CHRZANEK - Śro 17 Paź, 2007 Ja lubie mini ronda Jak sie da to "prostuje" je na maxa gaugan - Śro 17 Paź, 2007 szymlorek, przeczytaj jeszcze raz co napisalem, a potem uzyj funkcji EDYTUJ, bo sie to kupy nie trzyma.szymlorek - Śro 17 Paź, 2007
gaugan napisał/a:
szymlorek, przeczytaj jeszcze raz co napisalem, a potem uzyj funkcji EDYTUJ, bo sie to kupy nie trzyma.
Edytowałem tak aby moja wypowiedz była dla Ciebie bardziej klarowna co mam nadzieje że przyniosło skutek
Jeżeli o twoją wypowiedź chodzi to się nie zgadzam, na żadnym rondzie nie widziałem nakazu skrętu bądź jak kto woli zakazu jazdy na wprost za pierwszym zjazdem. Imho możesz sobie do woli jeździć w kółko jeżeli tylko masz czas i ochotę.gaugan - Śro 17 Paź, 2007 teraz ma to sens
pzdrKonradMK - Śro 17 Paź, 2007 spoko, można jeździć w kółko zewnętrznym, tak samo jak można poprosić o obicie mordy w pubie na ząbkowskiej. tylko dla samobójców Anonymous - Śro 17 Paź, 2007
lenny napisał/a:
tymbardziej czarny ziooom!!! proszę Cie!!!:] wez sie ogarnij.... heheh
wiec chyba lenny ziomie nie jest ze mna tak źle
każdy z nas tutaj ma chyba troszke racji i stworzyli bysmy niezlego kierownica z nas wszystkich ...
ale Kondziu byłby i tak MISTRZEM DRIFTU na Rondzie Niemy - Śro 17 Paź, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Ja lubie mini ronda Jak sie da to "prostuje" je na maxa
mam takie niedaleko domu i bilem na nim swoje rekordy predkosci Vlodarsky - Czw 18 Paź, 2007 Nigdzie w przepisach nie ma napisane, że skręcając w lewo mamy jechać pasem jakimś tam wewnętrznym... to tylko zasada dobrego wychowania i tego co nam mówią instruktorzy. Według prawa można zewnętrznym jeździć dookoła albo inaczej prawo tego nie zabrania. Takie moje zdanie.Anonymous - Czw 18 Paź, 2007 vlodziu czyli wewnetrzne pasy ronda sa dla kulturalnych a zewnetrzne za burakow Bad-i - Czw 18 Paź, 2007 kilka razy o tym myslalem ale nie jechalem Laguna - czyli jadac ostatnim pasem moge atakakowac tego co skreca? (taki jest chyba przepis)Vlodarsky - Czw 18 Paź, 2007
mikson napisał/a:
vlodziu czyli wewnetrzne pasy ronda sa dla kulturalnych a zewnetrzne za burakow
bardziej mi chodzi o to, że prawo mówi, że poprostu ten z prawej ma pierszeństwo i nie mówi którędy masz jechać, żeby gdzieś tam skręcić. I że prawo ma się nijak do kultury jazdy w tym temacie wasq - Czw 18 Paź, 2007 wszystko zalezy od ronda u mnie w lodzi jest takie rondo gdzie konkretnie sa wymalowane pasy ze zskrajny prawy pas jest tylko do skretu/zjazdu z ronda a nie jazdy na wprost pas lewy jest na wprost oraz tez do zjazduVlodarsky - Czw 18 Paź, 2007 wasq to świetne rozwiązanie !!!KonradMK - Czw 18 Paź, 2007 wasq sam w nocy malował te linie wasq - Czw 18 Paź, 2007 hehe no niestey ja ich nie malowalem
ale powiem wam cos lepszego
poniewaz Polska to Polska
to farba po jakims czasie schodzi i nagle to rondo z takiego jak opisalem robi sei qrwa zwyklym rondem z ogolnymi zasadami jak na innych i wtedy dopiero jest jazda
ja wiem jak powinno sie jechac wedlug farby ale nie moge tak jecachac bo jak bedzie stluczka to powie policmajster ze jade na pamiec