Sciagalem sie z takim cliaczem, dostal, ale musialem sie namachac troche.
A Clio jakie ma osiagi ? Wiem jakie ma Clio 2 Sport, ale nie wiem jakie Ty masz Clio CHRZANEK - Wto 19 Cze, 2007 Hmmm wyglada w miare normalnie??? Punciak HGT ma podobną moc, a jakiś żwawszy jest Misiek_lbn - Wto 19 Cze, 2007 punciak ma 3 kunie więcej
i chyba kilka Nm... a waga
do 100 szybszy katalogowo o ok 0.4s, sprawdzone na sobie że też jest szybszy do 100, i później też odjeżdża...Marek23 - Wto 19 Cze, 2007
saxorulez napisał/a:
A o Fabii - Apart from the diesel clatter, a cracking little hothatch HIT
Chyba ci angole nie mają pojęcia o samochodach. Pod jakim względem HIT, mało pali,ok. Testowali serie, a ta nie jedzie, 9,6 do 100. Waży dużo i bardzo nierówno ta masa rozłożona. Wygląda okropnie, nie ma lewej nogi, zawias z dupy. He?saxorulez - Wto 19 Cze, 2007
Marek23 napisał/a:
Chyba ci angole nie mają pojęcia o samochodach. Pod jakim względem HIT, mało pali,ok. Testowali serie, a ta nie jedzie, 9,6 do 100. Waży dużo i bardzo nierówno ta masa rozłożona. Wygląda okropnie, nie ma lewej nogi, zawias z dupy. He?
Akurat w tym tytule brana jest pod uwagę nie tylko seria lae podatność auta na tuningowalnośćAnonymous - Wto 01 Sty, 2008 Temat postu: Re: Clio 2FL Sport
Drone napisał/a:
Zastanawiam sie nad zakupem tego autka.
Zastanawiam sie nad autami alternatywnymi
- Stilo Abarth
- Fabia RS
- Punto II HGT
Nie pytajcie dlaczego akurat te auta. Kryteria sa wysoce subiektywne i kryja sie pod slowem kluczowym "fajne".
No i kupilem LOL
Punto II HGT 2003 rok
P.S. Nie wiem dlaczego konto usunieto mi juz dwa razy. Napisalem do admina zapytanie.
Mam nadzieje sie teraz czesciej udzielac
Seicento Abarth zostaje w rodzinie. Bedzie jezdzic nim zonka OSKAR - Wto 01 Sty, 2008 gratuluje zakupu.a to pewnie przez swiateczne pozadki zniknales dwa razy Anonymous - Wto 01 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
gratuluje zakupu.a to pewnie przez swiateczne pozadki zniknales dwa razy
Dokladnie zniknalem dwa razy. Raz dostalem jakiegos emaila z informacja, wiec mysle, ze to byl jakis timeout, bo sie nie logowalem. Drugi raz jednak jest dla mnie tajemnica
Co do Punto, to troche jestem rozczarowany osiagami. Nie czuc ich tak jak chcialem :\
Z drugiej strony zle tez nie jest.
Zawieszenie pozostaje dla mnie zagadka. Z jednej strony dosyc twarde, droge czuc duzo bardziej niz w sluzbowych P206 (wersje cywilne). Z drugiej strony zakrety pokonam szybciej w Seisento Abarth. Pierwszego dnia uzywania Punto bym sie niezle oszukal.
Szykowalem sie do zakupu Fabii, ale naprawde ciezko znalezc. Albo cena z kosmosu, albo auto modyfikowane. A mi zalezalo na 100% seryjnym samochodzie.
Szykuje sie do wymiany rozrzadu i wariatora. Obie rzeczy "tak na wszelki wypadek", bo graty maja juz pare lat, a poprzedni wlasciciel z racji niskiego przebiegu jeszcze ich nie wymienial. Wariator slychac tylko przy rozruchu, okolo sekunde, pewno by jeszcze pojezdzil.Bart - Wto 01 Sty, 2008 wszystko tylko nie fabieda, nawet RS
Jeśli chcesz wymieniać rozrząd i wariator w HGT to polecam http://autosklep24.pl/ - ostatnio u nich kupowałem te częsci i jestem zadowolony (dobra cena, szybka dostawa).Anonymous - Wto 01 Sty, 2008
bart napisał/a:
wszystko tylko nie fabieda, nawet RS
Jeśli chcesz wymieniać rozrząd i wariator w HGT to polecam http://autosklep24.pl/ - ostatnio u nich kupowałem te częsci i jestem zadowolony (dobra cena, szybka dostawa).
Wiem ze jestem nienormalny, ale zamierzam wymienic graty w ASO.
Paski podobno lubia strzelac w tych silnikach, wiec wole miec do opieprzenia jedna firme, a nie dwie (dostawce czesci i montera).
Mam zaprzyjaznione ASO, od zawsze serwisuje u nich Abartha. Calkowity brak zastrzezen do obslugi, a i ceny po znizkach nie zabijaja. Chociaz do Abartha czesto kupuje graty poza ASO.
Rozrzad w HGT to sprawa troche "newralgiczna" :\
A jesli chodzi o Fabie. Nie wiem dlaczego Fabia vRS mi sie podoba. Normalnie Fabia to auto nudne, powodujace odruch wymiotny. W vRS troche poprawili wyglad i odrazu inne auto. To moja subiektywna opinia.
Nie wiem jak to jezdzi, napewno gdyby mi przyszlo auto ogladac do kupna, to bym sie przejechal. Niestety nie dane mi bylo, bo z ogloszen znalazlem tylko jedna vRS o cenie zblizonej do nowego egzemplarza. Dodatkowo jeden kolega z innego forum oferowal mi do sprzedazy swoja Fabke, bardzo interesujaca, bo egzemplarz od nowosci byl na tym forum. Niestety po modyfikacjach, a cena tez byla odstajaca od moich oczekiwan.
Punto jest "krajowe" z niskim oryginalnym przebiegiem i w dobrym stanie. Byc moze troche przeplacilem, jednak sytuacja pwygladala podobnie do tej z Fabia jesli chodzi o dostepnosc w miare nowych egzemplarzy :\
Zeby nie bylo ze tylko marudze: audio mi sie w HGT podoba bardzo Seryjne, a naprawde fajnie gra CHRZANEK - Śro 02 Sty, 2008 Zapodaj jakieś foty.
2003 rok to już po lifcie czy jeszcze przed ??
Az tak sie nie znam na punto Anonymous - Śro 02 Sty, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Zapodaj jakieś foty.
2003 rok to już po lifcie czy jeszcze przed ??
Az tak sie nie znam na punto
Punto jak Punto. kazde zolte takie same
przed liftem. Chyba jedno z ostatnich ladnych HGT
Takie jedno zdjecie, jeszcze na numerach poprzedniego wlasciciela anjas - Śro 02 Sty, 2008 ładne, prawie jak JakusiaVlodarsky - Śro 02 Sty, 2008
anjas napisał/a:
prawie
robi różnicę bo Dżaka ma biały felunek.
Ale to fakt ładny PuńcioMichał - Śro 02 Sty, 2008 patrząc tylko i wyłącznie na linie ( BRON BOZE NIE PATRZĄC NA USTERKOWOŚĆ ) to jest to jedno z ładniejszych aut w klubie ...