To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Zakup kontrolowany - kupię coś ciekawego...

Anonymous - Pon 15 Paź, 2007

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3416705

155koniow 9sek pali znosnie, malo awaryjny , dobre prowadzenie, ladny sedanik
czego chceic wiecej
ja chyba bede sie przymierzal do takiego w nastepnym roku

fajne sa te wersje types 2.4 190koniow ale to juz sporo wiecej chla

Jaco707 - Pon 15 Paź, 2007

dzik napisał/a:
Marek23 napisał/a:
poza C2 vts reszta citroenów to obecnie żółwie

Nie wiem do czego porownujesz ale C2 w porownaniu do np saxo stoi w miejscu.

206 hdi 130KM, które objeżdza 206 s16 i RC jest o tylko ok 1-1,5 długości szybsze od c2 vts, więc nie przesadzaj że c2 jest aż tak wolne.

anjas - Pon 15 Paź, 2007

mikson napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3416705

155koniow 9sek pali znosnie, malo awaryjny , dobre prowadzenie, ladny sedanik
czego chceic wiecej
ja chyba bede sie przymierzal do takiego w nastepnym roku

Accord jest fajny, ale za duży. Potrzebuję teraz albo jakiegoś compacta albo niedużego kombi, bo docelowo muszę mieć takie dwa samochody. Jak teraz kupię compacta to w przyszłym roku kombi, a jak teraz kombi to w przyszłym roku compacta.

Wracając do tematu C4 - co sądzicie o tym egzemplarzu? Czy nie powinien mieć znaczków VTS? Niby nie dzwoniony, ale jakoś mi to dało do myślenia...

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3034000

dzik - Pon 15 Paź, 2007

Jaco707 napisał/a:
więc nie przesadzaj że c2 jest aż tak wolne.

Przyjedz vts'em i pokaz mi ze nie jest wolny.

Vlodarsky - Pon 15 Paź, 2007

C2 nie jest wolne Dziku. Że nie ma 100KM z litra nie czyni go wolnym. Nie jest to saxo - to prawda. Zluzuj pośladki.
Co do C4 - Andrzej dziwne, że nie ma navi, napisy mógł ktoś odkleić. Daj mi VIN tego auta to powiem co było w nim robione. A reszty dowiem się na podnośniku !! Fajny egzemplarz :) Ładny

lenny - Pon 15 Paź, 2007

ps napisał/a:
Trafic cos markowego ponizej 500PLN/szt - chyba niewykonalne (215/45/17)

niewykonalne!! wiem bo szukałem!!!

Niemy - Pon 15 Paź, 2007

Jaco707 napisał/a:
206 hdi 130KM, które objeżdza 206 s16 i RC jest o tylko ok 1-1,5 długości szybsze od c2 vts, więc nie przesadzaj że c2 jest aż tak wolne

cos tu jest nie tak! bo z tego wynika, ze c2VTS klepie 206RC, ja sie raz ciolem z RC i mu nie odchodzilem(krotka prosta) a sluchy chodza ze c2VTS przegrywa z saxoVTS

to chyba to 206hdi jest sporo modzone

Vlodarsky - Pon 15 Paź, 2007

Niemy napisał/a:
cos tu jest nie tak! bo z tego wynika, ze c2VTS klepie 206RC, ja sie raz ciolem z RC i mu nie odchodzilem(krotka prosta) a sluchy chodza ze c2VTS przegrywa z saxoVTS

to chyba to 206hdi jest sporo modzone

a może do tej pory nie było porównania z kimś kto dobrze ogarnia C2 ? kto wie...

gaugan - Pon 15 Paź, 2007

C4 jest przekozackie! jestem tym autem zachwycony, mimo, ze mam 1.6 :570: przyzwyczailem sie, poza tym ja nie zapier.dalam, a do normalnej jazdy po miescie i 140-160 po trasie jest w sam raz. komfort jest jak z wyzszej klasy, design moim zdaniem zaje.bisty (ludzie faktycznie sie ogladaja), eksploatacja niedroga. poza tym :

dwusferowy klimatronic, automatyczne wycieraczki, swiatla, 17", dobry sprzet grajacy JBL 6 glosnikow, tempomat (masa rzeczy w kierownicy), parktronic przod i tyl, plus te wszystkie ABS i innego ASR czy co tam, bezpieczny krotko mowiac

co do awaryjnosci, na poczatku wylazily jakies drobny choroby wieku dzieciecego, glownie elektronika (fura z pierwszego rzutu), ale teraz jest git, nic powaznego nie bylo, przejechalem 37 000.

za ta kase moim zdaniem ciezko znalezc ciekawsze auto

na razie nie sprzedaje, w przyszlym roku chce kupic duzego fajnego diesla ;)

pozdro

p.s pare fotek w moim zakurzonym pimpie. jak bedziesz wieczorem, to mozesz zmacac
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=59

p.s.s czasami sie czuje nieswojo tutaj. ktos chce fajnego hatchbacka, niezawodnego i komfortowego,a od razu leca teksy, ze wooooooolny. co z tego, ze male, glosne i wzglednie szybkie. PAN musi miec komfort, a nie wstrzas mozgu :552: za darmo bym nie chcial tych wszystkich malych vts i innych oklatkowanych 106. no offence. kazdy ma co lubi.

zaraz mi zostanie kolor odebrany, bo nie jestem hot :P

KonradMK - Pon 15 Paź, 2007

:569: zabrać mu kolor!

:D

lenny - Pon 15 Paź, 2007

KonradMK napisał/a:
zabrać mu kolor!

hehehe....

gaugan - Pon 15 Paź, 2007

cos Cie smieszy Misiek? chcesz zeby corka miale tate bez zeba?? :564:
Anonymous - Pon 15 Paź, 2007

a taki , ekonomiczny, ladny kolor :)

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3111035

PiTT - Pon 15 Paź, 2007

dokładnie Gauganku, zgadzam się z Tobą w 100% :P
chciałbym mieć jakiego harcorowego HH, ale tylko dla funu i jazdy wieczorami :)
jeśli bym nie kupił tego co mam obecnie to na 100% bym nie pojechał na wakacje w 4 osoby + bagaże ponad 3000km w obie strony i to wszystko w miarę komfortowych warunkach ;)

CHRZANEK - Pon 15 Paź, 2007

ALe hothatche to nie tylko male "podskakujące", "karlowate" pierdziele typu (Saxo, 106, R5).
Są tez auta klasy kompakt z mocnymi silnikami, i o takich autach Anjas myśli (tak myśle). Czy Focus ST, Golf GTI, czy wlaśnie Corolla TS sa samochodami niewygodnymi?
No chyba nie?
Andrzej mój typ dla Ciebie to wlaśnie Corolka.
1)Wiem że Ci sie podoba
2)Wiem że firma budzi w Tobie zaufanie
3)Wiem że jest cichociemna, ale jak trzeba potrafi zaskoczyć

Pomimo że jest mi bliżej do francuskiej motoryzacji nie jestem jakimś fanatykiem, wolę klasykę w wykonaniu Toyoty, niż design XXI wieku w wykonaniu Citroena.

Howgh