To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Xbox 360 vs Playstation 3

anjas - Wto 06 Lis, 2007

Ściągnąłem sobie wczoraj z XBOX LIVE demo F.E.A.R... niezła zajawka. Zajebista strzelanka w klimacie horroru. Widziałem ją wcześniej ja PC ale nie robiła takiego wrażenia. Wczoraj pograłem w nią na X'ie i tak się wydygałem, że potem nie mogłem zasnąć.

A poza tym pogrywam w wolnych chwilach w FORZA 2. Naprawdę fajnie się pyka. Ale jak się zapisałem do XBOX LIVE to coś się powaliło w profilach i musiałem zaczynać karierę od nowa :)

Czekam też aż mi przyślą TEST DRIVE UNLIMITED. Na PC fajnie się w to grało, zobaczymy jak chodzi na X'ie :)

Michał - Wto 06 Lis, 2007

Test drive fajny, ale nudny w sumie ... FEAR'a całego przelazłem , jest kozak.
Andrzejku, jak sie gra na padzie ?

anjas - Wto 06 Lis, 2007

Test Drive faktycznie dość nudny ale jak się gra samemu. Po necie może być fajnie :)

Na padzie się gra znośnie - jestem przyzwyczajony bo miałem kiedyś starego Xa i też trochę pogrywałem. Lepsza na pewno jest kiera ale tak sobie pomyślałem, że do Xa ani PSa to bez sensu, bo ja nawet nie mam nic przed TV do czego moglbym taka kiere przymocowac a trzymanie jej na kolanach jest po ch.ju.

dokladnie
ale granie bez kiery jest chyba jeszcze bardziej po ch.uju :D

Bad-i - Wto 06 Lis, 2007

Michał napisał/a:
dokladnie

no z twoimi grubymi paluchami to na padzie nie ma sensu :D

bej :D
Anonymous - Wto 06 Lis, 2007

Bad-i napisał/a:
Michał napisał/a:
dokladnie

no z twoimi grubymi paluchami to na padzie nie ma sensu :D

Michał ma wersje Hąnkąg XXXLLL i jest OK

Loko - Wto 06 Lis, 2007

Jak dla mnie LFS bije na głowe wszystkie symulatory z którymi miałem jaka kolwiek styczność, ma najwiekszy realizm jazdy.
Janusz - Wto 06 Lis, 2007

Loko napisał/a:
Jak dla mnie LFS bije na głowe wszystkie symulatory z którymi miałem jaka kolwiek styczność, ma najwiekszy realizm jazdy.

LFS jest dobry, ale moim zdaniem w te klocki najlepszy jest RBR... a jeśli chodzi o realizm to ciekawą pozycja tez jest WTCC ( jak wyłączyłem wszystkie systemy pomocnicze, to trudno było pierwszy zakręt przejechać :D )

anjas - Śro 07 Lis, 2007

coś dla prawdziwych fanów FORZA MOTORSPORT

http://www.allegro.pl/ite...iar_l_bcm_.html

CHRZANEK - Śro 07 Lis, 2007

A męskich nie bylo ???
anjas - Śro 07 Lis, 2007

przecież te też mogą być męskie!!! :D
k-mart - Śro 07 Lis, 2007

Loko napisał/a:

Mam lfs'a i chetnie pykam raz na jakis czas, ale jak dla mnie to ta gra powinna sie nazywac "League for Drift" :D Te samochody caly czas jezdza bokiem.

eeeech, nie ma to jak seria GT! :)

Loko - Śro 07 Lis, 2007

Heh wlasnei o to chodzi zeby nie jezdzic bokiem, ja nie mam tego problemu i zaden samochod nie jezdzi mi bokiem, caly czas jak po sznurku przylepiony do asfaltu, ale to kwestia wejscia w zakret i za mocnego skrecania kiera ;)
Jest pare aut którymi wrecz nie da sie jezdzic bokiem, bo jak tylko autu pusci tyl to praktycznie zero szans na obrone i altonen gotowy.

Dariano - Śro 07 Lis, 2007

Anjas zdrajca!

Ja czekam na GT5 i PS3 bedzie moje :P