dla mnie najlepsze sa niedziele... w niedziele moge prawie zawszeLoko - Sob 29 Wrz, 2007 Kurde, niedziela 7 generalni etez mogła by być, ale 7.10 ak częstochowski ma w planie kjs nie jest napisane gdzie go rozgrywają, ale obawiam się ze właśnie na torze.michool_vt - Sob 29 Wrz, 2007
106 napisał/a:
czyli jutro nie jedziemy?
ja z ziomem jade jutro jakos z ranca
8:30 z olkusza jedziemy, na torze okolo 10 bedziemy, jak ktos ma czas niech wpadnie
pozdro
ps bierzemy grilla Młody Papież - Nie 30 Wrz, 2007 wczoraj trzeba było wpaść!
nie było źle... było kilka hąd, kilka 205 i clio 1,4GTT 106 - Nie 30 Wrz, 2007 dzis tez nie bylo zle :D
2x vts, d4d i lanos + kilka / kilkanascie motorow :)
bylo zajebiscie... zdjecia wieczorem!
aaaa dzon jakie czasy? :]Loko - Nie 30 Wrz, 2007 No ba potwierdzam, zdecydowałem się w ostatniej chwili, ale jestem bardzo szczesliwy ze to zrobiłem
Dzieki wszystkim za super towarzystwo i Bartkowi za powrót
Prawie cala autostrade coś mi wyło jak odpuszczałem gaz, nie mam pojecia co to opony czy co.
Na dokąłdke tak sie tym spinałem ze cała droge jechałem na włączonych wentylatorach :570: to jakiś cud że saxo nie spłoneło. No i jak podjechałem pod blok to zauważyłem ze coś nie halo z przednim zaciskiem i ide teraz zobaczyć o co tam chodzi.
No ale co najważniejsze na torze było supeeer Jeszcze raz dzieku wszystkim za mile spędzony czas michool_vt - Nie 30 Wrz, 2007
wszystko bylo zajebongo, tylko motocyklisci wolno jezdzili
Bartek ma kochana zone, ona rozumie ze jak trzeba to corolla musi dawac rade na torze
Loko jak zwykle, nie ma zlituj - non stop walczyl zeby pobic swoj najlepszy czas - szkoda ze Ci nie mierzylismy
mnie dwa razy konkret obrucilo, ale i tak mistrzostwo swiata jak piotrek poszedl prosto na zakrecie i przeciął tą górke, az mnie zabolało
piotrek prawie idealna linia, brakuje tylko mocy, ale juz niedlugo nowy silnik zawita u niego i bedzie po problemie
dziekuje bardzo tym co wpadli, a zwlaszcza dziewczynom
ps.ide na kanał oblukac skad ciekne...k-mart - Nie 30 Wrz, 2007
? ? ? ::: F O T K I ::: ? ? ?
Loko - Nie 30 Wrz, 2007 No walka byla do ostatniej chwili , nawet kolo zapasowe wyciagnalem na koniec
A motocyklisci faktycznie zamulali, i nie zjezdzali mimo ze sie im siedzialo na dupie na zkretach i taracilo czas. Ale jak jadac z Bartkeim wyprzedziBem jednego niepoddajacego sie motocykliste na zakrecie to nastepny juz wiedzial ze trzeba zjechac
No a z zaciskiem juz poogladalem o co chodzi i okazalo sie ze klocek wypadl z mocowania :570:106 - Nie 30 Wrz, 2007 kilka moich zdjec... :)
tor wyrazow wyglada tak. pogoda dopisala. nawierzchnia dogrzana.
michal - blokowany przez jakis scigacz... chyba 600tke. loko takiego manewru
wyprzedzania sciagacza (chyba na dohamowaniu to bylo) jak twoj nie powstydzil
by sie sam alonso - loko moj mistrz :]
loko na swoim szybkim kolku...
michal na jeszcze szybszym...
:)
licencjonowany kierowca wyscigowy :)
lanos - odwiedzil plener - naszczescie obylo sie bez strat - profi przygotowanie:
brak tylnej kanapy, polki...
moim zdaniem jedyny minus tego toru to nawierzchnia - strasznie tnie opony :/
Michał - Nie 30 Wrz, 2007 hehehe michoool , dobre zdjecie.
ale opony to masakra .....
dobre zdjecia !!
chłopaki trenujo na lbn !!Młody Papież - Nie 30 Wrz, 2007 noooo... widze że się udało...
szkoda że jednak nie dojechaliśmy dzisiaj do wyrazowa...
No i czasu Piotrka z Lanosa nie znam dokłądnego ale też było 46 cośMarek23 - Sob 13 Paź, 2007 Pytanie: gdzie dokładnie jest tor Wyrazów? W tą niedzielę może miałbym czas tam pojechać, jeśli pogoda dobra(nie działa mi nawiew w clio, więc jak pada to paruje). Ktoś się wybiera? Jak tam nawierzchnia, bo mam deszczówy seryjne, nadadzą się? Da się tam potrenować jazdę stricte torową, czy to bardziej rajdowy klimat z syfem, podbiciami,itd.?