anjas - Nie 05 Sie, 2007 a co to były za regulacje? Powiedz Rosssssssss dokładnie, bo jestem ciekawy na ile musiałeś "nastawić" turbo, żeby nie polec? carlose - Nie 05 Sie, 2007 1,7 z tego co barto mówiłAnonymous - Nie 05 Sie, 2007 no byłem pierwszy ale mu nie odchodziłem, tak może będzie lepiej.
A 1,7 to było jak chciałem to ustawić
potem około 1,2-1,3M - Nie 05 Sie, 2007 1.7? to chyba jakies jaja...
Albo masz cos nie tak ze wskazaniem albo kup sobie zbroje na jajka jak spadnie zelazny deszcz Loko - Nie 05 Sie, 2007 No to tak czy siak 3:1 dla gti ? wiec o co chodzi ?Anonymous - Nie 05 Sie, 2007 no dobra niech wam będzie wygrał perzot :562:
A jak twierdzisz że 1,7 to duże doładowanie na ten silnik to się mylisz.
Gość wyciągnął z niego 300KM bez kucia Anonymous - Nie 05 Sie, 2007 lejcie sie !Anonymous - Pon 06 Sie, 2007
Ref napisał/a:
lejcie sie !
ciebie zlejemy :560:M - Pon 06 Sie, 2007
rosssssa napisał/a:
no dobra niech wam będzie wygrał perzot :562:
A jak twierdzisz że 1,7 to duże doładowanie na ten silnik to się mylisz.
Gość wyciągnął z niego 300KM bez kucia
Dyskusje merytorycznie beznadziejna.
Jesli twierdzisz ze moja babcia nie byla w kosmosie to sie tez mylisz!
I zapytam jeszcze Ciebie o jedna rzecz...
jak dokrecasz doładowanie to co potem robisz? Po prostu srubka w ruch i jazda?Anonymous - Pon 06 Sie, 2007 @eM- jak napisze że tak to powiesz żem idiota, więc napisze ze tak :562:
ale u mnie można troszke, bez przesady oczywiście.
pojade to jeszcze sprawdze gdzieś na AFR szerokopasm.
Zabawka i tak pojeździła tylko dwa dni i narazie została wyjęta z autaAnonymous - Pon 06 Sie, 2007 hmm.. temat wątku... to wymówiłem już z fefnaście tysięcy razy w życiu ale to zawsze o jeden raz mniej, niż że jest przeje***y i go kocham
kurde... dziwne.. od 2500 km pug mi nie nawalił sie leje wachę i śmiga :570:Dariano - Śro 08 Sie, 2007 Ta lista nie robi wrazenia na posiadaczach franc Ze tak powiem to norma :DDDD i smialo mozesz jechac w ta trase Dariano - Śro 08 Sie, 2007 Z opisu wynika ze pug byl 3 razy z przodu a punto raz wiec wynik chyba wszysko tlumaczy.
Barto niczym nie krecil !! A wiesz ze mogl przyklejc Naklejke "Pionier" na tylna szybe zeby cie zniszczyc :DDDDDAnonymous - Śro 08 Sie, 2007
Dariano napisał/a:
Z opisu wynika ze pug byl 3 razy z przodu a punto raz wiec wynik chyba wszysko tlumaczy.
Barto niczym nie krecil !! A wiesz ze mogl przyklejc Naklejke "Pionier" na tylna szybe zeby cie zniszczyc :DDDDD
to pomine :562:Anonymous - Śro 08 Sie, 2007
Dariano napisał/a:
Z opisu wynika ze pug byl 3 razy z przodu a punto raz wiec wynik chyba wszysko tlumaczy.
Barto niczym nie krecil !! A wiesz ze mogl przyklejc Naklejke "Pionier" na tylna szybe zeby cie zniszczyc :DDDDD
z tego co wiem to jednak troche pieniedzy REF musi wydać na puga :570: