To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - kupno samochodu .Mega Problem

Michał - Wto 19 Cze, 2007

aha, mam na nią mega cene
M - Wto 19 Cze, 2007

No na moje krzywe oko to podloga jest dziabnieta w bagarku :)
Michał - Wto 19 Cze, 2007

http://www.fotosik.pl/pok...e0b2ccdcdf.html
http://www.fotosik.pl/pok...f71388f7b6.html

Loko - Wto 19 Cze, 2007

Dziwnie sie te hondy skladaja, widze juz koras z kolei idealnie tak samo pognieciona z tylu :D w tej ktora widzialem w bagazniku podloga byla pomieta tam jak jest dziura na kolo, i pourywana blacha.
ale wg mnie to nie ma sie co pzejmowac podloga w bagazniku byle do zawiasu nie doszlo, ale tutaj ne wyglada zeby zawias byl ruszony.

Anonymous - Śro 20 Cze, 2007

najboleśniejsze jest to że nigdy nie wiadomo jak tam siły zadziałały i czy geometrii nie popsuło...a mogło - nawet takie nieduże dziabnięcie

według mnie nieroztropne byłoby nie pojechanie na sprawdzenie geometrii...zrób to - dobrze radze!!!

dzik - Śro 20 Cze, 2007

krakac nie chce, ale male dziabniecia to sie naprawia i nie oddaje sie komus kasy do kieszeni
The Mc - Śro 20 Cze, 2007

Ty i tak chcesz przemalowac, wiec jezeli w tej uderzonej okaze sie ze niejest zle to chyba dobre rozwiazanie. Ale ta co dal Gaugan wyglada super
Michał - Śro 20 Cze, 2007

dobra , olałem.
kolor , to trykniecie w dupe i błotnik od kierowcy jest zjebany.

Michał - Śro 20 Cze, 2007

dees napisz mi na pw numer do tego goscia z looblyna
BaRtO_206GT - Śro 20 Cze, 2007

Ziooom znajdz jakas co dostala z tylu z prawej strony :D ja mam prawa cwiartke to sie jakos dogadamy :P hehehe :564:
DeeS - Śro 20 Cze, 2007

Michał napisał/a:
dees napisz mi na pw numer do tego goscia z looblyna

poszlo ;)

KonradMK - Śro 20 Cze, 2007

heh niezła akcja z tą furą Miśka - a ze mnie się śmialiście padalce :D
pcs - Śro 20 Cze, 2007

ta czarna od Gaugana to nawet nie ma 90 km tylko 75 km .... rakieta , pozatym jak dla mnie za bardzo odpicowana cos.

mi sie bardzo podoba to czerwone vti, ja bym to wolal niz kupic 1.4 za 13 a potem bawic sie w przekladki 100 rzeczy i na koniec zostac z bebnami z tylu.

KonradMK - Śro 20 Cze, 2007

pcs napisał/a:
ja bym to wolal niz kupic 1.4 za 13 a potem bawic sie w przekladki 100 rzeczy i na koniec zostac z bebnami z tylu.

uuu dostało się Carlosowi :P

M - Śro 20 Cze, 2007

pcs napisał/a:
ta czarna od Gaugana to nawet nie ma 90 km tylko 75 km .... rakieta , pozatym jak dla mnie za bardzo odpicowana cos.

mi sie bardzo podoba to czerwone vti, ja bym to wolal niz kupic 1.4 za 13 a potem bawic sie w przekladki 100 rzeczy i na koniec zostac z bebnami z tylu.

Wszystko jest kwestią pieniędzy... przekladka kosztuje 500zl.
Jakbys znał szczegóły swapowania to moze inaczej bys napisal.
b18 nie wystepowalo nigdy w ek.