Loko - Czw 25 Paź, 2007 Moja wypowiedz nie bazowala na automaniaku, tak jak napisalem byl to dodatek moim zdaniem smieszny do calej opini.
No i merytorycznie prosze, ja podalem dlaczego nowy jest gorszy, wiec niech mi ktos powie w jaki sposob auto ciezsze o 100 kilo na gorszym zawiasie z tylu ma byc lepsze?
eM no dajesz, masz jakie[ argumenty, czy jak zwykle musi byc lepszy bo to honda ?CHRZANEK - Czw 25 Paź, 2007 Panowie ale honda tego diesla robi N/A czy turbo ???
Robili rewelacyjne benzyny N/A to niech pokażą coś w dieslu Michał - Pią 26 Paź, 2007 saxorulez - aha to ja juz nic nie mówie
loko - ja tylko powiedziałem ze automaniak z maznasem jest ble. Nic o hani nie mówiłem.
Chrzanio - 2.2cdti podobno baaaaaaaaaaaaardzo dobry silnik w dyszluFreeMan - Pią 26 Paź, 2007
Michał napisał/a:
Chrzanio - 2.2cdti podobno baaaaaaaaaaaaardzo dobry silnik w dyszlu
zawsze bedzie mozna zeswapowac na benzynowy, wiec tradycja swapow w hondzie nie zginie...k-mart - Pią 26 Paź, 2007
smiesznie bedzie jak Type-R Diesel objedzie Type-R'a benzynowego...
gorzej jak się będzie psuła
A twoj juz wyjechal z garazu kochanie?
wyjedzie tylko po to aby zlac wszystkie klubowe hondy n/a Marek23 - Pią 26 Paź, 2007 Nowy Type R jest wolniejszy na krętym i na prostej od starego. Testowali w gazecie Sport Auto(estuja fury na Nurburgring i Hockenheim)... Napisali, że nowy już nie taki kozak. Aaa, na krętym klepnął go golf V gti, a stary Type R ruchał golfika jak chciał. Ta gazetka dość ogarnięat jest i raczej w to wierzę...
Co do diesla i Type R, do streetracingu może się to nada, ale w rajdach diesel nigdy się nie sprawdzi, więc ja się nie martwię... Były juz próby i nic z tego nie wyszło.szymlorek - Pią 26 Paź, 2007 Jeżeli dieslowy trend się utrzyma to dokupie sobie lotke naklape i będe miał tu jedynego prawdziwego trendy hothatcha z jedynie słusznym silnikiem
Jak dla mnie CTR jest ciekawszy w takiej budzie jak ma lenny, nowy jest imho troche zbyt futurystyczny Marek23 - Pią 26 Paź, 2007 Jakbym miał dać 100 tysięcy za nowego Type R, to wolę prawie nowe Evo z usa ściągnąć. Jak juz się bawić to na maxa, a nie pół środki...Loko - Pią 26 Paź, 2007
Michał napisał/a:
loko - ja tylko powiedziałem ze automaniak z maznasem jest ble. Nic o hani nie mówiłem.
Spoko w poscie powyżej napisałem zeby eM dał jakieś argumenty bo to włąśnie on słyszal ze podobno jest inaczej , tylko jak na razie nie napisał gdzie co i jak wiec ...M - Pią 26 Paź, 2007
Loko napisał/a:
Michał napisał/a:
Spoko w poscie powyżej napisałem zeby eM dał jakieś argumenty bo to włąśnie on słyszal ze podobno jest inaczej , tylko jak na razie nie napisał gdzie co i jak wiec ...
Czekam na nastepny odcinek automaniaka, podobno mają zmienić zdanie Loko - Pią 26 Paź, 2007 Hahaha no to teraz poległeś na całej lini wiedziałem ze twoja opinia jest typu "nowa honda jest najzabebistsza na świecie, za bardzo nie wiem czemu, ale to honda wiec musi być" zero argumentów, wiec nie ma o czym gadać M - Pią 26 Paź, 2007
Loko napisał/a:
Hahaha no to teraz poległeś na całej lini wiedziałem ze twoja opinia jest typu "nowa honda jest najzabebistsza na świecie, za bardzo nie wiem czemu, ale to honda wiec musi być" zero argumentów, wiec nie ma o czym gadać
Masz racje poległem, o ja biedny Lepiej Ci?ps - Pią 26 Paź, 2007 cziiiil....
ciekawostka wokol tematowa:
Nie wiedzialem, ze juz startuja..
tutaj wiecej fotek
http://www.lucabetti.com/Janusz - Pią 26 Paź, 2007 hej... jeden halogen nie świeci.... :553: to Honda... takie rzeczy nie maja tam prawa bytu...