ewentualnie dawny samochód Dariano - w tej chwili mój, poza B6, dolotem i wydechem to prawie seryjne saxo z klimatyzacją
a co sprzedajesz swojego??Mick - Śro 26 Wrz, 2007
lukp napisał/a:
Mick napisał/a:
lukp napisał/a:
Tylko cos seryjnego z klima trudno znalezc
ewentualnie dawny samochód Dariano - w tej chwili mój, poza B6, dolotem i wydechem to prawie seryjne saxo z klimatyzacją
a co sprzedajesz swojego??
hmmm... zastanawiam się nad kupnem czegoś innego i nie wykluczam sprzedania sexo...Dariano - Śro 26 Wrz, 2007 moze jeszcze od ciebie odkupie to dopiero bylby deal :DDDDMick - Śro 26 Wrz, 2007
Dariano napisał/a:
moze jeszcze od ciebie odkupie to dopiero bylby deal :DDDD
hehe, założyłem alarm z domykaniem szyb, zmieniłem przyciemnienie,wymieniłem rozrząd, oleje, sprzęgło na spiek i teraz chciałbyś go odkupić
no faktycznie byłby to deal stulecia saxorulez - Śro 26 Wrz, 2007 a za ile sprzedajesz?Mick - Śro 26 Wrz, 2007
saxorulez napisał/a:
a za ile sprzedajesz?
zeby nie stracić za wiele musiałbym sprzedać za tyle co kupiłem od Darka,
ale narazie się tylko przymierzam do tego, wiec nie jest to jeszcze oficialne ogłoszenie. Dobrze mi sie nim jeździ... przyzwyczaiłem się do niego... ale korcił mnie zawsze inny samochodzik, a że mam szanse go kupić wiec zastanawiam się nad sprzedaniem sexo...FreeMan - Śro 26 Wrz, 2007
Mick napisał/a:
saxorulez napisał/a:
a za ile sprzedajesz?
ale korcił mnie zawsze inny samochodzik, a że mam szanse go kupić
jaki ??Mick - Śro 26 Wrz, 2007
FreeMan napisał/a:
Mick napisał/a:
saxorulez napisał/a:
a za ile sprzedajesz?
ale korcił mnie zawsze inny samochodzik, a że mam szanse go kupić
jaki ??
narazie nic nie mówie... wole nie zapeszyć.... :562:Dariano - Śro 26 Wrz, 2007 Mow to ci poradzimy zebys nie zrobił jakiejs głupoty anjas - Śro 26 Wrz, 2007
Dariano napisał/a:
Mow to ci poradzimy zebys nie zrobił jakiejs głupoty
jasne, już jedną zrobiłeś kupując saxo od Dareczka
A może chcesz VR6?
(oczywiście joke, saxo Dariano a teraz Twoje rulez!, ja bym go nie sprzedawał)Mick - Śro 26 Wrz, 2007
anjas napisał/a:
Dariano napisał/a:
Mow to ci poradzimy zebys nie zrobił jakiejs głupoty
jasne, już jedną zrobiłeś kupując saxo od Dareczka
A może chcesz VR6?
Dokładnie mam zamiar kupić teraz VR6 od Dara
niestety panowie nie powiem wam co zamierzam kupić.. jedyne co powiem to to ze to już nie jest HATCH....
ale jak najbardziej HOT :562: anjas - Śro 26 Wrz, 2007
Mick napisał/a:
jedyne co powiem to to ze to już nie jest HATCH....
ale jak najbardziej HOT :562:
no żesz kurde, wszyscy te subaraki kupują Greg - Śro 26 Wrz, 2007
anjas napisał/a:
no żesz kurde, wszyscy te subaraki kupują
Zgadnij dlaczego... saxorulez - Czw 27 Wrz, 2007 bo dopuki go nie kupisz sądzisz ze jest szybki?Jaco707 - Czw 27 Wrz, 2007
anjas napisał/a:
Mick napisał/a:
jedyne co powiem to to ze to już nie jest HATCH....
ale jak najbardziej HOT :562: