dzik - Czw 04 Paź, 2007 Bylem, kurczak z sosie cytrynowym jest do bani, wolowina lepsza.
Kelnerka powiedziala ze "nici pikantne sa srednie"Michał - Czw 04 Paź, 2007 :DDDDDDAnonymous - Czw 04 Paź, 2007 przeyebane bedzie k-mart - Czw 04 Paź, 2007 Dobrze bylo by przykleic ten temat.
Nie wiem czy istnieje wazniejszy, dotyczacy wszystkich od szarych po czerwonych. dzik - Pią 05 Paź, 2007 Tak na serio to rozczarowany troche bylem.
Jak bym chcial wyskoczyc z podobnej kasy to duzo smaczniej jadlem w Grand Kredensie.
Smaczniej i taniej te same dania co w kingkongu mozna zjesc tutaj:
http://www.wook.pl/lenny - Pią 05 Paź, 2007
dzik napisał/a:
Smaczniej i taniej te same dania co w kingkongu mozna zjesc tutaj:
http://www.wook.pl/
z tym że taniej nie dokońca się zgodzę... dania to prawda są tanie ale zeby podjesc musisz tych pierdzielonych miseczek zjesc z 8 conajmniej...
co do smaku oczywiscie sie nie wypowiadam ale wybieram siedzis do tego sławnego juz hongkong housu!!ps - Pią 05 Paź, 2007 Mi tez wook nie bardzo podchodzi smakowo.
Do hk house bankowo musze sie wybrac... tylko zeby sie nie okazalo, ze to wkret Badiego - nigdy tam nie byl, tylko slyszal od kogos, ze tragiczna kuchnia
A jak wiemy Bad-i potrafi wkrecac dzik - Pią 05 Paź, 2007
lenny napisał/a:
z tym że taniej nie dokońca się zgodzę... dania to prawda są tanie ale zeby podjesc musisz tych pierdzielonych miseczek zjesc z 8 conajmniej...
Dwie miseczki z wook'a maja tyle miesa co jedna porcja w hkh.
Oczywiscie w hkh za ryz placi sie extra, a porcja miesa to 30-40PLN.
I w wooku zjem kilka roznych a nie jedno.
Wybiore sie jeszcze raz do hkh, tym razem bedzie "zestaw dla dwojga" za jakies 100PLN + napoje.
Bedzie w tym kilka potraw, moze akurat trafilem tego dnia na zapasowego kucharza.
Spy photos z archaicznej komorki:
Bad-i - Pon 08 Paź, 2007 co wy mi tutaj kurwa antyreklame robicie. Mowilem przeciez zeby brac nici lub kaczke. Jezeli chodzi o porcje to ja sie spokojnie najadam.
p.s. musze zadzwonic do managera zeby sie przylozyli dzik - Pon 08 Paź, 2007 Bad-i, wybiore sie jeszcze raz na nici, specjalnie dla Ciebie
Lenny sie wybral i od tego czasu sie nie pojawia na forum... hmm Bad-i - Pon 08 Paź, 2007
dzik napisał/a:
Bad-i, wybiore sie jeszcze raz na nici, specjalnie dla Ciebie
Lenny sie wybral i od tego czasu sie nie pojawia na forum... hmm
to pojde z toba
Lenny do tej pory ma obsługę od moich kelnerek k-mart - Pon 08 Paź, 2007 Bad-i, juz Ci mialem pisac PW bys zrobil porzadek w tym temacie! dzik - Pon 08 Paź, 2007
Bad-i napisał/a:
to pojde z toba
Jesli z Toba to wybieram "zestaw dla dwojga" Bad-i - Wto 09 Paź, 2007
dzik napisał/a:
Bad-i napisał/a:
to pojde z toba
Jesli z Toba to wybieram "zestaw dla dwojga"
ale kelnerka sie nie dzielimy Anonymous - Wto 16 Paź, 2007 e e tam kurczak czy kaczka na ostro