CHRZANEK - Pon 25 Cze, 2007 Sharx -
Ja doloze swoje 0,03Pln:
1) Nie zamieniaj, tylko najpierw sprzedaj potem kup.
2) Nie bierz dizla pokaz ze masz jaja
3)Jezeli chcesz samochód tańszy w eksploatacji to zamień na mniejszy, a nie na starszy
4)Saxo (seryjne) może spalić jeszcze mniej niz koledzy wyżej podali.
5)Czemu sie upierasz że nie SCS ??? Nie musisz tym jezdzic 5 lat, ale nie da sie ukryć że jest tani (zakup i eksploatacja) jest ogromny wybór, i daje fun z jazdy wiekszy niż GSI Misiek_lbn - Pon 25 Cze, 2007
CHRZANEK napisał/a:
i daje fun z jazdy wiekszy niż GSI
obrażasz mnie
w dieslu nie podobało mi się, że chwilka i już czerwone pole
twoje 2 pierwsze punkty podobają mi się CHRZANEK - Pon 25 Cze, 2007
sharxhunter napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
i daje fun z jazdy wiekszy niż GSI
obrażasz mnie
Oczywiście
Chyba Cie będe musial skapiszonowaćMisiek_lbn - Pon 25 Cze, 2007 nie nie, to ja powinienem Ciebie, bo to Ty mnie obrażasz a nie ja Ciebie, co czyni mnie obrażanym, i idąc tym tropem, ja jestem żądny zemsty na Tobie, czyli teraz ja kapiszonuje, Ty nadstawiasz DeeS - Pon 25 Cze, 2007 dobra gejki pozniej sie bedzie kapiszonowac .
sharxhunter, mlody jestes kupisz jakiegos dupowoza i nawet na mini sprinta nie pojedziesz a jak juz to bedziesz marudzil ze nie jedzie diesel ze w ogole do dupy.
Kupisz saxo od kolorowego masz fun, masz zajebiste auto , bardzo ladne , doinwestowane, zapierdalacza i na mini sprinta bedziesz mogl podjechac innej opcji nie widze.
Studia nie zajac nei uciekna a tak na powaznie sprzedaj ta corse GSI (czy jak to tam ) uzbieraj jeszce troche dogadaj sie z saxorulezem lub kimkolwiek doloz te pare zlotych i lykaj saxiaka a nie pieprzysz jakies farmazony jak dziadek 70 letni ze male auto itp. W saxo z tylu kanapa jest calkiem ok Misiek_lbn - Pon 25 Cze, 2007
DeeS napisał/a:
W saxo z tylu kanapa jest calkiem ok
ok, biore
nie muszę dozbierowywać żeby wziąć to jego saxo, ale niech napisze co to ma na wyposażeniu
kusicie mnie bydlaki DeeS - Pon 25 Cze, 2007
sharxhunter napisał/a:
kusicie mnie bydlaki
nie kusicie tylko taka jest prawda.
Dobra nie bede taki , dam Ci sie dzisiaj przejechac moim ... jak chceszCHRZANEK - Pon 25 Cze, 2007 Niech poczyta w Pimp...
Wlasciwie teraz są wyprzedaże na HH wiec nad czym sie Rekin zastanawiasz ?DeeS - Pon 25 Cze, 2007 Wielka WYPRZ anjas - Pon 25 Cze, 2007 Dokładnie, bierz saxsiaka od saxoruleza albo Dariano, zmieniasz ksywkę z sharxhuntera na sharxhuntersaxorulez, zostaje Ci parę dolarów w kieszeni, klepiesz wiecej fur na lubelskich spotach... same plusy, a samochody chłopaków są doinwestowane.Misiek_lbn - Pon 25 Cze, 2007 niebieskie jest chyba bardziej dofinansowane(albo takie sprawia wrażenie) a jest kilka tysi tańsze od czarnego... czemu tak
i ile kosztuje strojenie CHRZANEK - Pon 25 Cze, 2007 Sharx - wejdz sobie w Pimpy obu kolegów i bedziesz wszystko wiedzial.
Ceny sa i tak niższe niż wartości obu samochodów.
Saxorulez po prostu bardziej chce sprzedac bo brakuje mu do Evo IX i stad ta cena