spoko masz jeszcze 2 dni zeby zdarzyc k-mart - Śro 24 Paź, 2007 kurde to juz jutro, mam nadzieje ze nie zaspie
Sroda to u mnie dzien baletow i picia M - Śro 24 Paź, 2007 Moge wysłac masowego emaila do wszystkich userów forum.FreeMan - Śro 24 Paź, 2007
eM napisał/a:
Moge wysłac masowego emaila do wszystkich userów forum.
wyslij... ciekawe czy uda nam sie pobic 94 - rekord robota google.M - Śro 24 Paź, 2007
FreeMan napisał/a:
eM napisał/a:
wyslij... ciekawe czy uda nam sie pobic 94 - rekord robota google.
Ja ten rekord juz zdjąłem, po prostu był fałszywy, a my chcemy prawdziwy rekord.FreeMan - Śro 24 Paź, 2007
eM napisał/a:
FreeMan napisał/a:
eM napisał/a:
wyslij... ciekawe czy uda nam sie pobic 94 - rekord robota google.
Ja ten rekord juz zdjąłem, po prostu był fałszywy, a my chcemy prawdziwy rekord.
no wiem wiem.... tez mi sie wydawalo to troche oszukane Anonymous - Śro 24 Paź, 2007 pozostało nam niewiele czasu
PEŁNA MOBILIZACJA :564:szymlorek - Śro 24 Paź, 2007 zaraz wyjeżdżam i dupa zbita
Podam komuś login i hasło niech się za mnie zaloguje anjas - Śro 24 Paź, 2007 podaj
a potem się tłumacz, ze wszystkich postów, które się pojawią na forum Anonymous - Czw 25 Paź, 2007 Michał - Czw 25 Paź, 2007 ale jaja, nie bedzie mnie o 12
bede po 13
ale spoko, zostawie przeglądarke włączoną.
moze sesja mi sie nie zakończy, w co wątpie CHRZANEK - Czw 25 Paź, 2007 A jak juz pobijemy ten rekord to co ???