Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Sprzedam clio sport ewentualnie zamienie na cos drozszego,
FreeMan - Śro 16 Sty, 2008
pcs napisał/a:
temat nam wraca aczkolwiek z nowym przeslaniem
tatowoz ?pcs - Śro 16 Sty, 2008 powiedzmy biznesowoz, jak w nowym opisieNiemy - Śro 16 Sty, 2008 gdybym mial tylko jakas luzna gotowke to odrazu sprzedaje saxo i biore od Ciebie to Clio CHRZANEK - Śro 16 Sty, 2008
Niemy napisał/a:
to odrazu sprzedaje saxo
A gotowe już ?
Byly jakieś foty ?strick - Śro 16 Sty, 2008
Niemy napisał/a:
gdybym mial tylko jakas luzna gotowke to odrazu sprzedaje saxo i biore od Ciebie to Clio
To ja za wirtualna kase biore od Ciebie saxo, a Ty clio Niemy - Śro 16 Sty, 2008
- nic nie widać bo nie ma takiego tematu...Niemy - Śro 16 Sty, 2008 no bo widzisz to taki tajniacki temat
wal na pw do eM'a to Ci odblokujeFreeMan - Śro 16 Sty, 2008
Niemy napisał/a:
no bo widzisz to taki tajniacki temat
wal na pw do eM'a to Ci odblokuje
no tak Chrzanio nie w temacie.
PCS napisz jakie pieniadze Cie interesuja za clio, bo moj znajomy szuka hothatch'a, godnego polecenia. Moze byc PW.Niemy - Śro 16 Sty, 2008
FreeMan napisał/a:
PCS napisz jakie pieniadze Cie interesuja za clio, bo moj znajomy szuka hothatch'a, godnego polecenia. Moze byc PW.
PCS nic nie pisz!!
poczekaj jeszcze.......z rok Greg - Śro 16 Sty, 2008 PCS, napisz mi cenę na PW. Jestem bardzo zainteresowany. Właśnie takiego szukałem, a czarny - malina.Anonymous - Śro 16 Sty, 2008 to ja też o cene poprosze , chociaz swoje padliny planuje wyprzedawać od marca
ale moze będzie ci długo zalegał i się załapie
pozdro
Edit: Freeman sprawdzałeś kiedyś vin tego egzeplaza ?CHRZANEK - Śro 16 Sty, 2008 Bylo by super gdyby zostal na forum...
Bardzo ladne auto.
Mnie sie podobaja fele z Ph1...Greg - Śro 16 Sty, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Bylo by super gdyby zostal na forum...
Jest szansa, czekam na cenę i jakieś detale.
Mimo, że obecnie mam zlecone poszukiwanie fury w Niemczech, to chyba bym wolał kupic coś sprawdzonego.