NIech wygraja najlepsi tacy zebysmy nam INTELIGENCJI tego kraju zyło sie conajmniej lepiej niz teraz
a czy da sie lepiej, masz firme, dwie fury to nie narzekaj
PANOWIE WYZEJ, BEZ AWANTUR BO TEMAT NAM ZAMKNA :569:
No mowilem ze tak bedzie.Bad-i - Czw 11 Paź, 2007
206 Gti napisał/a:
Dobra Luuuuuuuzzzzzzzzuujjjjjjjjjjeeeeeeeeeee...
Ale pisac ze Bartoszewski nie jest autorytetem znając jego Biografie ....
Adam to nie o to chodzi, temat mial byc spokojny i kulturalny. Podam troche inny przyklad, znam osobe ktora bardzo negatywnie wypowiadala sie na temat J.P II (przede wszystkim wlasnie o braku jakiego kolwiek autorytetu u tej osoby) - ja tez nie jestem wierzacy, nie musialem sie z ta osoba zgadzac, dlatego mial on prawo tak powiedziec bo kazdy ma prawo do swojej opini.Bad-i - Czw 11 Paź, 2007
eM napisał/a:
No mowilem ze tak bedzie.
spokojnie dajmy jeszcze szanse na kulturalne wypowiedzi Vlodarsky - Czw 11 Paź, 2007
eM napisał/a:
Nie ma na kogo głosować.
i tego ja się trzymam. Zwyczajnie nikt nie jest wart naszego głosu. Nikomu nie ufamy bo niby czemu ? ja nie idę na wybory bo nawet nie wiem co miałbym zaznaczyć. Często oglądam różne debaty, program Lisa czy tam inne Teraz My i traktuje polityków jako gamoni którzy w szkole byli dymani w dupe przez starszych i gnębieni przez kolegów i teraz się odgryzają... Nie ma w rządzie żadnej mocnej osobowości, osoby której nie będziemy się wstydzić przez wygląd, wykształcenie, poglądy czy to jak się wypowiadają. Tyle. To tak samo jak piłka nożna w naszym kraju. Nawet dobry trener nic nie da bo nie mamy kim grać. Piłka nożna i rząd są na tym samym poziomie.Anonymous - Czw 11 Paź, 2007
206 Gti napisał/a:
Dobra Luuuuuuuzzzzzzzzuujjjjjjjjjjeeeeeeeeeee...
Ale pisac ze Bartoszewski nie jest autorytetem znając jego Biografie ....
nie dla kazdego musi byc .... za bardzo narzucasz innym w tym temacie swoj tok rozumowania i wlasne ideały ....
WRZUĆ na luz adam, bo sie zrobilo nieprzyjemnie a tak nie miało byc Bad-i - Czw 11 Paź, 2007
KonradMK napisał/a:
dalej nie ma PSL w ankiecie...
nie bierzemy twojego glosu pod uwagę - a tak powaznie to chyba admini musza to dorzucicKonradMK - Czw 11 Paź, 2007 zastanawiam się co tam robi NOP? Mówimy o polityce a nie o filozofii, sektach czy organizacjach pozarządowychAnonymous - Czw 11 Paź, 2007 dla rozluźnienia sytuacji posłuchajcie komicznego Gadzinowskiego
Enjoy Bad-i - Czw 11 Paź, 2007 jak tak zakoncza sie wybory jak nasza ankieta (wyglada teraz) to bede b. szczesliwym czlowiekiem Marek23 - Czw 11 Paź, 2007 PO ładnie wygląda, ale jest niezorganizowana. Faktem jest, że bardzo zgadzam się z jej programem gospodarczym, ale niestety wątpię, że to się przełoży na praktykę... Jako opozycja jak dla mnie zachowywali się głupio i zawsze na NIE, tak dla zasady.
PIS jest mega niemedialny to fakt i niszczył sobie resztki reputacji głupimi akcjami typu religia w szkole, mundurki,Rydzyk,itd-to załamka, zgadzam się w pełni. Ale było parę dorych pomysłów, sądy 24 godzinne, próba odrolnienia gruntów rolnych 4,5 i 6 stopnia w mieście(nie przeszło),właśnie zlikwidowanie korporacji jeśli chodzi o wolne zawody(tylko sie Adam nie podpalaj,ok). Polityka zagraniczna była zbyt agresywna, a znów pijaka Kwaśniewskiego zbyt mięka.
LID, na czerwonych nigdy... Mogą mówić co chcą i tak wiadomo z jakich czasów nauczyli się rządzić.
PSL- kojarzy mi się z chłopami, a Pawlak, jak to powiedział Wałęsa mówi komputerowo(mi się kojarzy z Atari 800XL, 64 kb ramu, dziękuje).
Nie mam na kogo głosować. A to, że Bartoszewski popiera PO, to akurat dla mnie jeszcze nic nie znaczy. Choć zgodzę się, że zasługuje na szacunek.Vlodarsky - Czw 11 Paź, 2007 aaa i nie dość, że na nikogo nie będe głosował to nie będe mówił "o ranyy... wygrał PIS albo o raaaanyyy wygrało PO" ja sobie zdaje sprawe, że ludzie nie mają z czego wybierać... takie moje zdanieM - Czw 11 Paź, 2007
KonradMK napisał/a:
zastanawiam się co tam robi NOP? Mówimy o polityce a nie o filozofii, sektach czy organizacjach pozarządowych
Jakto przeciez to nie sekta a legalnie zarejestrowana formacja polityczna... hrrrrghhh no demokratycznie? Jestes przecwi demokracji Kondziu? Anonymous - Czw 11 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
LID, na czerwonych nigdy... Mogą mówić co chcą i tak wiadomo z jakich czasów nauczyli się rządzić.
.
Marku jesli moge to ONI wszyscy sie uczyli w tym samym czasie tylko sie pogrupowali w tzw. partie - takie moje zdanie na ten temat Bad-i - Czw 11 Paź, 2007
Vlodarsky napisał/a:
aaa i nie dość, że na nikogo nie będe głosował to nie będe mówił "o ranyy... wygrał PIS albo o raaaanyyy wygrało PO" ja sobie zdaje sprawe, że ludzie nie mają z czego wybierać... takie moje zdanie
trzeba miec swoj glos, nawet w takiej sytuacjiAnonymous - Czw 11 Paź, 2007
Bad-i napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
aaa i nie dość, że na nikogo nie będe głosował to nie będe mówił "o ranyy... wygrał PIS albo o raaaanyyy wygrało PO" ja sobie zdaje sprawe, że ludzie nie mają z czego wybierać... takie moje zdanie