anjas - Pią 17 Lut, 2006 W sumie racja Zdzichu - fajna furka, ale chwilowo wykracza odrobinę poza mój budżet Anonymous - Pią 17 Lut, 2006 ale za rok bedzie juz tansza poczekaj bedzie mozna wylapac
z niemiec troszke tego pewnie przytachaja
4letnia w dobrym stanie za 45tysi to juz gra warta swieczki Heniu
ja bede robil moze za rok dwa podejscie do tego tematu
typerki mi sie podobaja nie sa drogie strasznie w eksploatacji
a maja w co pocisnac,
ktos na streetracing opisywal swoja typerke po lekkich modach
wydech dolot nowy soft i mu wyszlo okolo 230koni ale krzywa momentu niesamowicie poszla
takze temat jest ciekawy
bo ponoc te nowe civicki maja byc w wersji typer z tymi samymi silnikami 200koni wiec
i pewnie cenowo beda wywalone ponad 100tysi a sa ciezsze i bede gorzej lataly na bank
moze sie i tak okazac ze obecne wersje beda rozchwytywane
oby tak nie bylo anjas - Pią 17 Lut, 2006 Kto to wie co będzie za rok albo dwa... wcale nie wykluczam, że wtedy będe chciał kupić takiego typerka
Ale na razie nie mogę szaleć z kaską - Yarka muszę zostawić żonie, a nie chcę znowy w fury ładować za dużo kasy.
A za rok, dwa, jak wszystkie interesy wypalą to kto wie Michał - Pią 17 Lut, 2006
mikson napisał/a:
nie sa drogie strasznie w eksploatacji
a
bardzo ciekawe .....
spytaj sie gaugana który miał typer i zmienił na C4 czy są drogie czy nei. Mi coś innego powiedział Anonymous - Pią 17 Lut, 2006 jezeli mowimy o autach ktore jezdza a nie pitola sie po ulicach czyli w okolicy 7sek to utrzymanie tapera wcale nie jest takie drogie, drogie to jest np subaru Michał - Pią 17 Lut, 2006 pogadaj z gauganem Anonymous - Sob 18 Lut, 2006 anjas a takie cudo?
za 2 latka bedzie spoko kosztowalo
a te po fl sa ladniejsze w srodku anjas - Sob 18 Lut, 2006 No ladne cacko
Ale tez troszke poza budzetem - nie chce wydawac duzo na drugi samochod, wole inwestowac w co innego
Ogladalem dzisiaj to BMW - ladne - spodobalo mi sie. A szczegolnie dzwiek rzedowej szostki. Poszukam jeszcze troche i cos lykne - zastanawiam sie tez czy nie ciagnac z niemiec - ale troche szkoda mi czasu na ta zabawe.Michał - Sob 18 Lut, 2006 Anjas jak sie zdecydujesz sciagać z niemiec, odezwij sie na PW.
Ja tak myslałem jak ty, z nimiec to daleko, nie umiem , nie zrobie , nie mam czasu itd itp.
Ale prawda jest inna ( naszczęscie )Vlodarsky - Nie 19 Lut, 2006 ja lubie tylko jedno BMW 635 CSi albo stare M6 i tyle... to widać jest zadbane.. ale czy nie lepiej poszukać dłużej tej preludy ?anjas - Nie 19 Lut, 2006 Ufff, byłem dzisiaj na Słomczynie na giełdzie... Co za masakra!
Mistrzem świata w mojej skali został elegancik w skórce, spodniach od garniaka i gumofilcach - z figlarnie wywiniętym filcem.
Poza tym kaszana - żadnej preludy IVgen., ze 3 BMW coupe, ale sprzedawcy mieli takie twarze, że nie kupiłbym od nich worka ziemniaków.
Poszukiwania trwają Anonymous - Nie 19 Lut, 2006 o tej mowa ?
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C875010anjas - Nie 19 Lut, 2006 Nie, to jest Vgen. Ja chciałbym tą poprzednią.
Ta też mi się podoba, ale do 15tysi takiej nie znajdę Dariano - Nie 19 Lut, 2006 O ladny ladny