To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Przyciemnianie

Michał - Śro 03 Paź, 2007

ja nie wiem co jest fajnego w przyciemnianiu szyb ...
w srodku jak w puszcze jest ( czarno, ponuro), szczególnie ze jedzimy małymi autami. Pozatym, czy to wygląda fajnie ?
Czarny balasek sie toczy na drodze.
Rozumiem ze wyglada to kozak na białej S klasie, z felą 22' , i przód tez jest przyciemniona, gdzies przed klubem w LA ale zeby na pugu, saxo itd ?
dla mnie lipa to jest, i do tego nie wygodne ...
ps. wezcie pod uwage ze czarny kolor pomniejsza, i aplikując czarne szyby samochód wyglada na mniejszy . No ale to moje zdanie.

Greg - Śro 03 Paź, 2007

Marcel 08 napisał/a:
greg bez obrazy, ale co trzeba byc za idiota zeby przyciemnisc przednia szybe, ciut logiki kolego :)

i pelen chillout ;)

Ja się nie obrażam - zapytałem. Widziałem kilka aut z ciemnymi przednimi szybami (!), ale nie były to normalne auta normalnych ludzi - stąd zainteresowało mnie Wasze stwierdzenie. ;P

Chillout jak zawsze :)

Mick - Śro 03 Paź, 2007

a Ty z czerwonej hondy się nie odzywaj :P Ci co mają czerwone hondy się nie znają na przyciemnianiu szyb :D
M - Śro 03 Paź, 2007

Jedyny + ciemnych szyb to ze mozna dymać pod blokiem i nie trzeba do lasu jechać.
Mick - Śro 03 Paź, 2007

eM napisał/a:
Jedyny + ciemnych szyb to ze mozna dymać pod blokiem i nie trzeba do lasu jechać.

i tym optymistycznym akcentem powinniśmy zakonczyć ten temat....

jak ktoś z warszawy chce przyciemnić szybki zapraszam do Daniela, można wcześniej zobaczyć w moim samochodzie lub w Adama

Niemy - Śro 03 Paź, 2007

ale sie temat rozwinol

ja mam przyciemnione przednie boczne najjasniesza folia jaka byla (nie wiem ile %) a tylne troche ciemniejsza i jezdzilem tak ponad rok, do czasu
jeden pojebany gliniarz nie mial sie do czego doczepic i doczepil sie do szybek, zbadal przepuszczalnosc i dowodzik zabral do kieszeni

nie ma takiej folii, ktora przyklejona na przednie boczne bedzie miescic sie w granicach ustalonych prawem poniewaz szyby fabrycznie juz sa przyciemniane

Rudello - Śro 03 Paź, 2007

a jak zerwiesz przy policjancie to chyba nie moze zabrac dowodu... tak jak z glosnym tlumikiem i z wkladaniem silencera tak?
Niemy - Śro 03 Paź, 2007

powiedzial ze jak zerwe to nie zabierze dowodu ale mandat i tak bedzie, to mu powiedzialem ze folii nie zrywam i mandatu nie przyjmuje :D

heheh.. i jak dalej sprawia sie potoczyla?
Anonymous - Śro 03 Paź, 2007

dobra a czy ktos wie cos o sprayach do delikatnego przyciemniania? gdzie kupic?

norauto itp.
Jakarti - Śro 03 Paź, 2007

ja przod sciagnalem ale lubilem gdy bylo ciemno.. ludzie sie patrza swoim wscipskim wzrokiem i nic nie widza.. moze nie wyglada to pieknie ale podobalo mi sie. teraz mam tylko tyl i jedyny problem to cofanie w nocy.. :D nic nie widac.

estetycznie chyba nie jest najgorzej..

Niemy - Śro 03 Paź, 2007

Rudello napisał/a:
heheh.. i jak dalej sprawia sie potoczyla?

tak sie potoczyla ze mimo mojejnieobecnosci na rozprawie sad przyznal mi mandat o 50zl nizszy niz ten glupi gliniarz :P

co ciekawe dwa tydnie temu ten sam gliniarz (poprzez znajomosc mojej kolezanki) dzwonil do mnie na kom zebym mu pomogl, bo zlapal jednego francuza i nie moze sie z nim dogadac :) takze juz moge sobie na lajcie jezdzic z ciemnymi szybkami :D

Rudello - Czw 04 Paź, 2007

co do tylniej szyby to sie zastanawim czy tez przyciemniac. Bo wkurza mnie czasem szczegolnie na trasie kiedy auto przedemna ma przyciemniona szybe z tylu i nic nie widac co sie dzieje przed nim... ma to wpływ na obnizenie bezpieczeństwa. a to jest najwazniejsze! prawda hothaczowcy :)
CHRZANEK - Czw 04 Paź, 2007

Oczywiście, choć z drugiej strony - w nocy światła samochodu jadącego za tobą nie walą Ci tak w lusterko wewnętrzne.
Myślę że to już indywidualna sprawa wlaściciela które szybki przyciemni, a które nie.

Ja chyba bede sie decydowal na Adam 206gti option (ale jaśniejsza folia)