to sie jakos dogadamy hehehe :564:DeeS - Śro 20 Cze, 2007
Michał napisał/a:
dees napisz mi na pw numer do tego goscia z looblyna
poszlo KonradMK - Śro 20 Cze, 2007 heh niezła akcja z tą furą Miśka - a ze mnie się śmialiście padalce pcs - Śro 20 Cze, 2007 ta czarna od Gaugana to nawet nie ma 90 km tylko 75 km .... rakieta , pozatym jak dla mnie za bardzo odpicowana cos.
mi sie bardzo podoba to czerwone vti, ja bym to wolal niz kupic 1.4 za 13 a potem bawic sie w przekladki 100 rzeczy i na koniec zostac z bebnami z tylu.KonradMK - Śro 20 Cze, 2007
pcs napisał/a:
ja bym to wolal niz kupic 1.4 za 13 a potem bawic sie w przekladki 100 rzeczy i na koniec zostac z bebnami z tylu.
uuu dostało się Carlosowi M - Śro 20 Cze, 2007
pcs napisał/a:
ta czarna od Gaugana to nawet nie ma 90 km tylko 75 km .... rakieta , pozatym jak dla mnie za bardzo odpicowana cos.
mi sie bardzo podoba to czerwone vti, ja bym to wolal niz kupic 1.4 za 13 a potem bawic sie w przekladki 100 rzeczy i na koniec zostac z bebnami z tylu.
Wszystko jest kwestią pieniędzy... przekladka kosztuje 500zl.
Jakbys znał szczegóły swapowania to moze inaczej bys napisal.
b18 nie wystepowalo nigdy w ek.