Anonymous - Śro 18 Lip, 2007 takich roznic opinni jeszcze nie bylo chybaMarek23 - Śro 18 Lip, 2007 Stary Dziad rozwala taksówką helikopter... Proszę was.M - Śro 18 Lip, 2007 Marku uszanujmy tych którym sie podobało.
Dla mnie ta cała seria jest kultowa(3 czesci) i poczułem sie na czwórce jakby mi ktoś nasrał do kieszeni.CHRZANEK - Śro 18 Lip, 2007
eM napisał/a:
...i poczułem sie jakby mi ktoś nasrał do kieszeni.
POCZUJ TO ZIOM Marek23 - Śro 18 Lip, 2007
eM napisał/a:
Marku uszanujmy tych którym sie podobało.
Szacunek dla nich nie przeszkadza mi stwierdzić, że jak widzę tłumy ludzi idących na takie filmy, to czuję sie jakbym był z innej planety... Ale eM :564: , fajnie, że mamy podobne zdanie.M - Śro 18 Lip, 2007
Marek23 napisał/a:
eM napisał/a:
Marku uszanujmy tych którym sie podobało.
Szacunek dla nich nie przeszkadza mi stwierdzić, że jak widzę tłumy ludzi idących na takie filmy, to czuję sie jakbym był z innej planety... Ale eM :564: , fajnie, że mamy podobne zdanie.
:564:Anonymous - Śro 18 Lip, 2007 dobra podotykajcie sie siusiakami ze szczescia ehhhgaugan - Śro 18 Lip, 2007 to jest kurwa nie do opisania co sie dzieje w tym topicu. ale zakladam, ze to tylko niska zaczepka i prowokacja i tak na prawde wszyscy HH skrecali sie ze smiechu jak Brus rozjebal smiglowiec taxowka, a pozniej baba po pierdolnieciu pelna para GMC zerwala sie krzyczac AJAAAAAAAAAAAAAA KUNGFU!!
no ja pindole, jeszcze sie nie otrzasnalem
:504:Anonymous - Czw 19 Lip, 2007 naprawde sie zastanawiam czy sie nie wybrac i wreszcie oglosic czy to dobry film czy zly. tak jednoglosnie i bezdyskusyjnie. A co... Maciek - Czw 09 Sie, 2007 Ja widziełem wczoraj i moim zdaniem jest to przyjemne lekkie kino akcji na rozluzowanie pośladów po całym dniu pracy k-mart - Czw 09 Sie, 2007 no ja tez wlasnie dopiero przedwczoraj sie wybralem. Nie mialem zadnych oczekiwan co do filmu, bylem przekonany ze nie bedzie mial podejscia do Part 1 & 2.
Ale okazal sie calkiem calkiem, non-stop akcja, tak lubie