to jak to dziala to wiem, tylko wlasnie chodzi mi o reszte tematu zwiazenego z "legalizacja" HH R&R T
Kumam salse
TO odpowiem krótko - NIEWARTO legalizować.
Zostańmy nieformalnym stowarzyszeniem i już
A naklejki to mozna zrobić niezaleznie od tego.
A tak wlaściwie to w polu zglaszający wpisz kiedyś HOTHATCH.ORG i zobaczymy co powiedzą w automobilklubie Anonymous - Śro 22 Sie, 2007
CHRZANEK napisał/a:
A tak wlaściwie to w polu zglaszający wpisz kiedyś HOTHATCH.ORG i zobaczymy co powiedzą w automobilklubie
jezeli w nazwie bedzie rally lub racing to nie powinno byc problemu - w AkC a AP jak wpisąłem ENJOY IT to nie zaakceptowali tego k-mart - Czw 23 Sie, 2007 samochodu jeszcze nie mam, ale chetnie bym gdzies pojezdzil, najchetniej pod gore Bad-i - Czw 23 Sie, 2007 K-mart z gory szybciej k-mart - Czw 23 Sie, 2007
Bad-i napisał/a:
K-mart z gory szybciej
Kurde nie lubie z gory z.a.p.i.e.r.d.a.l.a.c.
Widze sie jak pedze przez jakis dlugi zakret pelnym bokiem przy odkreconej 3 lub na 4, nie wyciagne i ide w przepasc 100m.... Mialem juz pare nieudanych & nieprzyjmenych sytuacji z gory, poprostu sie do tego nie nadaje. Chyba ze mnie podszkolisz!!
Pod gore czuje sie bezpiecznie jak szczur w sciekach.
p.s. ostanio cialem sie ostro czerwona gte z golfem IV gti, 1.8T. Ogolnie trasa miala ~10km, najpierw strome podjazdy z nawrotami o 180°, potem to samo, tylo ze stromy spadek. Kolo po numerach byl z okolic, wiec ial trase opanowana. Pod gore czulem sie dobrze, w dol juz mniej: mialem nadzieje ze trafie mniej wiecej w jego tor jazdy przy scinaniu zakretow, skaly zaslanialy widocznosc.
Bylo calkiem milo CHRZANEK - Czw 23 Sie, 2007
k-mart napisał/a:
najchetniej pod gore
No tak... powoli wszystko sklada się w calość:
-zaspawany szyberdach - bo nie wolno w motorsporcie
-pytania na tema t rur (klatki w sensie)
-teraz dość wyraźne sugestie na temat wyścigów górskich
Panowie K-mart zaskoczy
Edit: Ja z góry lubie Szczególnie jak hamulec sie kończy i do hamowania zostaje gearbox k-mart - Czw 23 Sie, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Panowie K-mart zaskoczy
Ja sie tylko zastanawiam nad sensem lub bezsensem budowy R5. Bo na codzien wystarczy mi tez zwykla lub kazdy inny samochod. CHRZANEK - Czw 23 Sie, 2007 Budowa samochodu wyczynowego jest irracjonalna, ale my na tym forum też nie jesteśmy calkiem normalni
Jak czas, mozliwosci i pieniążki pozwolą to buduj !!!
(W PL będzie taniej niż w CH)
MY pomożemy !!!Anonymous - Czw 23 Sie, 2007
CHRZANEK napisał/a:
k-mart napisał/a:
najchetniej pod gore
Edit: Ja z góry lubie Szczególnie jak hamulec sie kończy i do hamowania zostaje gearbox
czy wy sie łodzi podwodnej spodziewacie czy jak Marek23 - Pią 24 Sie, 2007 Na Śląsku będzie 3 liga rajdowa, normalne oesy, nie trzeba licencji, tylko klatka według załącznika J... Ja chyba to pojadę z naklejką naszego klubiku. Ale w licencję nie wchodzę, to zabawa dla bogatych, chyba, że mi ktoś zapłaci strick - Pią 24 Sie, 2007 Ja Ci Mareczku moge zapłacić, bo każdego rajdu dam Ci 10 zł DMarek23 - Pią 24 Sie, 2007 Dzięki ziom, ale chyba się nie wyrobimy z budżetem :029: Się zobaczy jak to będzie w przyszłości, może coś się ogarnie...strick - Pią 24 Sie, 2007 Zawsze mozesz na mnie liczyć ;]k-mart - Pią 24 Sie, 2007 jesli rzeczywiscie rusze z prodzektem R5 do ganiania, juz teraz zastanawiam sie nad duzym mazem "hothatch.org", od tylnej klapy do drzwi, spadajaca od dachu do progu. Czy jakos tak... Oczywiscie za pozwoleniem
A jesli okaze sie ze wogole nie nadaje sie do takich zabaw, to podaruje R5 Markowi by nas postawil we wlasciwym swietle 106 - Sob 25 Sie, 2007
Marek23 napisał/a:
Na Śląsku będzie 3 liga rajdowa, normalne oesy, nie trzeba licencji, tylko klatka według załącznika J...
jak to bedzie w takiej formie jak pisza to zrobi sie tam ladny wyscig
zbrojen. moze jeszcze nie w pierwszym roku, ale w drugim to juz
pewnie c2 r2 sie pojawi.
w porownaniu do ppzm odejda koszty licencji, kombinezonow, bielizny,
mniej kasy na zapoznanie, mniej kasy na paliwo na rajd, mniejsze
wpisowe... a sciganie prawie takie same. zostanie kasa ktora bedzie
mozna wydac na auto, nawet na jego wypozyczenie.
jednoczesnie wieksza dostepnosc do startow: nie trzeba bedzie licencji
- sciagnie do tej zabawy osoby z duzymi budzetami ktorym nie do
konca chce sie jezdzic po placach w kjsach a jednoczesnie bawic sie
w ppzm. tak sobie luzno mysle...
jesli bedzie do tego jeszcze jakas oprawa medialna mysle ze to super
sprawa - marek startuj nawet sie nie zastanawiaj :)