GOKART - Śro 24 Paź, 2007 Temat postu: Re: cieszę się, bo...
anjas napisał/a:
Panowie (i Panie),
ponieważ jesteśmy jak rodzina postanowiłem podzielić się z Wami swoją radością...
Jestem mega zajarany... jak macie jakieś fajne filmiki albo zdęcia takiego Cliacza to poproszę
proooszę bardzo....
Fotki Clio które widuje w Szczecinie a z którym miałem przyjemniość sę próbować spod świateł
Gratulacje wyboru ! :okulary:anjas - Śro 24 Paź, 2007
GOKART napisał/a:
proooszę bardzo....
Fotki Clio które widuje w Szczecinie a z którym miałem przyjemniość sę próbować spod świateł
pamiętam tego killa
Dzięki za gratulacje Panowie. Cieszę się, że się cieszycie ze mną!!!
Większa radocha czeka mnie chyba dopiero wtedy jak odbiorę clio PiTT - Śro 24 Paź, 2007 konkret :564:
gratulacje zakupu :706:
serio na honde trzeba czekać pół roku? dowiadywałeś się o type r'a?dzik - Śro 24 Paź, 2007 Gratulacje
Pochwal sie jakie opcje zamowiles, ksenon jest?FreeMan - Śro 24 Paź, 2007 Andrzeju dzieki za "pomógl" ale dla mnie to czysta przyjemnosc. Moglbym codziennie sprzedawac tylko Sporty Choc jak Ci mowilem, nie zawsze lubie jazdy probne z klientela na te samochody
Zeby nie bylo nie mowilem tego o Andrzeju.....
Dziku, Andrzej wybral wszystko co musi byc w tym autku, XENON bedzie Dariano - Śro 24 Paź, 2007 Kurde jestem w szoku Andrzej powiem tylko tyle ze pozamiatałeś D zajebiscie sie ciesze ze bedziemy mieli takiego sprzeta w klubie Furak mistrzowski. Gratuluje zakupu :562: :562: :562: :562: :562:k-mart - Czw 25 Paź, 2007
FreeMan napisał/a:
XENON bedzie
A sa wogole nowe sporty bez ksenona?? Nie spotkalem sie jeszcze z takim.
Jakies duze navi??anjas - Czw 25 Paź, 2007
FreeMan napisał/a:
Choc jak Ci mowilem, nie zawsze lubie jazdy probne z klientela na te samochody
Zeby nie bylo nie mowilem tego o Andrzeju.....
Przyznaję, że ja trochę się bałem jak moja Agnieszka sobie poradzi ze sportem, ale poszło jej nieźle...
A ja jeździłem jak emeryt... walczyłem o niskie spalanie średnie.
Jak wsiadłem było 13, jak oddawałem było 10,9
k-mart napisał/a:
A sa wogole nowe sporty bez ksenona?? Nie spotkalem sie jeszcze z takim.
Jakies duze navi??
w wersji podstawowej jest bez zenonów, z manualną klimą.
Wziąłem dodatkowe pakiety - look i confort, bo chciałem mieć automatyczną klimę i właśnie zenony, żeby zdobyć dodatkowe punkty respektu "na ulicy" .
Nie pamiętam co więcej wchodzi w skład tych pakietów, ale wiem, że jak będę chciał duże navi to muszę laptopa do szyby przyczepić.FreeMan - Czw 25 Paź, 2007
anjas napisał/a:
Przyznaję, że ja trochę się bałem jak moja Agnieszka sobie poradzi ze sportem, ale poszło jej nieźle...
wsiadla i pojechala... jakby jezdzila Sportem na codzien .
anjas napisał/a:
A ja jeździłem jak emeryt... walczyłem o niskie spalanie średnie.
Jak wsiadłem było 13, jak oddawałem było 10,9
wlasnie dlatego gaz jest dwufazowy, jezdzisz spokojnie, pali mniej, upalasz, pali wiecej.
anjas napisał/a:
Nie pamiętam co więcej wchodzi w skład tych pakietów, ale wiem, że jak będę chciał duże navi to muszę laptopa do szyby przyczepić.
- swiatla poszerzajace pole widzenia na zakretach (FBL)
- swiatla ksenonowe
- spryskiwacze reflektorów
- szyby przednie elektryczne + wlącznik impulsowy po stronie kierowcy i pasażera
- lusterka zewnetrzne skladane regulowane elektrycznie
- czujnik swiatla i deszczu
- klimatyzacja automatyczna
- karta Renault Hands Free
Mapa ktora renault oferuje na Polske pokrywa 20% kraju. polll - Czw 25 Paź, 2007 kurde przekozackie clio w czarnym bardzo mi sie podoba saxorulez - Czw 25 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
że jednak nowe Clio Sport jest super.
a ajk ja to mówiłem to mi nie wierzyłeśVlodarsky - Czw 25 Paź, 2007 gratuluje zresztą już się z Tobą kontaktowałem Andrzej w tej sprawie dużo lepszy wybór niż C4 VTS. Może trochę mniejszy ale chociaż będzie radość z jazdy !!anjas - Czw 25 Paź, 2007
saxorulez napisał/a:
Marek23 napisał/a:
że jednak nowe Clio Sport jest super.
a ajk ja to mówiłem to mi nie wierzyłeś
to jest pewnie ta szeroko zakrojona i zapowiadana akcja Marka, żeby być miłym dla wszystkich i nikogo nie urażać
FreeMan napisał/a:
- szyby przednie elektryczne + wlącznik impulsowy po stronie kierowcy i pasażera
właśnie, co to jest ten włącznik impulsowy?FreeMan - Czw 25 Paź, 2007
anjas napisał/a:
właśnie, co to jest ten włącznik impulsowy?
naciskasz przycisk do otwierania szyb, i ona sama sie otwiera lub zamyka, nie musisz trzymac przycisku.anjas - Czw 25 Paź, 2007
FreeMan napisał/a:
naciskasz przycisk do otwierania szyb, i ona sama sie otwiera lub zamyka, nie musisz trzymac przycisku.
aha... wiedziałem, że to musi być coś prostego ale z wyczesaną nazwą