z tego co pamietam to skrzynia wysrala sie tylko Niememu
Milosz tez zmienial skrzynke i nie wiem kto jeszcze
Loko napisał/a:
wiec jak mowilem dramatu nie ma.
dramatu nie ma, ale trzeba na to zwracac uwageDariano - Czw 11 Paź, 2007 Niemy kacie !!! Zajezdziles skrzynie przyznaj sie co z nia robiles DNiemy - Czw 11 Paź, 2007
Dariano napisał/a:
Niemy kacie !!! Zajezdziles skrzynie przyznaj sie co z nia robiles D
dawalem jej ostro w piz...
tak serio to poprzedniemu wlascicielowi w Luxemburgu wymienili caly silnik na gwarancji a skrzynki nie, pewnie ostro katowalsaxorulez - Czw 11 Paź, 2007
Loko napisał/a:
jak na razie z tego co pamietam to skrzynia wysrala sie tylko Niememu
ja zajechaełem już 3 skrzynkę.. 2gi bieg. To co zabiją tą skrzynie to obroty - poprostu synchronizatory nie nadązają przy wysokim rpm
Miłosz zabił jedną
Niemy zabił jedną (pomogłem mu faktycznie ) ale pamiętam jak mi nie wierzył ze można zapodać tą z 206 Dariano - Czw 11 Paź, 2007 Czyli wychodzi na to ze Łukasz jest najwiekszym katem CHRZANEK - Czw 11 Paź, 2007 Najlepiej mieć skrzynkę w zapasie
Wszystko sie może zdarzyć ...Loko - Czw 11 Paź, 2007 O fak 3 skrzynie zabiles gruuboo Ty to dopiero jestes kat saxorulez - Czw 11 Paź, 2007
Dariano napisał/a:
Czyli wychodzi na to ze Łukasz jest najwiekszym katem
nie - przesunięta odcinka jest katem.
Ja po zrobienu skrzyni, wyjechaniu na ulicę i zakręceniu do 7800 zgrzytałem nawet na nowych synchronizatorach.. za szybkie mam ruch w prawej ręce Niemy - Czw 11 Paź, 2007
saxorulez napisał/a:
Niemy zabił jedną (pomogłem mu faktycznie ) ale pamiętam jak mi nie wierzył ze można zapodać tą z 206
ziooom to moj mechanior byl w szoku, ja nie mialem powodow zeby Ci nie wierzyc bo w temacie skrzynki jestem laik
zgrzytałem nawet na nowych synchronizatorach.. za szybkie mam ruch w prawej ręce
czy chcialbys o tym porozmawiac ?? Dariano - Czw 11 Paź, 2007 ach te szybkie rece :DDDDKonradMK - Czw 11 Paź, 2007 nie tyle ma szybkie co nerwowe, mało napleta nie urwie saxorulez - Czw 11 Paź, 2007 na szczęscie nie tak nerwowe jak Twoje ustaGreg - Czw 11 Paź, 2007 Dobrze, że gałki nie urwałeś. DKonradMK - Czw 11 Paź, 2007