zgadzam sie w 100% tez niedawno wrocilem. troche mi aparat winietuje dlatego te czarne rogi ( za duzy hood)
Nie bylem do tej pory w ladniejszym miejscu, a nie chwalac sie troche zwiedzilem, jedyne co mnie moze jeszcze zaskoczyc to mam nadzieje bedzie Polinezja Francuska.Anonymous - Nie 08 Lut, 2009 bariii jaki ty brzydki jestes
a tak poważnie .... a na ktorej plaży byłes, bo jest ich 7 ...
ja chciałbym teraz Tajlandie lub Seszele zobaczyc .... tzn za rok zapewne Anonymous - Nie 08 Lut, 2009
Marcel 08 napisał/a:
bariii jaki ty brzydki jestes
taki juz jestem, kurcze nie pamietam ktora to byla, mieszkalem w punta cana hotel nazywal sie occidental allegro, plaza nie przypomne sobie jak sie nazywala(a jak przypomne to napisze)KonradMK - Pon 09 Lut, 2009
Marcel 08 napisał/a:
bariii jaki ty brzydki jestes
a tak poważnie .... a na ktorej plaży byłes, bo jest ich 7 ...
ja chciałbym teraz Tajlandie lub Seszele zobaczyc .... tzn za rok zapewne
Jeśli Tajlandia to tylko Pattaya. Mogę polecić kilka hoteli jak by co, w zależności czy na dziwki chcesz wychodzić z hotelu czy nie Michał - Pon 09 Lut, 2009 ten sie odezwał, ojciec ...
ziom, smutne to jest, ale dziwki sie skończyły już w twoim życiu M - Pon 09 Lut, 2009 eheheheheheheheheheehBad-i - Pon 09 Lut, 2009
Michał napisał/a:
ten sie odezwał, ojciec ...
ziom, smutne to jest, ale dziwki sie skończyły już w twoim życiu
smutne to jest to, ze dopiero się zaczną Anonymous - Pon 09 Lut, 2009 Michał - Pon 09 Lut, 2009 ehhhh
mistrzostwo
badi - zamiast smigać tam gdzie jest zimno i slisko, powinieneś brać age na takie wyjazdy !!Anonymous - Pon 09 Lut, 2009 mistrzu zapomnialem dac ci zdjec
a wiesz jak Bad-i przestanie 3mać narty w lodówce to może zmądrzeje i za rok w lutym gdzies pojedziemy Anonymous - Pon 09 Lut, 2009 Co on będzie robił z nartami na plaży?PiTT - Pon 09 Lut, 2009 fantastycznieAnonymous - Wto 10 Lut, 2009
Marcel 08 napisał/a:
jaki ty brzydki jestes
wszystko fajnie tylko sporo starszych kobiet z obwislym biustem heheJakarti - Wto 10 Lut, 2009 i ja zazdroszcze
fajnie, fajnie.Bad-i - Śro 11 Lut, 2009
Michał napisał/a:
badi - zamiast smigać tam gdzie jest zimno i slisko, powinieneś brać age na takie wyjazdy !!
a po co skoro moge zabrać Ciebie i Marcela
a jezeli chodzi o narty to jest to podstawa (niestety o kazdy "ciepły" urlop zawsze sie kłucimy - ja nie znosze letnich wypoczynków)