HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Dariano - Sob 07 Lip, 2007 19ta to troche napieta godzina jak dla mnie do 18ej pracuje najwyzej sie spoznie pare minutAnonymous - Sob 07 Lip, 2007
Dariano napisał/a:
19ta to troche napieta godzina jak dla mnie do 18ej pracuje najwyzej sie spoznie pare minut
jak ktos bedzie o 19 30 to nic nie szkodzi, no max o 20 - zebysmy sie podzieli i ustalili zasady jakos CHRZANEK - Sob 07 Lip, 2007 Jezeli faktyczny start mialby byc o 20:00 to postaram sie dotrzeć (co by nie mowic mam z was wszystkich najdalej). Umówmy sie tak - w dniu imprezy zadzwonie do Marcela i sie jasno określe. Na 19:30 powinienem zdazyc
Moze 2 slowa o kosztach bo na razie sie nie doczytalem...saxorulez - Sob 07 Lip, 2007 kilkanaście złotychAnonymous - Sob 07 Lip, 2007 no dawaj dawaj
15zl za 8 minutCHRZANEK - Sob 07 Lip, 2007 A nie lepiej sie bedzie opylac wynająć tor na godzinkę ???
Mój dobry kolega Maciek Cywiński pracuje w "Pole Position" w CH Carrefour Bemowo - i tam byśmy mieli sporo taniej, ale nie chce w tym momencie krzyżować planów.
Myśle że organizując taki event możemy sie potargować Anonymous - Sob 07 Lip, 2007
CHRZANEK napisał/a:
A nie lepiej sie bedzie opylac wynająć tor na godzinkę ???
Mój dobry kolega Maciek Cywiński pracuje w "Pole Position" w CH Carrefour Bemowo - i tam byśmy mieli sporo taniej, ale nie chce w tym momencie krzyżować planów.
Myśle że organizując taki event możemy sie potargować
a oni sa otwarci? tam jest fajnie ....
mozemy jezdzic raz tu raz tu - bedzie ciekawiej !!
poza tym normalnie kosztuje ok 25 zł za 10min wiec i tak juz znizke ogarnalem CHRZANEK - Sob 07 Lip, 2007 Proponuję żeby na zawody zabrać... WAGE i w poszczególnych biegach dobierac zawodników o podobnej wadze. Ja chce jechac z Kondziem i Michalem.Anonymous - Sob 07 Lip, 2007 tak wiec my spotkamy sie wczesniej i ustalimy fakty .... a ok 19 30 - 20 START i juz Michał - Sob 07 Lip, 2007
Kod:
Proponuję żeby na zawody zabrać... WAGE i w poszczególnych biegach dobierac zawodników o podobnej wadze. Ja chce jechac z Kondziem i Michalem.
buehehehe
mi pasuje, bo kondzio to frajer zawsze w dupe będzie dostawać Jakarti - Nie 08 Lip, 2007 1. Marcel 08
2. FreeMan
3. Barto
4. Maciek
5. saxofakalaka
5. 206 gti
6. Dariano
7. Michał
8. JakartiAnonymous - Nie 08 Lip, 2007 no no zaczyna sie robic tłoczno Anonymous - Nie 08 Lip, 2007 PKT.2 - "Wyścigi"
2. Każdy jedzie maksimum 2 razy i wybieramy lepszy czas do punktacji.
co wy na to zeby zmienic ten punkt na :'
każdy jezdzi 2 razy i sumujemy czas 2 przejazdówKonradMK - Pon 09 Lip, 2007 Że ja gruby i frajer?!?!?!? o żesz wy w mordę kopane fajfusy. count me in!Anonymous - Pon 09 Lip, 2007
KonradMK napisał/a:
Że ja gruby i frajer?!?!?!? o żesz wy w mordę kopane fajfusy. count me in!