Janusz - Wto 24 Lip, 2007 e tam KFC i "udka" rządzą... bo ja tam lubię udka... A ty MArek23 mi nie mów ze udek nie lubisz... zwłaszcza opalonych, czy tama "przypieczonych"...;p Konrad tez cos o udkach wspominał..:PAnonymous - Wto 24 Lip, 2007 fakt jak budowałem civica tzn uturbialismy to zawsze po drodze do garazu do mac śmiecia jechalismy ..... po miesiacu jedzenie motyla gira przybyło mi 4kg :547: a 2 zomalom odpowiednio 5 i 8!!!!!!!!!!!!!!! i kupa ciezka i czlowiek ciezki i wogole gówno takie - juz lepiej po ostrym kebabie .....
jak juz jestem glodny i chce mi sie jesc na miescie to wybieram PĘTO z KEFIREM :564:Marek23 - Wto 24 Lip, 2007 Panowie, kubeczki smakowe potrzebują 2 tygodni by się przestawić. Po tym czasie, zacznie wam smakować ciemny chleb, przestaniecie solić, warzywka i owoce same będą wchodziły...CHRZANEK - Wto 24 Lip, 2007
Marek23 napisał/a:
Panowie, kubeczki smakowe potrzebują 2 tygodni by się przestawić. Po tym czasie, zacznie wam smakować ciemny chleb, przestaniecie solić, warzywka i owoce same będą wchodziły...
Lubie ciemny chlebek ale lepsza "wasa"
Z sola tez sie ograniczam
warzywka i owoce bardzo lubie.
W "fastfudach" sie nie odzywiam, ale jak mnie raz na jakiś czas (3-4 tygodnie) najdzie, to nie ma zlituj. Cala filozofia idzie w pi... liczy sie zaspokojenie !!!Anonymous - Śro 25 Lip, 2007 ja soli praktycznie nie uzywam ....
ciemny chlebek szamie bardzo chetnie .... wase nie lubie wole pupernikiel ....
jak na miescie to PRESTO
ale czasem jakiegos BIG MAC'a wciagnam czy szybkiego chessa - jak CHRZANEK napisał, cały misterny plan w pizd KonradMK - Śro 25 Lip, 2007 a ja wpieprzam wszystko co się nie rusza i ładnie pachnie, potem idę na siłkę pchnę parę razy stówką, puknę kilka razy w worek i pozdycham w saunie. zdrowe życie to nie życie Anonymous - Śro 25 Lip, 2007
KonradMK napisał/a:
puknę kilka razy w worek
o tak?
Michał - Śro 25 Lip, 2007 ten temat bije do mnie chyba :DDDDD ale krzys mi powiedział ze bardzo schudłem wiec luz.
a tak na poważnie, ja generalnie nie jem duzo , makdusia, kfc, pizza itd i nie wiem czemu takim grubaskiem jestem. Fakt , spotu to ja nie widziałem z 5 lat w sumie, i chyba mam zbyt siedzący tryb zycia.KonradMK - Śro 25 Lip, 2007
Michał napisał/a:
spotu to ja nie widziałem z 5 lat w sumie,
bo sumo to sport dla grubasów mi - Śro 25 Lip, 2007
Michał napisał/a:
spotu to ja nie widziałem z 5 lat w sumie
nieładnie - na spoty trzeba uczęszczać CHRZANEK - Śro 25 Lip, 2007 Michal a ile ważysz że uważasz sie za "grubaska" ???
Myslisz ze w tej kategorii jesteś liderem na HH ???Michał - Śro 25 Lip, 2007 Jea !! wole być klubowym gruybaskiem niz klubowym idiotą jak kondziu :DDDDD :564: :564: :564: :564:
waze 107 kg ziooooooom, ale laski to lubią :DDDDDMichał - Śro 25 Lip, 2007
KonradMK napisał/a:
Michał napisał/a:
spotu to ja nie widziałem z 5 lat w sumie,
bo sumo to sport dla grubasów
kondziu matole, bo ja to kadra kierownicza jestem, siedze na ogrzewanym fotelu ze skóry z pyty kangura, a ty łopatą zapierdalasz dlatego taki przypakowany jesteś. :DDDDDmi - Śro 25 Lip, 2007 ja ważę jakieś 66kg, ale 52kg to sam penis dzik - Śro 25 Lip, 2007
Dariano napisał/a:
W tamte wakacje wazylem 90kg. Zobaczylem jak wygladam jak ogladalem wesele mojej siostry.
Wlasnie jestem na podobnym etapie, waga mi skoczyla w gore i od kilku dni bez kolacji i jogurt rano. W obiadach tez zmiany. Ale w macpsie nie bylem juz kilka ladnych miesiecy.