To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Zdrowe odżwywianie

Janusz - Wto 24 Lip, 2007

e tam KFC i "udka" rządzą... bo ja tam lubię udka... A ty MArek23 mi nie mów ze udek nie lubisz... zwłaszcza opalonych, czy tama "przypieczonych"...;p Konrad tez cos o udkach wspominał..:P
Anonymous - Wto 24 Lip, 2007

fakt jak budowałem civica tzn uturbialismy to zawsze po drodze do garazu do mac śmiecia jechalismy ..... po miesiacu jedzenie motyla gira przybyło mi 4kg :547: a 2 zomalom odpowiednio 5 i 8!!!!!!!!!!!!!!! i kupa ciezka i czlowiek ciezki i wogole gówno takie - juz lepiej po ostrym kebabie .....

jak juz jestem glodny i chce mi sie jesc na miescie to wybieram PĘTO z KEFIREM :564:

Marek23 - Wto 24 Lip, 2007

Panowie, kubeczki smakowe potrzebują 2 tygodni by się przestawić. Po tym czasie, zacznie wam smakować ciemny chleb, przestaniecie solić, warzywka i owoce same będą wchodziły...
CHRZANEK - Wto 24 Lip, 2007

Marek23 napisał/a:
Panowie, kubeczki smakowe potrzebują 2 tygodni by się przestawić. Po tym czasie, zacznie wam smakować ciemny chleb, przestaniecie solić, warzywka i owoce same będą wchodziły...

Lubie ciemny chlebek ale lepsza "wasa"
Z sola tez sie ograniczam
warzywka i owoce bardzo lubie.
W "fastfudach" sie nie odzywiam, ale jak mnie raz na jakiś czas (3-4 tygodnie) najdzie, to nie ma zlituj. Cala filozofia idzie w pi... liczy sie zaspokojenie !!!

Anonymous - Śro 25 Lip, 2007

ja soli praktycznie nie uzywam ....
ciemny chlebek szamie bardzo chetnie .... wase nie lubie wole pupernikiel ....
jak na miescie to PRESTO :D

ale czasem jakiegos BIG MAC'a wciagnam czy szybkiego chessa - jak CHRZANEK napisał, cały misterny plan w pizd ;)

KonradMK - Śro 25 Lip, 2007

a ja wpieprzam wszystko co się nie rusza i ładnie pachnie, potem idę na siłkę pchnę parę razy stówką, puknę kilka razy w worek i pozdycham w saunie. zdrowe życie to nie życie ;)
Anonymous - Śro 25 Lip, 2007

KonradMK napisał/a:
puknę kilka razy w worek

o tak?

Michał - Śro 25 Lip, 2007

ten temat bije do mnie chyba :DDDDD ale krzys mi powiedział ze bardzo schudłem wiec luz. :D

a tak na poważnie, ja generalnie nie jem duzo , makdusia, kfc, pizza itd i nie wiem czemu takim grubaskiem jestem. Fakt , spotu to ja nie widziałem z 5 lat w sumie, i chyba mam zbyt siedzący tryb zycia.

KonradMK - Śro 25 Lip, 2007

Michał napisał/a:
spotu to ja nie widziałem z 5 lat w sumie,

bo sumo to sport dla grubasów :D

mi - Śro 25 Lip, 2007

Michał napisał/a:
spotu to ja nie widziałem z 5 lat w sumie

nieładnie - na spoty trzeba uczęszczać :P

CHRZANEK - Śro 25 Lip, 2007

Michal a ile ważysz że uważasz sie za "grubaska" ???
Myslisz ze w tej kategorii jesteś liderem na HH ???

Jea !! wole być klubowym gruybaskiem niz klubowym idiotą jak kondziu :DDDDD :564: :564: :564: :564:
waze 107 kg ziooooooom, ale laski to lubią :DDDDD

KonradMK napisał/a:
Michał napisał/a:
spotu to ja nie widziałem z 5 lat w sumie,

bo sumo to sport dla grubasów :D

kondziu matole, bo ja to kadra kierownicza jestem, siedze na ogrzewanym fotelu ze skóry z pyty kangura, a ty łopatą zapierdalasz dlatego taki przypakowany jesteś. :DDDDD

mi - Śro 25 Lip, 2007

ja ważę jakieś 66kg, ale 52kg to sam penis :P
dzik - Śro 25 Lip, 2007

Dariano napisał/a:
W tamte wakacje wazylem 90kg. Zobaczylem jak wygladam jak ogladalem wesele mojej siostry.

Wlasnie jestem na podobnym etapie, waga mi skoczyla w gore i od kilku dni bez kolacji i jogurt rano. W obiadach tez zmiany. Ale w macpsie nie bylem juz kilka ladnych miesiecy.