kubas - Śro 04 Kwi, 2012 Taki se, krótki bardzo. Z wjazdem generalnie nie ma problemu...Anonymous - Śro 04 Kwi, 2012 W Toruniu jest jeszcze "Poligon",troche wyryp ale mi jezdziło sie tam fajniekubas - Śro 04 Kwi, 2012 Jest jest, tam coraz częściej rolki się zdażają generalnie...
Anonymous - Śro 04 Kwi, 2012 Też o mało nie yebłam tam dacha-mi sie wydawało ze wszystko było ok,że troche mnie podbiło jedną stroną,dojechałem do mety a tam mi mówią-"qurwa ale grubo poszedłeś,niewiele do dacha brakowało" itd itpkosmita - Śro 04 Kwi, 2012
kubas napisał/a:
Taki se, krótki bardzo. Z wjazdem generalnie nie ma problemu...
Czyli nie ma się co napalać ? Jak tam wygląda jazda? Coś jak karting czy trochę szybciej? Żeby załatwić jeżdżenie tam trzeba gadać z AK toruńskim?
rabarbar napisał/a:
W Toruniu jest jeszcze "Poligon",troche wyryp ale mi jezdziło sie tam fajnie
Wiem, byłem raz, można fajną próbę tam ustawić. Niestety jak tam byłem, to było więcej stania niż jeżdżenia. No i trzeba uważać na sarny
Z tego co słyszałem, to te dachy się biorą z tego, że trasa jest wyznaczona jakimiś oponami, a rajdowce po nich tną.kubas - Śro 04 Kwi, 2012
kosmita napisał/a:
kubas napisał/a:
Taki se, krótki bardzo. Z wjazdem generalnie nie ma problemu...
Czyli nie ma się co napalać ? Jak tam wygląda jazda? Coś jak karting czy trochę szybciej? Żeby załatwić jeżdżenie tam trzeba gadać z AK toruńskim?
rabarbar napisał/a:
W Toruniu jest jeszcze "Poligon",troche wyryp ale mi jezdziło sie tam fajnie
Wiem, byłem raz, można fajną próbę tam ustawić. Niestety jak tam byłem, to było więcej stania niż jeżdżenia. No i trzeba uważać na sarny
Z tego co słyszałem, to te dachy się biorą z tego, że trasa jest wyznaczona jakimiś oponami, a rajdowce po nich tną.
Nie raczej AK toruński nim nie zarzadza teraz... Najlepiej wjechac na partyzanta, wtedy są dobre ceny
Hmm co do prędkośći to więcej jak 90-100 tam nie pojedziesz...Gaydek - Śro 04 Kwi, 2012 kubas, to jest to EVO, które znam?
Na partyzanta najlepiej, ale pod warunkiem Milordzie, że mieszkasz w pobliżu. Pamiętaj też, że ostatnio zwariowali z cenami, ale to chyba dlatego, że rozmawiałem z szefem a nie z bramkarzem.
Tor spoko, ale IMO to tor dla Pjumy.kosmita - Śro 04 Kwi, 2012
Gaydek napisał/a:
kubas, to jest to EVO, które znam?
jeśli dobrze kojarzę, to właścicielem jest chyba taki kolo z wąsem, wcześniej miał pomarańczowe evo ?kubas - Śro 04 Kwi, 2012
kosmita napisał/a:
Gaydek napisał/a:
kubas, to jest to EVO, które znam?
jeśli dobrze kojarzę, to właścicielem jest chyba taki kolo z wąsem, wcześniej miał pomarańczowe evo ?
Tak
Tak x2 gajdku to to evo które znasz kubas - Śro 04 Kwi, 2012 Apropo toru w toruniu
zefir - Śro 04 Kwi, 2012 wrzucałem w video HD bob.dsk - Śro 04 Kwi, 2012 Byłem jak to nagrywali akurat ładnie upalali anjas - Śro 04 Kwi, 2012
bob.dsk napisał/a:
Byłem jak to nagrywali akurat ładnie upalali
zły temat jak na drugi post mi - Śro 04 Kwi, 2012 podobno w toruniu jest koleś jeżdżący peżotem tak, że wciąga takie dreswageny nosem, prawda to?Gaydek - Śro 04 Kwi, 2012
mi napisał/a:
podobno w toruniu jest koleś jeżdżący peżotem tak, że wciąga takie dreswageny nosem, prawda to?