HydePark - mój własny, nieinteresujący temat o pandzie
mi - Pon 23 Lip, 2007 13, ale używam dobrych kremów CHRZANEK - Wto 24 Lip, 2007 hehehe
Czytam sobie ten topic i mam niezla zwalke
Dobry to wóz na zime.
W razie dacha podczepiasz koniki i pędzą pędza sanie... polll - Wto 24 Lip, 2007 uf dopiero teraz ogarnąłem caly ten temat i co do pandy hm fajne autko naprawde moja mama ma 1.3 MJ i autko jak na takie cos pomyka jakos a spalanie to kosmos 4,5 przy normalnej jezdzie max 6 przy palowaniu hehe w tamtym roku panda bylem na elmocie mozna bylo wbijac sie w ciecia i nie bylo obaw ze cos sie urwie jedynie trzeba obawiac sie klamki bo jednak troche sie ta panda przechyla
mi, nie denerwuje cie pozycja za kierownica ? szczegolnie to ze prawa noge musisz opierac o deske ?CHRZANEK - Wto 24 Lip, 2007
polll napisał/a:
mi, nie denerwuje cie pozycja za kierownica ? szczegolnie to ze prawa noge musisz opierac o deske ?
Mi jezdzi na desce ???
No nie dziwne prawa trzyma na desce a lewą sie odpycha polll - Wto 24 Lip, 2007 deska jak deska a raczej konsola srodkowa mi - Wto 24 Lip, 2007 no wiecie - chcę być jak Marek23, zaczynam od jeżdżenia z nogą na desce
W każdym teście piszą, że konsola za dużo miejsca zajmuje i ogranicza przestrzeń, ja jestem knyp i konus, mi ona w najmniejszym stopniu nie przeszkadza
Dziś nasz kolejny kill: zapatrzyłem się zdeka na obrazki różne (jak ten: http://oko.fade.pl/images/409221panda1.jpg ), polatałem troszkę po dziurach na placu budowy, na wyrazowie (oprócz zejścia poniżej 49 sekund na torze :564: ) zaliczyłem dość nieprzyjazny i śliski podjazd błotno-trawiasty i dziś się zagalopowałem i... zkillowałem wydechem jakąś kupkę kamieni, bo przeceniłem prześwit :570: Na szczęście tylko zgięta obejma pierwsza i zdeka podrapany łącznik elastyczny
btw - wlazłem do kanału ocenić straty i się zdeka zdziwiłem - panda ma katalizator przed silnikiem, jeszcze na pionowym fragmencie, zaraz za kolektorem, później wydech skręca pod kątem prostym pod samochód, jest łącznik elastyczny i dłłłłłuuuuuuugi kawał prostej rury... Tam jest tylko jeden tłumik :546:KonradMK - Śro 25 Lip, 2007
nie dość ze niski to jeszcze z mała maczugą :520: ale macie Pande :598:mi - Śro 25 Lip, 2007 yeah, nie potrzebny nam długi samochód to sobie wysokim powiększam
Dziś odkryłem jeden istotny feler pandy - przy 160 km/h pali 10 litrów, czyli więcej niż mój pedzio (jeśli dobrze pamiętam :505: )szymlorek - Śro 25 Lip, 2007 Na wydech radze uważać bo nie wiem jak do pandy ale u mnie ta środkowa rura i jedyny w układzie ostatni tłumik to wydatek ponad 800pln :570:Bart - Śro 25 Lip, 2007 bez stresu - ostatni tłumik do pandy to jakieś 100-150 złotych, podejrzewam, że kawał rury łączącej go z "plecionką" nie może kosztować więcej niż stówkę.mi - Czw 26 Lip, 2007 może nie być lekko, ale chyba bedzie mnie stać (to tylko taki przykład, ale do pandy wszystko tak): http://moto.allegro.pl/it..._gwarancja.htmlBart - Czw 26 Lip, 2007
od tego sprzedającego na allegro raczej nie kupowałbym części do samochodu... zobacz jego nicka... mi - Czw 26 Lip, 2007 do pandy nie, ale do peżota - jak najbardziej Anonymous - Czw 26 Lip, 2007 Michał moze miec 13 lat byle wygladał młodo buheheheheheh